2009. szeptember 15., kedd

SZEPTEMBER 15 – ZSIDÓK ORBÁNBAN BÍZNAK

Kép: zsidópártok a parlamentben


A ZSIDÓK MINDENT


ORBÁNRA TETTEK FEL



Tegnap este az ATV-ben az okosfejűek vezetője, Mészáros Tamás kijelentette – most jól figyeljünk a logikájukra – Orbánnak vannak korlátai: „Nem zsidózhat, nem cigányozhat.” A Jobbiknak ugyan van egy elég népes tábora, akik erre vevők, akiket Orbán nem tud megnyerni szavazóinak – jósolta Mészáros. Ebben a pár mondatban nyakonragadható a zsidódemokrácia lényege. Egy zsidópárt kell (mivel az SZDSZ és az MSZP már leszerepelt, a bűnözéssel azonos fogalmat jelentenek), ezért csak a Fidesz jöhet számításba a jövő évi választásokon. A Fidesz nemcsak Soros-képes, Likud-képes, hanem Peresz-képes is, a holodogma a kisújjukban van. Viszont kell nekik a Jobbik is, mert ha nincs belső ellenség, akire rá lehet mutogatni, akkor nem működik a rendszer. A zsidódemokrácia lényege ugyanaz mint a zsidókommunizmusé. Belső ellenség mindkét rendszernek a lételeme, amelyet le lehet gyilkolni, vagy sakkban lehet tartani. Nos, ebbe a politikai játszmába szállt be a Jobbik, elfogadva a zsidók játékszabályát. A Jobbik – anélkül hogy túlságosan foglalkoznánk vele - , már eddig is hozta a formáját. A magyar társadalom előtt egyrészt leszerepeltek, másrészt még a kampány során bevetnek pár maszlagot, hogy elérjenek 5 %-nál egy kicsivel többet, ami elég lesz a parlamenti bohóckodáshoz. Jövőre a magyar választónak nem lesz más választása csak ez a két párt. A kommunista egypártrendszerből 20 év alatt újból eljuttattak bennünket a zsidó egypártrendszerig. Hiszen senki se tagadja, hogy a Fidesz nem zsidópárt. Ugyanazok mint elődeik, akik most lelépnek. Orbán fizetett talpnyalói előtt pár napja elmondta, hogy az államot újjá kell szervezni. Úgy vélte: erre csak egy józan, mérsékelt, polgári, kereszténydemokrata alapokon álló erő képes. Nézzük meg ezt a fából vaskarika elméletet.

ELÉG VOLT ORBÁN

SZÉLHÁMOSSÁGAIBÓL

1 - Orbán ezen véleménye az ezredik szélhámos kijelentés. Megint kisérletezgetni akar a Magyar Nemzetséggel, amíg halálra nem unják a hülyeségeit.

2 – A magyar államot nem kell újjá szervezni, hanem az EREDETI ÁLLAPOTÁBA kell visszaállítani. Ehhez pedig semmi szükség nincs az idegen söpredékre (azokra az euro-polgárokra, kettős izraeli-magyar állampolgárokra, akik nemzetköziek, tehát nem magyarok).

3 - Orbán eszelős kijelentése a "kereszténydemokrata alap". Ilyen nincs és sohasem létezett. A keresztény szó jelentése : Jézus Igéjének betartása. Míg a demokrácia szó jelentése a keresztéy szóval egybeírva azt jelenti, hogy kényük-kedvük szerint mazsolázgatnak a fogalmakkal. A különféle jelzős demokráciák, mind zsidódemokráciák, csak fedőnévként, az emberek megtévesztésére használják. Pl. Polgári demokrácia, kereszténydemokrácia, liberális demokrácia, stb.

4 – Orbán hatalmas képmutató, ezért is mozog otthonosan a Dohány utcai zsingaógában és a különféle belső zsidó fogadásokon.

VISSZAÁLLÍTJUK

A MAGYAR KIRÁLYSÁGOT



Orbán előző kormánya alatt vitték a Szent Koronát a Nemzeti Múzeumból a parlamentbe, a 2000-dik Milleneumi Évben. Akkor hoztak is egy törvényt a Szent Koronáról, de ezt azóta sem tartják be. Orbánnak tudnia kéne, hogy a Szent Korona maga a Magyar Törvény. Ebből következik Magyarország ősi államformája csak a királyság lehet. Tehát Orbánnak és követőinek semmit sem kell föltalálni. Magyarországon ez a két dolog ÖRÖKÉRVÉNYŰ, ami nem hatálytalanítható és nem érvényteleníthető. Hiszen a Szent Korona létezik, a Szent Korona Tan létezik és a királység államformáját senki nem próbálta még eltörölni, hatálytalanítani, hiszen alacsonyabb joghatalom ezt meg sem tehetné, de még a kommunisták sem kisérleteztek ezzel.

A RENDSZERBEN VAN A HIBA

Amit Orbán a polgári hülyéivel végez, az eleve kudarcra van itélve. Mint ahogy Trianon kérdése sem tüntethető el. Ezt igazolják a mostani szlovák kirohanások is, amelyek valójában nem is a nyelvtörvényről szólnak, hanem arról, hogy a tótok több mint nyolcvan éve tiporják a magyarok jogait. Ugyanígy a királyság államformája sem tüntethető el ostoba Orbáni szövegekkel. Mit jelent ez magyarul? Azt, hogy Orbánnak és pártjának semmi joga nincs a Magyar Nemzet és nemzetség ősi jogaiba beleszólni. Mivel a Szent Korona és a Magyar Törvény adott, ezt érvényre juttatni és működtetni csak a magyar nemzetnek van joga, nem pedig idegeneknek és idegenbérenc bűnözőknek. Legfőképpen a zsidóknak nincs semmi beleszólása ősi törvényünkbe. Nem fogjuk hagyni, hogy zsidók magyarázgassák, fölvizezzék és fölhigítsák ősi törvényünket. Amíg a magyar nemzet nem rendelkezik a fenti jogairól, addig tovább tart a törvénytelen (ex-lex) állapot. Orbán, ha már minden áron a hatalomba akar visszakerülni, akkor ezekkel a megkerülhetetlen kérdésekkel is szembe kell néznie. Ennek a ZSIDÓDEMOKRÁCIÁNAK VÉGE VAN. Pont. Jöhet az elszámoltatás, a rendcsinálás, a takarítás. Mese nincs. Mivel ezt Orbán és pártja is tudja, ezért nem árt a közvéleményben is tudatosítani. A politikai kalandorok és szélhámosok ideje lejárt Magyarországon. A magyar rend időszaka következik.