2009. november 30., hétfő

DECEMBER 1 – RABLÓGYILKOSOK

NEMCSAK GYILKOSOK
HANEM RABLÓK IS

EZT IS ELHALLGATJÁK
MAGYARORSZÁGON


Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) világjárványnak minõsítette a sertésinfluenzát 2009. junius 11-én. Alapjaiban véve ez érint minden embert a földtekén és sokmilliárdos hasznot hoz a gyógyszeriparnak. A WHO titkos bizottságáról lapok kezdtek cikkezni, de az érintettek kitértek minden kérdés elõl. 18 titkosított férfi és nõ a tanácsadó a titkosított gyüléseken és egyetlen személy a WHO vezérigazgatója Margaret Chan dönt egyszemélyben a szükséges intézkedésekrõl. Soha a történelemben nem mozgósítottak még ilyen méretû kampányt egyetlen betegség ellen és soha nem keresett a gyógyszeripar ilyen hatalmas összegeket a gyógyszergyártásból. Viszont aggodalomra ad okot, hogy a titkosított tanácsadók hatalmas összegek bekebelezéséhez segítik hozzá a gyógyszeripart és valószínüleg több tanácsadónak anyagi érdekei fûzõdnek a jutallékon keresztûl a gyógyszeripar profitjához. (svd.se alapján) (tudósítónktól)
HAZAI BŰNÖZŐKRŐL
A hazai oltóanyagot gyártó cég, az Omninvest Kft, egy Cipruson bejegyzett offshore-cég. Ma reggel a cionrádió elmondta, hogy ez a cég három éve kezdte meg a működését, s ezen idő alatt 15 milliárd Ft állami támogatást kaptak. Tehát a cég már akkor elkezdte működését, amikor még ki sem tört a járvány, tehát ez járványüzlet egy Amerikából indított nemzetközi bűnszövetkezet, amelynek hazai kiszolgálói igen veszedelmesek. Most jelentette be a rádió, hogy a parlament nemzetbiztonsági bizottsága összeült, hogy ennek a bűnöző cégnek az üzleti és állami hátterét kiderítsék, de ez csak porhintés a nép szemébe. Aki picit is gondolkodik, rájöhetett volna már arra, hogy miért erőszakolják ennyire az oltást a hazai bűnöző disznók. Tegnap már azzal jöttek elő hogy egy nap alatt három halott lett a vírus miatt, aminél nem biztos, hogy ezt a vírus okozta. Ezek a rémhírek a lakosság megfélemlítését szolgálják. Tegnap egy anyából a "vírus miatt" kioperálták a 6 hónapos magzatot – kitalálhatjuk -, és a magzat meghalt. Az anya állapotáról semmit sem mondtak...

NOVEMBER 30 – GYANÚS ESET

A mai napon a Nemzeti Nyomozó Iroda szolgálatban lévő munkatársa az Iroda egyik hivatali helyiségében szolgálati maroklőfegyverével (a jelenlegi adatok szerint) vétlen lövéssel megsebesítette önmagát. A sérült kollégát a mentők kórházba szállították. A rendkívüli eseménnyel kapcsolatban az ügyészségi és parancsnoki vizsgálat folyamatban van. Nemzeti Nyomozó Iroda (police.hu)
Az ATV már úgy mondta be, hogy hasbalőtte magát. Véletlenül? Gyanús....

2009. november 29., vasárnap

NOVEMBER 29 - RÉGI HAZUGSÁGOK

SCHMIDT MÁRIA HAZUGSÁGAI

A cionrádió Disputa című mai adásában (Kiss Péter Ernő szerkesztésében) förtelmes hazugságokat adott elő Schmidt Mária – úgymond történész. (képen). A téma az volt, hogyan kell a kommunista zsidóbűnözőket tisztára mosni. A jellegzetes kinézetű propagandista azzal a mesével jött elő, hogy a szegény zsidókat úgymond „kirekesztették” a Horthy-korszakban a magyar társadalomból és aztán 1945-ben tömegével léptek be emiatt a számukra megváltást jelentő kommunista pártba, mert ott egyenlőség volt, nem nézték azt, hogy ki milyen származású. A neves történész azt nem mondta, hogy ezek az érzékeny lelkületű zsidók, akik 1945 januárjában-februárjában beléptek a kommunista pártba, azokat a bosszúállás vezérelte és ehhez szabad kezet adott nekik a Rákosi vezette kommunista párt, plusz még a szovjet csapatok is. Így aztán ezek a kirekesztettek - akik akkor még nem voltak Sorstalanok - elvégezték több tízezer magyar kivégzését és börtönbe jutattását, ahol a szintén ávós zsidók nagy szakszerűséggel halálra kínoztak sok ezer magyart, akiknek sírjait ma sem tudjuk, hogy hol vannak? Talán Schmidt Mária tudja. A neves történésznő azt is elfelejtette közölni a hallgatókkal, hogy a kommunista párt is zsidó találmány volt, amit a zsidók hoztak Magyarországra, még 1918-ban. És ezek a mit sem változott bűnbandák ma MSZP és más pártneveken futnak.

NOVEMBER 29 – JELENTÉS MOCSOKRÁCIÁBÓL

Kép: ilyenkor miért nincs jobb kép a gyilkosról?

FÓRUMVÉLEMÉNYEK
A PÉCSI TERRORISTÁRÓL
NEM ÁMOKFUTÓ, HANEM TERRORISTA

Én már csak azt nem értem ha egy ember pszchiátriai kezelés alatt állt, annak mért van engedélye fegyverhez?Az akinek segítség kell az élethez annak tiltani kéne.Nem megengedni.Ilyenkor hol van a pszcihiáter?Őt mért nem kérdezik meg hogy volt-e hajlama ilyenre.
- -
Nekem egy valami fura,tegnap egész késő estig szóltak a szirénázó rendőrautók.Ma reggel melóba jövet,egy óvoda előtt állt egy rendőrségi mikrobusz tele rendőrökkel,az orvositól viszonylag messze.Felmerül a kérdés,hogy mit kerestek ott?
- -
Az imént nyilatkozták az RTL klub reggeli műsorában, hogy elfogyott a golyó a fegyverből, ezért nem lett öngyilkos, illetve a szüleit akarta látni, mielőtt leugrik ... szerintem várjuk meg a hivatalos rendőrségi jelentést, és kérem ne találgassunk, főleg egy ország előtt! Majd úgyis kiderül, hogy volt-e benne golyó, vagy nem, vagy le akart-e ugrani, vagy nem.
- -
De vajh mi tette őt ilyenné? Dilis! Persze, biztos. Tényleg ilyen egyszerű? Valaki azt mondta itt, egyre több ilyen tragédia lesz. Félek, igaza lehet. Halálbüntetés ide, vagy oda. Nem gondolod, hogy a mindannyiunk produktumaként jelenlévő, beteg társadalmi viszonyainkon kellene végre iszonyú alapossággal elgondolkodnunk? Vagy várjuk karba tett kézzel a soron következő tragédiákat?
- - -
Ismerem régről az elkövetőt, négy évig voltunk osztálytársak, gyakran beszéltem is vele. Egyáltalán nem lep meg hogy ilyet csinált, ez egy elmebeteg volt régen is, csak senki nem vette komolyan. Az sem lep meg, hogy a mai felsőoktatásban ilyen előfordulhat (nem mintha ettől jogos, vagy indokolt cselekedet lenne).
- - -
Hányszor kell még bizonyítódnia a halálbűntetés létjogosultságának? Hány embernek kell még értelmetlenül meghalnia azért, mert mindenkinek vannak jogai? Az emberi méltóság sajnos egy fogalommá silányodott, mely már csak rendre az elkövetőket védi, mást csak másodrészt illet meg.
- -
Rémisztő volt, amikor a gyilkos a hetedik emeleti tetőn elővette a pisztolyát ... ott álltam vele szemben éppen
- -
A hozzászólást töröltük, mert a tartalma ütközött moderálási alapelveinkkel. (Talán megírta a mocskos gyilkos nevét?)
- -
Miért kell egy 23 éves férfinak fegyverrel iskolába menni?Őszinte részvétem a hozzátartozóknak, jobbulást a sebesülteknek.Ha az én gyerekemet lőtte volna lenne,biztos nem kellene neki 24.szülinapot ünnepelni. Ha a saját életembe kerülne is.Gondoljon mindenki bele.Szeretetben felnevel egy gyereket 19 éves koráig,jól tanul,egyetemre jár, és egy ilyen semmitérőnek köszönhetően mindennek vége.Még a végén hülyének nyilvánítják, és felmentik.
- -
Itt az élő példa, hogy félhülye emberek is kaphatnak fegvyett, úgy hogy beiratkoznak egy lövészklubba és "igazolt sportoló lesz" Állítólag a srác nem is volt egy lőbajnok. Az a felelő ezért, aki engedélyezte neki a sportpisztoly vásárlását.
- - -
Csak reménykedni tudok, hogy az ilyen hülyéktől megment a Mindenható, ha véletlenül " bekattannak". A halálbüntetés visszaállítása szerintem hatásos ellenszere lenne a bekattanásnak!
- -
Azt írták, hogy volt fegyvertartási engedélye. Nem értek egyet. Én, rendőr voltam évekig és amikor leszereltem, nem engedélyezték az éles lőfegyver tartását. Hiába kérvényeztem.Pedig, több intézkedésem miatt fenyegettek meg életveszélyesen. Kérdőre kellene vonni azokat akik civil léttére engedélyezték az éles fegyver tartását. (kommunista megyei lap fórumából, ahol sűrűn cenzúráznak)
A GYILKOSVÉDŐK
Először azzal jöttek, hogy személyiségzavarai voltak, aztán azzal jöttek, hogy pszihiátriai kezelés alatt állt, most a legújabb az, hogy kettős skizofréniás volt...Még a nevét sem közölték, de már beindult a gyilkos védelme.

NOVEMBER 29 – A TERRORIZMUS ÓKORI GYÖKEREI

HÍRHAMISÍTÓK AZ MTI-BEN


A külföldi tudósítások egyáltalán nem beszélnek az oroszországi vonatrobbantás elkövetõinek kilétérõl, mert az orosz hatóságok nem adtak ki eddig hivatalos tájékoztatást, viszont úgy tünik, hogy az MTI már mindent tud. Az oroszoknak hozzájuk kellene fordulni, hogy felderítsék a merénylõk kilétét. Ha valaki elolvasta már a Terrorizmus története c. könyvet, akkor összeáll egy kép és ez a láncolat megszakítás nélkül vonul végig két évezred távlatából. Az elsõ terroristák a juda törzsébõl származó extremista zeloták voltak, Jézus idejében. Ez a vonal folytatódott a római birodalomban és a keresztényüldözések alatt tetõzõdött. Ezek a zsidó terrorosták gyűlölték a rómaiakat, de együttműködtek velük a keresztények ellen. A sátáni módszereiknek itt minden válfaja megtalálható volt. Az izraelita származású Josephus Flavius római állampolgárként írta a Zsidó háború c. könyvét, melyben nem értette, hogyan szorulhatott ennyi gonoszság a zsidó terroristákba. A XIX. szd.-ban õk találták fel a levélbombát és õk indították el a merényleteikkel egy terrorhullámot a cári oroszországban. Ezen gyilkos banda tagai között volt a zsidó Vlagyimir Iljics Lenin egyik testvére, akit kivégzett az orosz igazságszolgáltatás. Napjainkban már annyira kifinomultak az eszközeik, hogy mással végeztetik el a piszkos munkájukat és így megnehezítik a nyomozóhatóságok munkáját. Ismert tény, hogy Putyin Oroszországa segíti a zsidók kivándorlását az országból. Most folyik a zsidó Hodorkovszkíj sikkasztó második tárgyalása, mert az elsõ nyolc évét már letöltötte és nincs kizárva, hogy további 22 évet kell még börtönben eltöltenie. Hodorkovszkij volt az orosz kõolaj és gázipar fõnöke és Oroszország leggazdagabb embere, aki a hatalmát arra használta fel, hogy Henry Kissingerrel és bandájával kezdett üzleteket kötni. Az orosz gáz és olajkincset kiakarta árúsítani az Izrael-USA tõkének, de gátlástalanságának még ez sem volt elég, mert politikai ambiciókkal fellépett Putyin ellen. Rádió és TV állomásokat valamint újságszerkesztõket fizetett le. A jelenlegi merénylet szálait nem az orosz szélsõjobbnál kell keresni, hanem a világcionizmus pokoltanyáján. (tudósítónktól) Kép: könyv a bűnözőről
AZ MTI HÍRKIFŐZDÉJE
Nagyon helyes a fönti megállapítás, mert a hazai hírekben azonnal egy szélsõjobboldali Combat 18 szervezetet mondtak be – hogy eltereljék a cionistákról a figyelmet -, aminél még azt is elmondták a cionrádió híreiben jó részletesen, hogy ez a szám Hitler nevének az ábc-ben elfoglalt helyét jelenti és ez a szervezet a Vér és Becsület katonai szárnya. Az MTI hírkifőzői ezt csak azért nyomatékosították, mert nálunk is volt egy ilyen nevű szervezet, ami eredetileg Angliában és Németorságban alakult, onnan szivárgott hozzánk a hírük, akárcsak a skinhedeké (bőrfejűek). Sajnos a magyar fiatalság az összes nyugati zsidószemetet sok év késéssel, de átvette. A 70-es években a zsidóbuzi hippi-mozgalmat, aztán a punk-mozgalmat és ennek most sincs még vége, mert a most is ezt a mocsokdivatot követik. A pécsi gyilkost a hírekben azonnal ámokfutónak nevezték el, miközben ő valódi terrorista volt. Megrendelésre és időzítve. Várjuk a fejleményeket. . .

NOVEMBER 29 – HAMISAN MAGYARÁZKODNAK

Kép: Örs-vezér téren 2007-ben a kereszttől jobbra, kivilágított menóra állt
MAGYARÁZKODIK A JOBBIK
Úgy látszik a Jobbik a szerencsétlen keresztállítását nem tudja megmagyarázni, ezért erre egy külső újságírót vettek igénybe.
Sokan újra és újra felteszik a kérdést: karácsonykor miért keresztet állítanak? Ők a keresztet kizárólag a húsvéti ünnepkörre korlátoznák. (Vagy még arra sem…) Mások ebben valami fájdalmasat, a kivégzés eszközét látják. Bennünk viszont – és talán mi is számítunk egy kicsit ebben az országban – az otthonosság érzetét kelti; számunkra fontos mindaz, amit jelent, minket ez vesz körül az otthonunk falán, a templomban, a gyerekeink iskolájában. Vannak szavak, színek, képek, szimbólumok, amiktől belső melegség, öröm önt el bennünket. Ilyen az, ha meghalljuk a Himnuszt, ha meglátjuk a magyar címert, a piros-fehér-zöld trikolórt vagy a Turul nemzetség vörös-ezüst sávozású zászlaját. És ilyen a kereszt is. Én szeretem a keresztet. Emlékszem, mekkora élmény volt, amikor először pillantottam meg a sziklakápolna tetejére helyezett, kivilágított keresztet a Gellérthegy oldalában, az éjszakai Budapesten. A kereszt nem mint Jézus kivégzésének eszköze született meg jelképként, hanem ősidők óta napszimbólum is. Az ókori keleten az Istent a napban tisztelték, tehát a kereszt jele évezredekkel Krisztus születése előtt ugyanúgy a mindenható jelenvalóságát hirdette, mint ma. A magyar nyelvben hihetetlenül gazdagon és pontosan a kereszt szóban benne van – az európai nyelvekben talán egyetlenként – a keresztel és keresztény szavunk is. Ezért ha valaki a keresztre pillant, a kereszt szót kimondja magában, önkéntelenül hozzáérzi a „keresztelni”-t, az újjászületést. És beleérzi a keresztényt is, a Krisztus-követőt. S noha Krisztust legtöbbször a kereszten, a halál pillanatában ábrázolják, a keresztből asszociált kereszténységről nem a halál, hanem az élet, az örök élet, a szeretet jut eszünkbe. (jobbik, részlet, Ungváry Zsolt)

KAMPÁNYFOGÁS A JOBBIK-KERESZT
Sajnos a szerzőnek nincs igaza. Előtte még annyit, hogy a Jobbiknak ez a szerencsétlen keresztállítási ötlete csak a kampányukat szolgálja, egyfajta olcsó figyelemfelkeltés, hogy az emberek azt jegyezzék meg, hogy a Jobbik állítatta a kereszteket. Amikor évekkel ezelőtt ezt először kihelyezték, már akkor élesen kifogásoltuk, mert a kereszt nem a karácsony és nem a Kis-Jézus jelképe. Ez egyfajta provokáció. A Jobbik azt érte el vele, hogy a Nyugatinál és az Örs-vezér téren a zsidók azonnal egy menórát állíottak a kereszt mellé. Erről persze hallgat a Jobbik és Ungváry is. Ha a Jobbik azzal foglalkozott volna, hogy az iskolai osztálytermekben legyenek keresztek, akkor még lett volna ennek valami értelme. Ráadásul a Jobbik képmutató is, mert a magyar kettőskereszttel - amely az apostoli királyságra utal - kampányol, miközben ennek értékeit és üzenetét már nem akarta átvenni. Azért is képmutató a Jobbik, mert magát ezzel a jelképpel kereszténynek próbálja föltüntetni, miközben a pártjukat zsidók alapították és jelenleg is zsidó szónokokat használnak. A Jobbik ennyire hülyének nézi a magyarokat. Az "Új Erő"....Ungváry okoskodása nevetséges. Fölpillant a Szikla-kápolnára....? És fölötte a szovjet jelképet már nem látja? Ahonnan csak az orosz katonát és a csillagot távolították el, de a lényege megmaradt. Másrészt az ókori nap-keresztek Jézus előtt és Jézus után nem azonos tartalmúak a mai római kereszttel és más az üzenetük is. Úgy látszik Ungváry nem tudja, hogy az ősi magyar szokások szerint a templomkban és köztereken Betlehemes jelképeket szoktak állítani, amelyek most már egyre jobban divatba jönnek Magyarországon. Vannak olyan helyek ahol már élő állatokkal és igen szép, korhű bábúkkal készítenek ilyeneket. Végezetül Ungváry a vallási ünnepekkel sincs tisztában, hiszen Húsvétkor a feltámadást, Karácsonykor pedig Jézus születését ünnepli a keresztény világ. Ezt csak az elfajzott korcsok nem tudják Magyarországon. Az pedig, hogy országosan a helyi önkormányzatok ellenzik a keresztállítást, az a helyi kommunsitáknak köszönhető, ahol szinte mindenütt fideszes zsidókkal vannak összekeveredve.

NOVEMBER 29 – MEGTERVEZETT GYILKOSSÁG VOLT

A PÉCSI GYILKOST
FELKÉSZÍTETTÉK
A GYILKOLÁSRA
MIÉRT?
Azért, hogy a szintén bérgyilkosokkal elkövetett cigánygyilkosság után jelzést küldjenek a magyaroknak, hogy most ti következtek, másrészt, hogy a társadalmat hozzászoktassák ahhoz, hogy a magyart is csak úgy, minden ok nélkül le lehet puffantani. A mocskos zsidósajtó napok óta hallgat és még utána sem mennek, hogy mik lehettek a kiváltó okok? Eddig csak hazugságokat mondtak az első híradásoktól kezdve. A hír már délkörül kitudódott, de részletesen csak délután és este foglalkoztak vele. Jellemző. Alább a szerzőnek csak az a baja, hogy nem mondja ki, hogy ezt a véres erőszakkorszakot kik vezették be nálunk? Hogy nem a magyarok, az egészen biztos, mert a magyarok kiirtása immár állami szinten folyik több évtizede. Ez a mocskos sajtó és a szennytévék miért nem követelik a gyilkos nevét, mocskos pofáját tegyék közzé? Miért az elvetemült gyilkost védik? Már megszólaltatták a gyilkosvédőket is, ez volt nekik a legfontosabb. A hazug ügyvéd, a hazug pszihológusok, akik mind azt a nótát fújják, amit elvárnak tőlük. És meg van félemlítve az egyetem is. Pedig az egyetemen sokan és sokat tudnak. Védte a gyilkost a lövészklub is. Az sem igaz, hogy a rendőrség nem tud róla többet. Tudnak, csak hallgatnak, mert ez az egész ügy olyan hosszú lesz mint a Cosma-ügy és a Szögi-ügy. Követelni kell azt, hogy a mocskos gyilkos TV-nyilvánossága előtt valljon! Ez a minimum. Ez közügy. Különben is a bűnöző rendőrségnek semmi hitele nincs, amelyik magyarokat lőtt tömegével 2006-ban.
Egy iskolai mészárlás anatómiája
Pécsett ma Amerika volt, szinte lépésről-lépésre úgy, ahogyan azt a híradásokból láthatjuk a Korlátlan Lehetőségek Hazájából. A hazai lövöldözés oka állítólag pillanatnyi elmezavar volt.
(…) A legocsmányabb az előre kitervelt gyilkosság, ekkor a bűnös tudatában van tette következményével, a dolog éppen ettől ördögi. (...) G. Ákos természetesen nem mentesül az elkövetés bűne alól, mert mégiscsak ő követte el azt, de az ilyen eseteknek – ugyan hirtelen felindulás a leggyakoribb ok - előzményeik vannak. Ezek között szerepel talán a legsúlyosabban a média áll, hiszen nap mint nap mutatja, hogy lelődözni tanulótársainkat szinte mindennapos cselekedet, ettől pedig emberibb lesz minden. Az erőszak kultuszát éljük, az Élet minden területén: a sajtóban, a szórakoztatóiparban, a közlekedésben, a sorban állásnál, a családban. De ne higgyük, hogy ez így marad, mert két évezrede jött valaki, aki egyszer már megtanított minket arra, hogy az Élet mást jelent, mint a Földön eltöltött időt, a jó hír tehát adott, rajtunk áll, hogy megtaláljuk-e. Minek nekünk Amerika, ha legbelül megtaláljuk a mennyországot? És még valami: a gyereknek ne vegyünk játék pisztolyt Karácsonyra! Kezdjül el itt. (Törőcsik Attila,Polgár Info, részlet)

SE KÉP SE HANG
A neve elhallgatását kérő édesanya azt mondta: a fiatalember furcsán viselkedett, több, vele gyakorlatra járó csoporttársának kilátásba helyezte, hogy agyonüti, vagy megfojtja őket. Hozzátette: az ő lányát is szidalmazta, szerdán egy ajtót csukott a lábára, aznap este azon gondolkozott a család, hova fordulhatnak segítségért, hogy ez a jövőben ne fordulhasson elő. Az édesanya nem tudta megmondani, mi lehetett a csütörtöki lövöldözés közvetlen kiváltó oka. Mindössze annyit jegyzett meg, hogy az elkövető többször is kinyilvánította, utálja ezt a kémia gyakorlatot és a tanárt is.Egyúttal örömét fejezte ki, hogy a lánya megmenekült. Élete azonban egy hajszálon múlott. Beszámolója szerint a gyilkos rálőtt, de a lövedék megállt a táskájában lapuló pénztárcában. (MTI,nov.27)
A gyalázatos hazai sajtó az ártatlan Budaházyt minden hírben mutatja megalázó módon, aki semmi bűncselekményt nem követett el, de ezt a mocskos gyilkost nem mutatja egyetlen oldal sem. Még a szennylapok és szennytévék sem jönnek elő ilyen képekkel. Csak az áldozatról van egy gyenge kép.
MUTASSÁK MEG A GYILKOS POFÁJÁT
ÉS KÖZÖLJÉK A NEVÉT

NOVEMBER 29 - TÓT MOCSOK ELLENÜNK


MAGYARELLENES TÓT REKLÁMFILM

Mocskos filmet hoztak össze a tótok, amivel egyszerre több legyet ütnek egy csapásra. A film legfőbb célja Magyarország és a magyarok lejáratása, rossz hírbe keverése, ezért nem sajnálták rá a sok pénzt. Mivel a tótoknak nincs saját nemzeti történelmük, ezért egy híres magyar személyiséget tettek meg témává. Magyarországon egyetlen hang sem tiltakozik az ilyen mocsok ellen, hiszen magyar közreműködők is vannak a filmben. Nyugaton és Amerikában úgy fogják bámulni a hazugságfilmet, mintha a becsületes, szegény tótokat a gonosz magyarok már a középkorban is elnyomták volna. Másrészt az ostoba küföldi néző azt hiszi, hogy amit lát az a szlovákok történelme és helyszínei. Kép: a gyanús kinézetű rendező, "Jakubisko"
Szombathelyen a szlovák filmnapok nyitányaként mutatták be Juraj Jakubisko Báthory című filmjét. A magyarországi premierre csaknem két évet kellett várni. A véres grófnőként elhíresült Báthory Erzsébetről szóló, minden idők legdrágább közép-európai filmalkotása januártól látható a magyar mozikban. 45 helyszín, 16 kastély, 4 ezer statiszta és több mint 4 milliárd forintos költségvetés –hollywoodi szuperprodukciókkal is felveszi a versenyt a szlovák filmrendező, Juraj Jakubisko legújabb filmje, amely Báthory Erzsébetről szól. A film ugyan már 2006-ban elkészült, és azóta több országban, köztük tavaly Szlovákiában is bemutatták, a magyarországi közönség csak most, a szombathelyi szlovák filmnapok keretében láthatta először az alkotást, amelyet a szlovák nagykövet ajánlott a nézők figyelmébe. (dunatv.hu)

2009. november 28., szombat

NOVEMBER 28 – A KABARÉ FOLYTATÓDIK


FOLYTATÓDIK
A RÓZSA-KABARÉ
Legutóbb arról számoltunk be, hogy a szennytévé Joshi Bharat műsorába került a Rózsa-mese legújabb folytatása. Érdekes módon az ilyen szennyműsoroknak semmilyen sajtóvisszhangja nincs. November 26-án reggel az ATV Jam című agymosodájában jött a mese folytatása, ahol Tarjányi Péter, rendőrségi szakértő mesélte el a Rózsa-mese legújabb változatát. Érdemes volt meghallgatni, mert egyre elképesztőbb kitalációkkal állnak elő. Ennek az az oka, hogy a boliviai igazságszolgáltatást nemcsak az ENSZ és az EU emberjogi bizottságai ismerik el, hanem már itthon sem vonják kétségbe ezeket a vizsgálati eredményeket, hivatalos helyeken. De most nézzük Tarjányi meséjének legújabb fejezetét.
Azt állította Tarjányi (mi alapján?), hogy az ír és Magyarosi nem lőttek a rendőrökre, hanem „térdeltek” és közelről lőtték le őket. Csak emlékeztetjük olvasóinkat, hogy ezek az álszakértők korábban azt állították, hogy a békés terroristák a szállodában egy szál nadrágban aludtak és álmukban lőtték le őket. Tarkólövéssel. El kell csak olvasni a korábbi hazai híreket, áprilisból. Tarjányi hivatkozik egy összevágott hamis videóra, amely szerinte cáfolja a hivatalos állításokat. Tarjányi szerint nem volt 35 perces tűzharc a terroristák és a rendőrök között, mivel Magyarosi testében találtak a magyarországi újraboncolás alatt egy 5.56 mm-es NATO-ban is használt lőszert és ők a BBC-vel és az írekkel együtt csináltak egy közös „rekonstrukciós” filmet, hogyan történhetett a szállodai felszámolás. Most tessék jól figyelni, mert innentől kezdve olyan krimi jön, ami nem semmi. Mindezt a műsorvezető nő tátott szájjal hallgatta, egyetlen közbevetése sem volt. Tehát a zseniális Tarjányi szakértő a hamis videók alapján azt állapította meg, hogy a szállodában nem voltak se holttestek, se vérnyomok. Viszont 6 órával később a felszámolási akció után tartottak egy hivatalos sajtótájékoztatót, ahol már újra ott voltak a holttestek és a vérnyomok. Majd azt állította Tarjányi – meg nem nevezett tanúkra hivatkozva -, hogy ott a szállodában ezek a tanúk azt vallották, hogy az elfogott terroristákat élve fogták el a rendőrök, majd elvitték őket Santa Cruz városának egy másik pontjára és ott őket hidegvérrel kivégezték. Ez a dolog – Tarjányi szerint – jogszerűtlen, szakszerűtlen volt a rendőrség részéről és ezért „nemzetközi” vizsgálatot fognak igénybe venni. Hogy kiktől? Ezt nem nevezte meg. Tarjányi szerint Tóásót már elfogása után 72 órával „ki kellett volna engedni”. Tarjányi szerint egy „megrendezett helyszín” volt a szállodában.
Megjegyzésünk: Igen jó ötleteket mondott Tarjányi, ugyanis csak Tóásót kell majd megkérdezni – aki együtt volt tásaival a szállodában -, hogy ő hogyan emlékszik erre az esetre? Ha mégsem úgy mondja el ahogy Tarjányi elmesélte a tévében, akkor Tarjányi szakértelme nevetségessé válik. Tehát Tarjányi azt állítja, hogy a város más pontján kivégzett három terrorista vértől csöpögő holttestét visszaszállították a szálloda 4-dik emeletére és ott szépen elrakosgatták a holtesteket bizonyos helyekre és közben összevérezték a környezetet, hogy úgy tünjön a sajtónak, mintha ott történt volna a kivégzés. S mindezt egy sajtótájékoztató kedvéért csinálták a boloviai hatóságok. Kép: Tarjányi

NOVEMBER 28 – MIÉRT NEM BESZÉLNEK?


MIÉRT NEM BESZÉL A JOBBIK?

Nem először, évek óta írjuk, de ezt egyetlen lapban sem idézik (miért?), hogy a Jobbik nem magyarul beszél. Magyar szavakat, magyar mondatokat használnak, mégsem magyarul beszélnek azokban az üzenetekben és nyilatkozatokban amit a társadalom felé eljuttatnak. Ha magyarul beszélt volna a Jobbik, akkor már a fél ország magyarjai egy emberként mögéjük álltak volna. A Jobbik vezetése még mindig nem jött arra rá (pedig az elnök történelmi végzettségű), hogy a magyar ember csak magyar szóból ért. A zsidó logikát, a zsidó észjárást ösztönösen, zsigerből megérzi és viszolyog tőle. Éppen úgy, mint az egyik kutya a másik kutya fajtáját is azonnal fölfogja, beazonosítja. Teljesen egyet értünk Posta Imrével abban, hogy csak az igazság kiderítése számít. Másban nem értünk egyet, sem Postával, sem a Jobbikkal, mert nem magyarul beszélnek. A Jobbik elfogadta a patkányköztársaság játékszabályait is minden áron a bűnözők mellé akarnak bekerülni. Ám legyen, a választ erre a tényre majd az idő és a magyarok megadják, mert nagy tömegeket lehet bolondítani, orránál fogva vezetni, de egy idő után lebuknak a csalók. A Jobbik első nagy öngyilkosságát nem a gárdával követte el, hanem akkor amikor csak a cigánybűnözésről beszélt és kihagyta az ennél nagyobb zsidóbűnözést, amit nem akarnak meglátni. Ha nem, hát nem. Hát persze, hiszen a Jobbik a szalonképesség fönntartása érdekében mindenre hajlandó. Az senkit ne tévesszen meg, hogy a Jobbikot fasisztázzák, nácizzák. Ez közönséges szemfényvesztés. Ugyanezt csinálták már Rákosi és Kádár alatt más-más pártokkal. 1989 után ilyen lebunkózásokkal illették már a kisgazdákat, a Miép-et és a Fideszt is. És? És? Történt valami? Ezek a pártok is beletartoznak abba a magyargyilkos brancsba, akik a magyarok elől bitorolják a parlamenti helyeket. De majd jön a tiszta, a feddhetetlen Jobbik, akiknek a gárdistáit évek óta megalázzák, gázt fújnak a szemükbe, rendőrökkel hurcoltatják meg őket: Gúnyolják, köpködik őket abban a sajtóban, ahol a pártlelnök, Vona Gábor szokott nyilatkozgatni, mint egy már elfogadott, szalonképes politikus. Mindenki ismeri a történetet. Ám ez semmit nem jelent a Jobbiknak, kiadták a jelszót: ott kell lenni a parlamentben. A folytatást az olvasó fantáziájára bízzuk, hogy mi lesz akkor, amikor a Jobbik négy évig ott fog csücsülni a székekben? Közben a gárdát is életben kell, kellene tartani. Csakhogy akkor a Jobbiknak már új minősége lesz, amit úgy neveznek, hogy „parlamenti párt”. Besoroltak a bűnözők közé. Egyelőre ennyi is elég azoknak, akik képesek gondolkodni. Kép: a palesztínkendős

2009. november 27., péntek

NOVEMBER 27 – ÜZENET A GÁRDÁNAK

Kép: zsidó provokátor gárdisták között

KIK VEZETIK VALÓJÁBAN A GÁRDÁT?
A GÁRDÁT POFOZÓBÁBÚNAK
HASZNÁLJA A JOBBIK VEZETÉSE

Gárdisták!
Hiszem, hogy van közöttetek józan belátással bíró vezető, aki megérti, hogy nem szabad most fölösleges támadási felületet adni a zsidóknak, még akkor sem, ha folyamatosan provokálnak, mint azt tudjuk. Meg kell tudnunk védeni magunkat és másokat továbbra is, ezért készenlétben kell állni, szerveződni és kiképzéssel foglalkozni, de nem adni alapot arra, hogy összeugrasszanak bennünket azokkal a cigányokkal, akik csak annyit értenek meg ebből az egészből, amennyit a vezetőik megengednek nekik. Provokátorok közöttetek is vannak, de érdekes módon minden az irányú törekvést, amely ezen személyek kiszűrését célozta volna meg, kudarcot vallott. Eszköz vagytok, amely jól irányítva, ésszel, értelemmel és szívvel, remek stratégiával és taktikai húzásokkal segítheti elő a rendszerváltást és az utóbbi évtizedek szégyenének jóvátételét! De most nem ezt látom! Sodródtok (sodornak benneteket alattomos módon) egy olyan út felé, amelyre ha ráterelnek, beránthatjátok a már ébredező nemzetet egy nagyon kényes helyzetbe, amiből senki nem jöhet ki jól, csak a zsidó (mint mindig). Nem veletek van a baj, és minden rendben van azzal, amit tesztek, mert a rendőrség tehetetlen és morálisan is leamortizálódott a hazaáruló kormány intézkedéseinek betartása miatt. Értsétek meg! Háborút szeretnének, és ebben Ti vagytok a legfoghatóbb partner! A cigánygyilkosságok ismert forgatókönyve is az lett volna, hogy egy gárdista egyenruhás alak nyakába varrják az elkövetéseket, és ez most sincs másképp. Isteni csoda, hogy még nem lett komoly baja egy gárdistának vagy egy „tisztes állampolgár”, rettegő szamuráj kardos cigánynak sem valahol. Kérlek benneteket, vezetőiteket, hogy mérlegeljék a kialakult helyzetet és lássátok be, hogy ez most nem a kardcsörtetés ideje. Amit lehetett megtettétek, és remélem, hogy Drazséék és a többi hazaáruló eltakarításában is lehet rátok számítani, de most inkább a háttérbe húzódva, ésszel, komoly készültségben és nem lankadva, de nagyon okosan kell mérlegre tenni a céljaitok elérésének leginkább megfelelő utat. Nem szeretnék áldozatokat látni, de azt sem kívánom, hogy Drazséék megússzák, és ehhez némi bölcsességre kell, hogy hagyatkozzatok. Az a harc, amelyre sokan készülnek közülünk, már elkezdődött és zajlik a háttérben, de ha így folytatódik, akkor áldozatai éppen a gárdisták lesznek, amelyet nem szeretnék, mert szükség van rátok a változások véghezvitelére. Szívesen állok rendelkezésetekre, hogy elmondhassam azt is, amit itt leírni nem ildomos, de értsetek abból egyelőre, hogy a középpontba lettetek tolva és ez nem véletlen. A rendszer már összedőlt, de még vergődik és árthat. Ne adjatok nekik arra okot, hogy ezt tehessék, mert maguktól is kinyírják már egymást. Figyeljétek a tendenciát! Bízom a vezetőitek bölcsességében, kicsit jobban apellálva erre, mint hősiességükre. Ez vonatkozik rátok is. A háború lényegében már eldőlt, de a csatákat még csak most akarják hozzá lejátszani. Isten óvjon benneteket attól, hogy olyan áldozatot hozzatok, amelyet később megbánnátok! Erre most jó esély van! De nyugalom, nem lesz ez mindig így! Ha megértitek üzenetem, akkor tudhatjátok, a politika jelenleg hazaárulást jelent! Ne legyetek ennek sem áldozatai, sem bűnbakjai! A cigánybűnözést meg kell fékezni, és ebben olyan munkát végeztetek, ami elévülhetetlen. Itt viszont már magasabb a tét. Ha ezt sikerül belátnotok, akkor érezhetitek, hogy stratégiát kell váltani! Mindehhez is adjon az Isten, szebb jövőt! (2009-11-23 Posta Imre, részlet)
MEGJEGYZÉSÜNK
Posta Imre amolyan egyszemélyes intézmény és úgy ír és beszél, mintha „intézmény” állna mögötte. Posta Imre a védett személyek közé tartozik. Amolyan megmondóember. Bizonyos körökben amolyan közvéleményformálóként néznek fel rá, ami túlzás és indokolatlan. Posta Imrével is az a baj, mint Vona Gáborral. Látszólag magyar szavakat, mondatokat használnak, mégsem magyarul beszélnek. Posta Imre miért nem mondja azt, hogy amikor megalakította a Jobbik a gárdát, akkor az nekik csak egyfajta operettgárdának kellett, a Jobbik népszerűsítésére. Ugyanez volt a cél cigánybűnözés témájának kiemelése is, mert ez létező, mindenkit érintő dolog. De közben a Jobbik az ennél is nagyobb bűnözésről, a zsidóbűnözésről mélyen hallgat. És hallgat Posta Imre is. Ez nála érthető is, hiszen előadásaiban kijelentette, hogy neki vannak józsidó barátai is akik - szerinte – nekünk magyaroknak „jót akarnak”. Kár, hogy erről még senki sem győződött meg, másrészt Posta nem nevesítette ezeket a józsidókat. Postának azt kellett volna mondania, hogy a gárdisták gondolkozzanak el egy picit azon, hogy kik a vezetőik? Kik adják nekik a terveket és programokat? Mennyire azonosulnak a vezetőikkel? Mert azt egyetlen gárdistának sem szabad elfelejtenie, hogyha bajba kerülnek, akkor nem a vezetőiket fogják elővenni, lefejezni vagy felelősségre vonni, hanem a gárdistákat. Azért, mert valaki gárdista lett és vállalta ezt a feladatot, küzdelmet, az nem jelenti azt, hogy vakon kell hinni olyanokban, akik sunyi módon zsidóérdekek céljaira akarják felhasználni őket. Vajon miért nem írja meg a Jobbik vagy miért nem mondja meg Vona Gábor, hogy Mi a kapcsolat a Jobbik és a Gárda között? A gárdának döntenie kell. A Jobbik kampányeszközei lesznek? Vagy a tiszta gárda-ügyek mellett megmaradnak? Könnyen elképzelhető az, hogy a Jobbik sarokba szorítására a piszkoskampány során azt fogják csinálni, hogy a gárdát koncként fogják odadobni az oroszlánok közé. Végül is, felmerül a magyarokban a kérdés. Kik is állnak ki a gárda mellett? A gárdavezetők? Vagy a Jobbik-vezetők? A kettő nem ugyanaz.

NOVEMBER 27 – IRÁNI HÍREK


HAZAI HÍREKBEN ELHALLGATTÁK
IZRAELT MEGUTÁLTÁK DÉLAMERIKÁBAN IS

LEBŐGÖTT A ZSIDÓ ELNÖK


Az iráni elnök, Mahmoud Ahmadinejad azt mondta, hogy Luiz Inácio Lula da Silva brazil elnök, aki az ő partnere, azt tervezi, hogy jövőre látogatást tesz Iránban. Ahmadinedzsád elnök beszámolt ötnapos útjáról, amelyben afrikai és dél-amerikai országok voltak, köztük Brazília is. Azt mondta, hogy az egész útja sikeres volt. Irán és Brazília közötti fejlődés befolyásolja kapcsolatainkat a latin-amerikai országokkal. Az iráni vezető útja Gambiaban, Brazíliaban, Bolíviaban, Venezuelaban és Szenegálban volt vasárnap. Ezekben a napokban Shimon Peres izraeli elnök is befejezte a latin-amerikai turnéját, amelyeben az volt a célja, hogy támogatást, mozgósítást szerezzen Irán ellen. Azonban az izraeli elnök látogatása Brazíliaban és Argentínaban, ahol a legnagyobb zsidó közösségek vannak, dühös ellentüntetésekhez vezetett, ebben a két latin-amerikai országban. Peresz is találkozott a brazil Nelson Jobim védelmi miniszterrel, akiről úgy tudni, hogy az egyik legerősebb férfi a brazil kormányban. Az izraeli vezető erőfeszítéseit erősen beárnyékolta Ahmadinezsád közelgő látogatása Braziliába. Jobim azt mondta a zsidó vezetőnek, hogy senkinek sincs joga diktálni Brazílianak, aki rámutatott arra, hogy a döntés teljes egészében a brazil kormány kezében van. Péntek reggel érkezett vissza Teheránba az iráni elnök. (presstv,részlet) Kép: iráni elnök
A hírt olvasva kiderül, hogy miért hallgatták el ezt Magyarországon.

NOVEMBER 27 – BEOLVASTAK AZ EU-NAK

AZ EU HÜLYÉNEK NÉZI A
DÉLAMERIKAI ORSZÁGOKAT

Rafael Correa ecuadori elnök (képen) ma elítélte azt az "érdektelenséget", amely az EU Latin-Amerika politikáját illeti. Új megoldásokat javasolt a két régió közötti kapcsolatokban, amely szakít a "szabadkereskedelem logikájával" és az együttműködés és a társadalmi összetartást javasolta. Az Európai Unió és Latin-Amerika közötti kétoldalú kapcsolatok a holtpontra jutottak. Kivéve Chilében, Mexikóban és Brazíliában, mondta Correa egy konferencián, amely a kétoldalú kapcsolatokkal foglalkozik Brüsszelben. Bush elnök találtak ki még ezeket a kapcsolatokat a szabad kereskedelem logikájáról, de ez nem működik. Azt magyarázta, hogy miért hagyta ott Ecuador Brüsszellel a társulási megállapodást, olyan más Andok országokkal mint Bolívia, Peru és Kolumbia. Brüsszel korlátozta a társulási megállapodást egy "egyszerű" módszerrel és a szabadkereskedelmi megállapodást tartja üdvözítő módnak, ahelyett, hogy a politikai párbeszéd és együttműködés jönne létre. Ez a módszer rendkívül veszélyes a szegény országokra nézve- panaszolta az elnök. A vezetők azonban készek arra, hogy visszatérjenek a tárgyalóasztalhoz, ha az európaiak egyetértenek abban, hogy visszaállítja a két pillér elvét és amennyiben a jogvita megoldása során alkalmazott díjak az EU banán behozatalára és kiküszöbölése vonatkoznak a Világkereskedelmi Központ szervezetében. Ha ezek a feltételek teljesülnek, akkor Ecuador kész "folytatni a tárgyalásokat" az EU-val- mondta Correa, aki kifejtette, hogy a kérdést meg lehetne oldani kétoldalú megbeszélések során februárban. Az elnök azt javasolta, hogy a regionális tárgyalások során más országokkal is folytassák a kereskedelmi tárgyalásokat, de a "kulcs" ehhez, hogy erősítsék meg a politikai párbeszédet és az előzetes együttműködést a szegénység elleni küzdelem és az éghajlatváltozás kérdésében is. Az ecuadori elnök hivatalos belgiumi látogatását csütörtökön kezdte és a tervek szerint pénteken találkozik a belga miniszterelnökkel és az EU jövőbeli elnökével, Herman Van Rompuy-val. ( AFP, La Razón)
Megjegyzés: Az ecuadori elnök igen jóképességű politikus, aki régen átlátott a globalista szitán. Kimonda, hogy az amerikai módszert alkalmazza az EU is. Miközben Dél-Amerika a banán egyik fő térsége és az EU-s zsidók úgy akarnak velük üzletet kötni, hogy vegyék át az ócska EU-banánokat, amire nekik semmi szükségük. Ugyanezt teszik velünk is. Most szüntették meg a több mint százéves szerencsi cukorgyárat, mert az EU megtiltotta és helyette drágán meg kell vennünk a szemét EU-cukrot. Ezeket a hazai bűnözőket már régen falhoz kellett volna állítani, hazaárulás címén.

2009. november 26., csütörtök

NOVEMBER 27 – HALLGATNAK A BŰNÖZŐK

HALLGATNAK A
KULTURÁLIS TERRORISTÁK

Ovastuk a hírekben, hogy a gyilkos nem vall. Érthető, hiszen el kéne neki azt a sok mocskot, azt a légört mondani ahová járt, a liberális oktatásban. Hallgat ilyenkor a Mocsokrácia három nagyágyúja is, akik szétverték a magyar oktatást és lezüllesztették a liberális mocsokkal. Korábban Magyar Bálint, Fodor Gábor, újabban Hiller István. Ma az iskolák jó része kábítószeres központ, ezekről a tanárok és szülők is tudnak. Ezért is az állam a felelős. Iskolákban tanárokat, gyerekeket vernek meg, cigányok terrorizálják évetizedek óta a magyar gyerekeket és tanárokat. Az állam bűne. És újabban már lövöldöznek és gyilkolnak is az iskolákban. Most a gazemberek a diák személyiségére akarják rákenni a felelősséget, közben az egész oktatásban, az erkölcsi, vallási nevelés hiányában kell keresni a bűnöket. Olaszoszágban ugyanez a söpredék a kereszteket akarja üldözni az iskolákban. Az biztos, magyar egyházi iskolákból még nem kerültek ki gyilkosok, rablók, hivatásos bűnözők. Eközben Hiller István „fasiszták” üldözésével van elfoglalva. Ez a kampányuk fő jelszava. Kifelé a zsidóbűnözőkkel Magyarországról! Kifelé a liberális fertőzőkkel!
26 CSÜTÖRTÖK
Megtagadta a gazember a vallomást. Egy közeli ismerős nő mesélte, hogy már a tegnapi napon is erőszakosan viselkedett. Alkoholproblémák, személyiségzavarok voltak nála. Azt is bemondták, hogy a fegyvert is szabálytalanul tartotta. (22 órás hírek). Egy biztos, a hírekben nem mondanak teljes igazat, több hét után derül ki minden. Akik ismerték a legjobban, azokat nem beszéltetik. Ugyan milyen szülei lehetnek?
27 PÉNTEK
Az egyetem rektora a tv2 péntek reggeli hírműsorának azt mondta, az ámokfutást a helyszínen megélő diákoktól azt hallotta, hogy a 23 éves férfi elkésett a gyakorlati óráról, úgy érezte, a többiek rosszallják ezt, ezért kiment a teremből, a vécében betárazta pisztolyát, visszajött és lövöldözni kezdett. Kormos Zoltán pécsi rendőrkapitány ugyanakkor úgy tudja, az ámokfutó zörgéssel, kopogással zavarta az órát, ezért kiküldték, ezután tért vissza pisztollyal.

NOVEMBER 26 - DRASKOVICS TERRORISTÁI

DRASKOVICS JÓSOLGAT
Draskovics Tibor rendészeti tárcavezető erre reagálva azt mondta, hogy "fel kell tenni a kérdést, hogy elég szigorú-e a fegyvertartási engedélyek kiadási rendszere." A miniszter és a megyei főkapitány is azt mondta, hogy az eset egyedi, annak előzménye nem volt, más bűncselekményekhez nem kapcsolódik, és nem várható, hogy hasonló fog történni a magyar oktatási intézményekben. Egyelőre annyit tudni, hogy a lövöldözéshez a fiatalembert valamilyen belső ok, a világgal való konfliktus vezette. (index, részlet)

Draskovics korábban is jósolgatott, sőt határozottan kijelentett egy olyan robbantási videót, amiről utóbb bebizonyosodott, hogy hamisan tájékoztatta a magyar közvéleményt. Ezt a tettet is az ártatlan Budaházy nyakába akartak varrni. Draskovics újabban a fekete színű ruhákra allergiás. De ha Judapesten fekete kaftános, pajeszos, feketekalapos sötét alakokat lát zárt rendben vonulgatni, széles kézmozdulatokkal és röfögő, böfögő hangokat hallva, akkor az őbenne nem kelt félelmet.

VANNAK JÓ TERRORISTÁK
ÉS ROSSZ TERRORISTÁK

Miközben egy tucat magyar állampolgár (EU-s állampolgárok) érintve vannak a boliviai terrorügyben, miközben egy beteges egyetemista az egyetemen saját társait és kollégáit óra közben lelövi, erre Draskovics előre kijelenti, hogy egyedi eset, nem volt előzménye. Hát az nem előzmény, hogy ilyen beteges figurákat fölvehettek az egyetemre? Hogy ilyen beteges, elfajzott figuráknak fegyvertartást adtak? Tehát ezek a jó terroristák, akiknek még a nevét sem írják le, mocskos képüket sem mutatják. Aztán ott van Budaházy György szabadságharcos, aki senkihez sem nyúlt még a kisújjával sem, őt több mint fél éve börtönben tartják úgy, hogy semmit sem tudtak bizonyítani ellene. Ő a rossz terrorista, Draskovics szerint. Draskovics jobban tenné, ha hallgatna és elhúzna közelkeleti vidékekre, mert ennyire nyíltan magyargyűlölő figurát nem kötelességünk eltűrni. Kép: Draskovics

NOVEMBER 26 – FELSŐOKTATÁSI MOCSOKKÉPZŐ


GRATULÁLUNK A FELSŐOKTATÁS
PROFESSZORAINAK
A DIÁK 100 %-OSAN MEGFELELT
A LIBERÁLIS MOCSOKNAK
TEHÁT ALKALMAS
LETT EGYETEMISTÁNAK
HILLER ÉS MAGYAR BÁLINT
OKTATÁSPOLITIKÁJÁNAK MEGFELELT

Egy korábbi csoporttársa szerint a pécsi egyetem lövöldöző ámokfutója feszült, ideges alkat volt, aki vonzódott a küzdősportokhoz és furcsa viselkedése miatt nagyon kevés barátja volt. Tavasszal szerzett egy pécsi lőegyletben fegyvertartási engedélyt sportlőfegyverre. Egy kilenc milliméteres pisztollyal kezdett lövöldözni. A pécsi lövöldöző zárkózott, magába forduló, visszahúzódó személyiség, akinek zűrös ügyei voltak - így jellemezte évfolyamtársát az egyik, neve elhallgatását kérő orvostanhallgató az MTI-nek. Az egyetemi hallgató tudomása szerint az elkövető alkohollal kapcsolatos problémákkal is küszködött. G. Ákos, a pécsi egyetemen lövöldöző 23 éves férfi korábban az intézmény Természettudományi Karának (TTK) kémia szakára járt. Egy korábbi, kémia szakos csoporttársa az Indexnek elmondta, az elkövető roppant feszült, ideges alkat volt, dobolt a lábával, tollával és látványosan izzadt, ezért gyakran, akár órákon is befújta magát dezodorral. "Kevesen beszélgettek vele, mert világosan látszott, hogy nem volt százas. Talán velem beszélgetett a legtöbbet" - fogalmazott a csoporttárs. A későbbi ámokfutót 2007 nyarán, a TTK-s gólyatáborban ismerte meg, ahol a szálláson egymás melletti ágyat kaptak. Forrásunk a lövöldözés idején a pécsi egyetem területén volt, ott értesült arról, hogy G. Ákos lövöldözött. Az elkövető gyakran beszélt arról is, hogy szívesen menne külföldre, mert itthon nem tud kibontakozni, nem ismerik el a tehetségét. (index,részlet)

NOVEMBER 26 – ELHALLGATJÁK A GYILKOS HÁTTERÉT


A GYILKOS NEVE

Gere Ákos (helyi blogból) a mocskos pofáját nem mutatják, de már előre minden hír az elmeállapotával foglalkozott, miközben előre megtervezett gyilkosság volt. A folyosón a hátizsákjában volt a pisztoly, kiment érte és úgy lövöldözött. Micsoda lövészklub lehet ahová ilyen férgeket fölvesznek? És ilyen pisztollyal sétálgáthat az egyetem területén? Amikor a rektor azt mondta, hogy jó volt a biztonság. Nem a biztonság a kérdés, hanem az erölcsi züllés!

A pécs elkövetőről egyelőre azt lehet tudni, hogy 23 éves, jól bánt a lőfegyverekkel, mivel az Első Pécsi Polgári Lövész Egylet tagja. Éppen ezért volt fegyvertartási engedélye. Gadó György a lövészklubnak a vezetője a bamma.hu lapnak azt mondta, semmi előjelét nem tapasztalták a csütörtökön történteknek, a lövöldőzőt kedves, érdeklődő, intelligens fiatalembernek ismerték meg, aki soha nem viselkedett indulatosan. (hirszerzo)

A Hír-TV a fél 8-as hírekben G. Ákosnak mondja a terrorista bánözőt. Tavasszal szerezte a fegyvert. Gyilkolt, majd kismotorjával elhajtott a másik épülethez és fölment annak 7-dik emeletére. Egy elmezavarodott vagy bolond ilyet nem csinál, az biztos. Itt minden átgondolt volt.

9 mm-es csehszlovák gyártmányú parabellummal gyilkolt. (Kép: zastava) Ilyen fegyvert használnak sportlövészetre? Ez gyanús.....

A lövöldöző és a fiú, aki meghalt, a társaik szerint rossz viszonyban voltak. A támadó információk szerint azt mondta, hogy meg fogják bánni akik, heccelik. A csoporttársak szerint egyébként általában zavartan viselkedett a 23 éves fiú. A fiúnak azért volt fegyvere, mert tagja volt egy helyi lövészklubnak is. A rendészeti miniszter szerint lehet, hogy szigorítani kellene a fegyvertartás szabályait. "Az egyik tanulsága, - persze sok van - ennek a történetnek, hogy el kell gondolkodnunk vajon a fegyvertartásra vonatkozó szabályaink, azok kellő biztosítékot adnak-e arra, hogy csak olyan kezébe kerüljön fegyver, aki biztosan tudja, hogy hogyan kell azt használni" – nyilatkozta Draskovics Tibor. (MTV)
A miniszter hazudik, hiszen pontos szabály van az engedélyek kiadására és arra hogyan kell tárolni és hová szabad vinni és milyen módon, a figyvert. Ezt ez a terrorista nem tartotta be. Az biztos, hogy a lövészklubban elhallgatják amit tudnak róla.


A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) megkéri majd a pécsi lövöldözés ügyében eljáró bíróságot, hogy elrettentő erejű ítéletet szabjon ki az elkövetőre - közölte Miskolczi Norbert, a HÖOK elnöke csütörtökön az MTI-vel. Miskolczi Norbert hozzátette: a leendő értelmiség számára teljeséggel felfoghatatlan, hogy mi vezérelhette a támadót. Elgondolkodtató azonban, hogy ez a jelenség eljutott Magyarországra is. Mindenképpen meg kell tennünk mindent annak érdekében, hogy ez soha többet ne fordulhasson elő - mondta.

Az ATV-ben 26-án este azt mondták, hogy zörgött, dobolt és ezzel zavarta az órát, ezért küldék ki – mondja a helyi főrendőr. Ez is azt erősíti meg, hogy szó sem volt elmezavarról, ez egy terrorista patkány, a neveltetésének köszönhetően. A rendőr is megerősítette, hogy az egyetemre eleve fegyverrel ment be.

NOVEMBER 26 – DRASKOVICSOT SZORONGATTÁK

Kép: Draskovics verőlegényei

Betette a lábát az önkormányzati munkába a Magyar Gárda. Ezt Verók István terézvárosi polgármester nyilatkozta a Független Hírügynökségnek, miután a képviselő-testületi ülésen Gyenge Zsolt, az egykor Fideszes színekben, ma pedig a Jobbik tagjaként politizáló képviselő a betiltott Magyar Gárda egyenruhájában jelent meg. Verók István amint észlelte ezt, felszólította a képviselőt, hogy vagy változtasson az öltözetén, vagy hagyja el a termet. Mivel ezt Gyenge Zsolt megtagadta, a polgármester felfüggesztette az ülést, és azonnal értesítette a kerületi kapitányságot. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy az önkormányzati képviselő szabálysértést követett el, mivel nyilvános rendezvényen olyan formaruhát viselt, amelyről - annak jellegzetes tulajdonságai miatt - a bíróság által feloszlatott társadalmi szervezet egyenruhája ismerhető fel - írja közleményében a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Csütörtökön lépett hatályba az a kormányrendelet módosítás, miszerint ez ilyen szabálysértés ötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható. A VI. kerületi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást indított a képviselővel szemben.(inforadio)

DRAKOVICS PÁNIKBAN
A FASISZTÁK MÁR A SPÁJZBAN VANNAK

Ma az MTV-ben Draskovicsot faggatták erről az egyenruha őrülteről. Ketten is szorongatták a műsorvezetők közül, hogy tarthatatlan ez az őrült törvény amit az öltözködések ellen hoztak. Eddig még olyan nem fordult elő, hogy egy miniszterrel vitába szálltak volna. De a legjobb az volt amikor Draskovics hajmeresztő ostobaságot mondott. Idézték neki a jogbiztost, aki azt javasolta, hogy A BŰNÖZŐK SZÁRMAZÁSÁT TARTSÁK NYILVÁN és akkor nem kell találgatni arról, hogy kik voltak az elkövetők és pontos statisztikát is lehetne bizonyítani a cigánybűnözésről. Mindez az MTV-ben hangzott el. Végre kimondták ott is, ami az emberek eddig is tudtak. Erre Draskovics pánikba esett és elkezdte elhadarni, hogy azt nem lehet, hogy valakire csak úgy kívülről valaki rámondja, hogy milyen származású. Az okos Draskovics szerint a származást csak az érintett egyetérésével lehet valakiről kimondani. Ekkora marhaságot egy miniszter szájából ritkán lehet hallani. Vajon, ha az ilyen képmutató előtt, mint Draskovics megjelenik egy kínai és jól pofonvágja, akkor mit fog mondani a rendőröknek? Hogy egy „ember” vágott pofon? Ezzel a hülye zsidó logikával azt is mondhatná Draskovics, hogy egy alga vagy kenguru vágta pofon. A nyomozók általában kérdezni szoktak, mondja már el az áldozat hogyan nézett ki a tettes? És akkor az ilyen Draskovics-félék nem mondanának semmit? Bár láttak mindent, mégsem mondanak semmit? Érthető a zsidóknak ez a beteges félelme az azonosításról, mert így könnyebben tudnak bűnözni. Ezért olyan érzékenyek a zsidók, ha az álneveiket is a szemükbe vágják.
Hiller István és Mesterházy Attila az MSZP nevében fegyegetőleg kijelentették, hogy könyörtelenül leszámolnak a „fasisztákkal”. Ezt a szót használták. Értjük a rettegésüket, közeleg a végóra számukra, már csak pár hónap. Ebbe a sorba tartozik az is, hogy a Páva utcai holomúzeumban az Árpád-sávos zászlót és a Turul-madarat gyalázó kiállítás nyílt meg. A szerencsétlenek jobban tennék, ha saját jelképeikkel foglalkoznának.

NOVEMBER 26 – HAZUGSÁGJÁRVÁNY MAI ADAGJA

MEGHALTAK AZ OLTÁS UTÁN
A svéd Aftonbladet napilap beismerte, hogy eddig 8 halálos áldozatot követelt a sertésinfluenza elleni oltás. Hozzátette, hogy mindegyik esetnél a beoltottaknak volt egyéb krónikus betegsége. Legutóbb egy 50 éves férfi halt bele az oltásba, akinek szívátültetése volt korábban. Az új szív elfogadhatóan mûködött, de az oltás után a szervezete kivette az új szivet és azonnal meghalt. A dolog érdekessége még, hogy televízió minden csatornája elhallgatta a hírt. Mi történik itt a világban tulajdonképpen? (tudósítónktól)

OLTÓANYGGYÁRTÓ MAFFIA UTÁN NYOMOZNAK

Simicskó István jövő hétfőre összehívta az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságát, hogy a képviselők tájékoztatást kaphassanak arról, a kormány milyen nemzetbiztonsági eszközöket vett igénybe a H1N1 vírus elleni oltóanyagot gyártó cég hátterének megismerésére. A bizottság KDNP-s elnöke azt mondta: szeretnék, ha a közvélemény elé kerülne, hogy kik állnak a cég mögött és kikhez kerül az oltóanyagokért befolyt pénz. (MTI)

MEGINT EGY HAZUGSÁG

Egy 66 éves, korábban veseátültetésen átesett nyíregyházi asszony halt meg vasárnap Debrecenben a klinikán. A nő szervezetéből az orvosok kimutatták az újinfluenza vírusát - közölte csütörtökön a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centruma. Az intézményben jelenleg két beteget ápolnak H1N1vírusfertőzéssel, az orvosok szerint az ő állapotuk kielégítő. (FH)
ELSŐ ESET HOGY BEVALLJÁK A HAZUGSÁGOT
Nem a vakcina okozta a halálát

Nincs összefüggés a H1N1 vakcina és annak a miskolci 64 éves nőnek a halála között, aki még októberben, két nappal a védőoltás beadása után hunyt el - ismertette a Független Hírügynökséggel a kedden lezárult vizsgálat eredményét csütörtökön Szabó Franciska. (hírtv)

NOVEMBER 26 – JELENTÉS MOCSOKRÁCIÁBÓL

ZSIDÓBŰNÖZŐK A HÍREKBEN
Őrizetbe vették a zsidó származású Leinemann Zsoltot (képen), a ScienNet törzsvásárlói hálózat mögött álló Headmin Kft. ügyvezető igazgatóját, a hivatalosan a rendszert üzemeltető amerikai ScienNet International LLC ellen pedig adócsalás miatt nyomoz a VPOP – értesült a Világgazdság Online. Őrizetbe vették Leinemann Zsoltot, a ScienNet törzsvásárlói hálózat mögött álló Headmin Kft. ügyvezető igazgatóját, a hivatalosan a rendszert üzemeltető amerikai ScienNet International LLC ellen pedig adócsalás miatt nyomoz a VPOP – értesült a Világgazdság Online. Sipos Jenő, a VPOP szóvivője lapunkak cégnevet nem említve elmondta: a VPOP Központi Bűnüldözési hatósága egy külföldön bejegyzett, a Magyar Köztársaság területén egy speciális törzsvásárlói közvetítő vállalkozást működtető vállalkozás ellen összehangolt akciót hirdetett meg több százmillió forintos adócsalás gyanúja miatt.(vgo nyomán) Kép: a bűnöző
50-60 ezren élnek meg a ScienNetből
"A tagjaink közül becsléseink szerint 50-60 ezren élnek a rendszerből" – mondta Leinemann Zsolt, a ScienNet hazai partnercége, a Headmin Kft. ügyvezető igazgatója a Világgazdaságnak. Hazánk két vezető vásárlói közössége, a ScienNet, illetve a Lyoness jelenleg 351, illetve 162 ezres törzsvásárlói bázissal rendelkezik. A cégek vezetőinek információi szerint a Lyoness ügyfélbázisa tavaly több mint kétmilliárd forintért vásárolt a hálózathoz csatlakozott boltokban, míg a ScienNet tervei idén 17,5 milliárdos költést várnak a törzsvásárlóiktól. "Ügyfélszámunkat 2010 év végéig szeretnénk 500 ezer főre növelni, termékpartnereinknél a célunk, hogy minden településen legyenek üzleteink." – tájékoztatta a Világgazdaságot Csutka István, a Lyoness Hungary Kft. promóciós vezetője. A Lyoness idén 500 ezer főre szeretné emelni ügyfélszámát. "Mi szeptemberben indítunk országos reklámkampányt mintegy 300 millió forint értékben. Akkor lennénk igazán elégedettek, ha év végéig elérné az egymilliót a törzsvásárlóink száma" – mondta Leinemann Zsolt, a ScienNet hazai partnercége, a Headmin Kft. ügyvezető igazgatója. Hozzátette: már most, hogy még nem is reklámozzák magukat, havonta mintegy 25-30 ezer ember csatlakozik a közösséghez. "A tagjaink közül becsléseink szerint 50-60 ezren élnek a rendszerből" – mondta Leinemann a Világgazdaságnak.(2009. Július 8.)
PÉCSI GYILKOSSÁG
Ugyan miféle orvosegyetem lehet az, ahová szellemileg agybeteg, pszihológialag alkalmatlan tanulók járhatnak? Pécs a nagy múltú ősi magyar város, kommunista és zsidó bűnbarlanggá változott. Elég csak utalnunk a korábbi városvezetés bűnözéseire, Toller elvtárs csalásaira, aki betegen is kapta fizetését évekig. Miféle egyetem az, ahová pisztollyal csak úgy be lehet menni? Ez az egész mocsok ami Pécsen van a zsidók liberális mocskának köszönhető. Miféle szülei lehetnek a gyilkos egyetemistának? És az ilyenek el is végezhetik az egyetemet és orvosként működhetnek.
LEHET FEGYVERE A DIÁKNAK
Elképesztő amit a rendőrség művel. A pécsi rendőrség szóvivője azt mondta az ATV-ben a gyilkosról, hogy engedéllyel volt nála fegyver. A műsorvezető (Dési János) megrökönyödve kérdezte, hogy ez meg hogy lehet, egy egyetemistánál? Mire a rendőrnő a legtermészetesebb módon azt mondta, hogy 18 éves kor után bárki tarthat engedéllyel fegyvert. A rádióból azt lehetett megtudni, hogy valami parabellum pisztolya volt neki. Közvetlen közelről lőtte le társát. A rádióban már azt mondták, hogy a gyilkos zavart tudatállapotban volt a gyilkosság előtt, a gyilkosság alatt és a gyilkosság után. Ezt az ottlévő szemtanúk mondták. Arra leszünk kiváncsiak ugyan milyen alapon tarthatott ez magánál fegyvert? Ugyan milyen szülei lehetnek az ilyen féregnek? Egy diák mesélte, hogy pszihiátriai kezelésre járt, de nem tartották közveszélyesnek a szakemberek. Továbbra is állítjuk, micsoda alakokat vesznek fel orvosi egyetemre? Akik erről döntöttek - jogszabályban - azok eleve bűnözők.
KRISNAVEZÉR IS ZSIDÓ
Az állami szennytévé külön műsorban nyalta a zsidó Krisna-vezért, akinek a szülei még 1956-ban menekültek Kanadába. Oda a legnagyobb ávószsidók és kommunisták szoktak menekülni. A vezér eldicsekedett azzal, hogy Kanadába jutott eszébe belépni a Krisnások közé. 1987-ben parókában illegalitásban jött Magyarországra hogy terjessze a zsidó mételyt, amelyet 1989-ben már hivatalosan bejegyeztek. Most pedig 2009-ben Létai Pétert, a Krisna-vezért (képen) a patkányköztársaság arany érdemkeresztjével tüntették ki. Hol tüntek fel először az erőszakosan kéregető mocskos Krisnások? A Keleti-pályaudvar aluljárójának a mocskában és a többi mocskos aluljáróban, ahol erőszakosan képeslapokat árultak és szerveztek, kéregettek. Ma már hatalmas birtokokkal és vagyonnal rendelkeznek, a Fidesz támogatásával. A Fidesz képviselője, Németh Zsolt kijelentette még a 90-es évek elején, hogy a zsidó szektákat és titkos társaságokat a patkányköztársaság elismeri. A Jehovák és a Hit Gyülekezete is zsidó szekta, s ilyenekből még több tucat van, s mindegyik állami támogatást is kap. A zsidónak volt egy jó nagy hazugsága a műsorban, amikor azt mondta, hogy a Krisna nem szekta, hanem "indiai vallás". Ami nem igaz. Ezt a zsidószektát zsidók találták ki Amerikában a 60-as években.
Sivaráma Szvámi 1949-ben született Budapesten, Létai Péter néven. 1956-ban szülei Kanadába emigráltak, így iskoláit ott végezte. 1973-ban csatlakozott a Krisna-tudat Nemzetközi Szervezetéhez (ISKCON), 1979 óta a szervezeten belül magas tanítói tisztséget tölt be. Az ISKCON nemzetközi irányító testületének (Goverment Body Commission) tekintélyes tagja. Nagymértékben az ő érdeme, hogy - az adó 1 százalékok felajánlása alapján - a Krisna-egyház hazánk negyedik legnépszerűbb vallási közösségévé vált. (Heves Megyei Hírlap)

NOVEMBER 26 – NEMZETI PÉLDAKÉPEK

IRÁNI ELNÖK AZ ELLENÁLLÁS JELKÉPE
CHAVEZ BEOLVASOTT A ZSIDÓKNAK IS

Hugo Chávez venezuelai elnök Mahmoud Ahmadinejad iráni elnökről azt mondta, hogy az "ellenállás szimbóluma" lett, aki felvetette a latin-amerikai népek "szellemi harcát az imperializmus ellen.” Azt lehet mondani, hogy te a hőse és szimbóluma vagy az imperializmus elleni harcnak - idézte Chavezt az IRNA iráni hírügynökség, amelyet egy ünnepi köszöntőn mondott az iráni elnöknek. Egy szabad országba érkezett, amely USA uralom alatt állt hosszú évekkel ezelőtt, éppen úgy mint Irán - monda a venezuelai elnök, Ahmadinezsádhoz szóló köszöntőjében. Chávez elítélte Shimon Peres izraeli elnök legutóbbi latin-amerikai utazásán tett kijelentlseit, aki azt mondta, hogy Ahmadinezsád és Chavez el fog tűnni hamarosan. Mi tudjuk, hogy a zsidó állam röviden mondva, a jenki birodalom meghosszabbított gyilkos karja – idézte a Reuters Chavez elnököt, aki ezt egy közös sajtókonferencián mondta. Mi az izraeli elnök kijelentéseit fenyegetésnek tekintjük - tette hozzá Chavez. Ez a gőgös imperializmus el fog tűnni - jósolta meg Chavez tüntetőleg. Chavez megszakította Izraellel fenntartott kapcsolatait tiltakozásul az izraeli offenzíva miatt, amit a Gázai övezetben követtek el. (presstv)Kép: a két elnök
MEGJEGYZÉSÜNK
Érdekes, hogy Perez elnök rasszista, kirekesztő fenyegetéseit a hazai sajtóban teljesen elhallgatták.

2009. november 25., szerda

NOVEMBER 25 – DIVAT LETT AZ ALKOTMÁNYOZÁS

FUTÓSZALGON KÉSZÜLNEK AZ ALKOTMÁNYOK

Most már több alkotmány kering a levegőben. Annak idején, a 90-es években Maczó Ágnes képviselő is csinált egyet, aki azt mondta, hogy kezét Kossth Lajos ihlette amikor papírra vetette a örökbecsű tervét, amit könyvben is kiadott. Aztán jó egy éve jött Zétényi Zsolt, ő már nagyobb lélegzetű alkotmányt csinált, egy jó vastag könyvben, amit 5 ezer Ft-ért bárki megvehet a sarki boltban. Ezt a terv-könyvet el is helyezték már az országgyűlésben és maga Lezsák Sándor alelnök vette át a jogtudós szerzőtől. S lám, divat lett alkotmányt csinálni. Alig pár hónapja tette közzé alkotmánytervezetét a Vukics őrnagy vezette mozgalom, a Magyarok Szövetsége is. Ők is azt mondták, hogy ez már az igazi és ki is tűzték a határidőt, hogy a jónép vitatkozzon rajta. Mivel vészesen közeledik a választás ideje, ezért Orbán Viktor is gondolt egyet, ő is csinál egy narancsszínű alkotmányt, amely a hitközségek bizalmát is elnyeri majd. Ebből idézzük most az épületes részeket.
ORBÁN ZSIDÓS ALKOTMÁNYA
Orbán Viktor elmondta: szeretné, ha olyan alkotmány születne, amelynek bevezetője hasonlít a lengyel alaptörvényéhez, vagyis benne foglaltatik Isten neve is. Orbán már többször is hangsúlyozta, hogy a jelenlegi magyar alkotmány felújításra szorul, hiszen abban szerepel, hogy ideiglenes. Ez az ideiglenessség 20 éves már. Igaz a szovjet csapatoknál ez 45 évig tartott nálunk. Nálunk valahogy a magyar ügyek azonnali intézésére soha nincs idő. Szükség az alkotmány elején néhány "veretes, komoly mondatra", hogy mindenki érezze, ebben a "misében, történetben" ő is benne van - vélekedett Orbán a tévében. Nem példa nélküli a veretes, komoly mondatokkal fűszerezett alkotmány. Orbán a lengyel alkotmányt mestermunkának nevezte. Szegény Werbőczy! Ha hallaná ezeket az ostoba hólyagokat....Csak le kéne porolni a Hármaskönyvét. Semmi szükségünk idegen mintákra, idegen szemléletekre. Vissza kell nyúlni az ősi forrásokhoz, egészen az Aranyabulla veretes, máig érvényes soraihoz.

NOVEMBER 25 - KEPES MOSAKSZIK

Kepes András dilemmái
a Rózsa-Flores-ügyben

A Nyugat-magyarországi Egyetem kommunikáció és médiatudományi tanszékének vendége volt nemrég Kepes András riporter, címzetes főiskolai tanár. A Rózsa-Flores-ügyről beszélt. Kepes elsősorban média szakos hallgatóknak szánta az előadást. A téma azonban, amiről beszélt, oly közismert, hogy sokan voltak rá kíváncsiak az utca emberei közül is. Merthogy az apropó - még mindig - a Rózsa Flores-ügy volt. Méghozzá érdekes új aspektusokkal. Kepes média-elemzéseiből nyomon követhette a hallgatóság, hogy a hazai sajtó bizony nem járt el ebben az ügyben úgy, ahogy az szakmailag és erkölcsileg elvárható lenne. Kezdettől egyoldalú értesülések, előítéletek terhelték az április 16-án Bolíviában meggyilkolt Eduardo Rózsa Floresszel kapcsolatos híreket. Kepes András az előadás középpontjába a riporter etikai dilemmáját állította. Ő ugyanis birtokolt egy interjút, melyet Rózsa Flores hónapokkal a bolíviai rajtaütés előtt adott neki a szándékairól, szigorú titoktartás terhe mellett. Kepes csak akkor ébredt rá a titkos beszélgetés jelentőségére, amikor interjú-alanya kommandósok áldozata lett. Vajon mikor járt volna el helyesen? Ha megtartja a rá bízott titkot, vagy ha közkinccsé teszi? Az újságírónak kötelessége, hogy védje az informátorát, mint ahogy az is, hogy bűncselekmény gyanúja esetén értesítse a hatóságokat. A Santa Cruz-i rajtaütés után pár nappal közzétett interjú következményei ékesen bizonyították, hogy Kepes dilemmái nem voltak alaptalanok. Az alapanyagot ahány sajtóorgánum, annyiféle módon értelmezte, vágta, magyarázta. Tette azt itthon és Bolíviában, a lefordított változattal. A riporter tehát, ahelyett, hogy tiszta vizet öntött volna a pohárba, magát is bajba keverte. A bolíviai kormány bűnpártolás indokával tett panaszt a magyar újságíró ellen, aki hallgatásával veszélyeztette Bolívia integritását, eltitkolt és fedezett egy tervezett összeesküvést. Kepes válasza erre az volt: szerinte az újságíró dolga nem az, hogy alakítsa az eseményeket, hanem hogy dokumentáljon és a hátteret megvilágítsa. A népszerű riporter valamennyi belpolitikai vonatkozásával együtt nyitva hagyta a kérdést a szombathelyi fiatalok előtt: vajon tud-e tisztességesen viselkedni az újságíró egy ilyen helyzetben? (vasnepe) Kép: Kepes az előadáson

KEPES MEGINT NEM MAGYARUL BESZÉL

Kepes teljesen belezavarodott a saját helyzetébe és emiatt most próbálja magát erkölcsi nagyságnak beállítani, miközben elmulasztotta egy Magyarországot súlyosan érintő bűncselekmény bejelentését a hatóságoknak. Azt állítja, hogy a filmjének a súlyára akkor döbbent rá, amikor Rózsát megölték. Ez eddig rendben lenne, bár ő ezt már korábban is tudhatta. Továbbá a filmben volt minimum egy operatőr is, aki a filmet forgatta, aki szintén mindent látott és hallott Rózsa nyilatkozata alatt. Sőt, kellett lenni vágónak is, aki a filmet összevágta és ő is tudott mindenről. Csakhogy Kepes összekeveri a szezont a fazonnal, pontosabban a nyomtatott sajtót a tévéfilmmel. Nyomtatott lapban valóban nem kell a nevét, címét közölni egy fontos informátornak, ha a hír tartalma ezt indokolja. Csakhogy Kepes filmje egy portréfilm volt, ahol ő maga mutatta be Rózsát, hogy kicsoda-micsoda és mire készül. De ezt Rózsa is elmondta saját maga. Tehát itt semmiféle titkos dologról nem volt szó. Sőt! Rózsa fölhatalmazta Kepest, ha esetleg meghalna hozza nyilvánosságra a filmet. Igen ám, de Kepes valóban megvárta a Rózsa akció végét, azzal a tudattal, hogy tudta azt, hogy Rózsa bűncselekményt fog elkövetni idegen ország ellen, magyar állampolgárként. Hiszen Rózsát mindenki ismerte a hazai sajtóból, közismert volt. Miután ez már a második cikk Kepes előadásáról, okveten meg kell jegyezni, hogy Kepes egy ennél súlyosabb ügyről még mindig hallgat. Nem értjük miért? Ugyanis nem Kepes tette közzé a filmjét, hanem a Magyar Televízió (MTV). És ez az intézmény nem szokott egy ilyen fontos, külpolitikai érdekeket is érintő filmet csak úgy a saját hasára ütve műsorra tűzni. Szívesebben olvastuk volna a művész úr beszámolóját arról, hogy mi történt akkor az MTV-ben, amikor besétált oda önként, hóna alatt a Rózsa filmmel. Milyen egyeztetések alapján került műsorba a film és kikkel? Ugye Kepes úr, ez már nem számít államtitoknak?

NOVEMBER 25 – KÜLFÖLDI HÍREK

LECH WALESA GYANÚS MÚLTJA

A hazai hírekben elég zavarosan szóltak eddig Walesa ügynökmúltjáról. Valahol van ebben valami. Ez is olyan eset lehet mint nálunk Csurka, aki azt mondta (1994-ben, amikor Antall megzsarolta ezzel), hogy ő ugyan aláírta az ügynöki beszervezést, de „nem csinált semmit”. Persze azt már Csurka nem mondta el, hogy 1956 előtt és után miért írhatott kommunista lapokba? Fogjuk rá, hogy fiatalkori tévedésből, de amikor már benőtt a feje lágya a 80-as években, akkor miért lett a cionista Aczél György kegyeltje?
Egy lengyel bíróság megkezdte a tárgyalást rágalmazási ügyben, Lech Walesa ellen, akit jelenleg hivatalban lévő elnök Lech Kaczynski vádolt meg. Kaczynski azt állította, hogy Lech Walesa, a Szolidaritás egykori vezetője és az egykori lengyel elnök, kommunista kém volt. Kaczyinski egy tévényilatkozatban azt mondta, hogy Bolek volt a kódneve a 1970-es évek elején Walesának. A lengyel televízió ezt sugározta, mielőtt az ügy elkezdődött, erre igen dühös lett Walesa, aki Nobel-békedíjas, s megígérte, hogy ezért a rágalmazásért beperli Kaczynski elnököt. Walesa azt hangsúlyozta, hogy a bíróság neki már korábban minden kapcsolattartását a kommunista titkosszolgálatokkal tisztázta. "Amikor hivatalba léptem elnökként, akkor megfogadtam, hogy tiszteletben tartom a törvényt” - mondta Walesa. "Van egy ítéletem a bíróságtól, amely az én ártatlanságomat bizonyítja." -címezte válaszát Kaczynskinek, aki a jogtudományok doktora. Walesa azt szeretné, ha az elnök bocsánatot kérne tőle és fizetne neki $ 35,000 (£ 22,000) kártérítést. a Kaczynski azt hangsúlyozta, hogy tavaly megjelent egy könyv a Nemzeti Emlékezet Intézetétől, amely szervezet vizsgálta lengyel kommunista múltat. Ebben azt állítják, hogy Walesa Bolek néven ügynök volt. Az egykori elnök elutasította a könyv tartalmát, amely nem más, mint egy kenet a Kaczynski ikrek kampányában ellene. Az állítólagos kémkedést közismerten nehéz megerősíteni. Átláthatatlan világ volt a lengyel kommunista múlt, a biztonsági ügynökségek gyakran hamis képpel igyekeztek lejáratni ellenzéki aktivistákat és informátorokat. Még ha ezek az emberek nem is voltak tisztában azzal, hogy ezeket az információkat róluk továbbadják. De amíg a jogi csata zajlik, a Bolek állításokról, addig politikai szakértők megjegyzik, hogy sokkal mélyebb az oka annak a keserű gyűlöletnek ami Walesa és Kaczynski közötti táborokban van. Jacek Kucharczyk, a Varsói Nyílvános Ügyek Intézete vezetője szerint az kelt ellenségeskedést, hogy a 1990-es évek elején, amikor Walesa lengyel elnök volt, akkor kifosztották a Kaczynskiék botját. Ez táplálja az ikrek hitét, hogy Walesa elárulta a Szolidaritás forradalmat és ő akarta azt is, hogy a kommunisták tartsák fenn a befolyásukat Lengyelországban - mondta Kucharczyk. (presstv) Kép: Walesa

IRÁN BERÁGOTT AZ OROSZOKRA
Egy legfelső iráni katonai tisztviselő azt mondta, hogy Moszkva elmulasztotta teljesíteni az S-300 típusó rakéták szállítását Iránnak, s ezért jogi lépéseket fontolgatnak. Az oroszok nem tettek eleget a szállítási kötelezettségnek a cionista és az amerikai lobbi nyomása miatt – mondta kedden Mohammad Hassan Mansourian dandártábornok. Emiatt volt kénytelen Irán egy ötnapos nagyszabású légvédelmi gyakorlatot csinálni az elmúlt napokban. (presstv, részlet) Kép: az S-300

NOVEMBER 25 - GÁTLÁSTALAN GYILKOSOK

GÁTLÁSTALAN GYILKOSOK

Az már biztos, hogy a mostani mesterséges disznójárvány szoros összefüggésben van a választási kampánnyal, a magyarüldözéssel, a pénzrablással és még sok más dologgal, csak oda kell figyelni a dolgokra és a részletekbe. Ma előjöttek azzal a hamis hírrel, hogy már 1.5 millióan beoltatták magukat, ami egy hatalmas hazugság. Ennek a tények és a tapasztalatok teljesen ellent mondanak. Mi van a hatalmas szám mögött? Az, hogy az ostobákkal és agymosottakkal elhitessék azt, hogy itt valóban országos és jelentős járvány van, miközben ilyen nincs. A főtisztiorvos ennek az uszításnak a vezéralakja. Egy csomó kérdésben úgy nyilatkozik mintha ahhoz köze lenne, miközben neki legfeljebb szakmai kérdésekre kéne választ adni. Mai hírekben ez a nagypofájú Falus azt mondta, hogy neki még nem elég ez a másfél millió, ő sokkal többet akar. Naponta előjönnek bizonyos kórházakkal, hogy ilyen-olyan súlyos betegek vannak a járvánnyal kapcsolatban, de még egyetlen valódi tünetről sem beszéltek. Egyetlen helyi orvost, ápolót, szakembert erről nem kérdeztek meg. Csak a Nagy Disznók nyilatkozgatnak mindenről, ezt vasszigorral betartják. A gennyes tévék is ehhez igazodnak, eddig semmilyen kórházi, betegségi vagy ápolási műsort nem adtak a disznójárvány állítólagos áldozatairól.
Akit ez a mocskos téma bűvebben érdekel, itt vannak újabb adalékok:

NOVEMBER 25 – EBBŐL ÜTKÖZÉS LESZ

Az alábbi hír egy gyilkos politikai küzdelem része, amelynek tétje a jövő évi választás, melyik bűnbanda kaparintja meg újra a hatalmat? Pontosabban, ugyanarról a bűnbandáról van szó, csak egy egyik vörösszínű, a másik narancsszínű. Orbán gyorsan elrohant Putyinhoz a kongresszusukra és fűt-fát megigért neki, mivel ő lesz a főnök jövőre. Erre beindult a Csótány-gépezet is és most Gyurcsány is elrohant udvarolni Putyinhoz. Csótánynak annyi előnye van Orbánnal szemben, hogy ő még oroszul is jól beszél. Nemcsak a hazai hatalomról van szó, hanem a kétféle érdekkörről is, tehát nem mindegy melyik banda nyeri meg Putyin kegyeit. Csakhogy az Orosz Medve nem hülye, átlátnak a szitán, hogy mire megy ki ez az udvarlás és megvárják a végét. Kép:egy korábbi találkozón

Vlagyimir Putyin orosz kormányfő szűk körű, magánjellegű vacsorán látta vendégül Gyurcsány Ferencet kedden este Moszkvában - erősítette meg a magyar politikus az MTI-nek szerdán. A volt miniszterelnök feleségével, Dobrev Klárával Putyin meghívására, de saját költségére tett magánlátogatáson tartózkodik Moszkvában. A találkozóról Gyurcsány elmondta: a meghívást még szeptemberben kapta, de akkor egy sportbaleset miatt le kellett mondania, és most sikerült újabb időpontot találni. Hozzátette: a vacsorán sok mindenről szó esett a családtól és a gyerekektől kezdve addig, hogy milyen a helyzet a két országban. Nem maradtak ki a nemzetközi politika kérdései sem. (MTI)