2009. szeptember 27., vasárnap

SZEPTEMBER 27 – STOFFÁN A KOMMUNISTA PÜSPÖKÖKET VÉDI





STOFFÁN JÉZUS TANÍTÁSAI ELLEN AGITÁL



Olyan egyházellenes hangulat, és egyházgyűlölet tapasztalható e hozzászólásokban, amely felülmúlja a legvadabb kommunista diktatúra egyházellenességét. Többek között a püspökök szidalmazása, az egyház magyarellenességgel való ostoba megvádolása, rágalmazása, a Szentírás semmibevétele, az egyház törvényeinek tudatlan és súlyos károkat okozó bírálata olvasható a körlevél alatti vélemény-nyilvánításokban. Mindezt nem értékelhetjük másképpen, mint úgy, hogy a jó szándékú magyar embereket előre megfontoltan és jól szervezetten egyházellenességre uszítják.(...) Teológiai kérdésekben nem kívánok vitát folytatni, de egyháztörténeti tények bizonyítják annak az egészen aljas rágalomnak az ellenkezőjét, amely a Magyar Katolikus Egyházat nemzetellenességgel, és a magyarság melletti kiállás elmulasztásával vádolja. (részlet Stoffán kirohanásából) Kép: a zsidó Paskai bíbirost a zsidó Erdő Péter váltotta fel

VÁLASZ STOFFÁNNAK
Két nagy irányzat most fordul szembe egymással. Az igazi, Jézusi Kereszténység, és a holokauszt vallássá alakuló zsidó-kereszténység. Stoffán - csakúgy, mint az egyházak vezetői - az utóbbinak a híve, így nincs értelme a vitának. Bolsevistázhat, írogathat liberalizmusról, tudatlanságról, miegymásról, a lényegen ez nem változtat. A Jézusi Kereszténység ellensége, és mint ilyen, a továbbiakban nem érdekel senkit. (jovonkinfo,részlet)

STOFFÁN GYÖRGY HAZUGSÁGAI

Stoffán György nem először keveri össze a szezont a fazonnal. Tipikus zsidó érvelés hamis példákat beleszőni egy témába és nem a tárgynál maradni. Stoffán eredeti szövegét, a vörös-zsidó oldal, a Hunhir hozta le, minden megjegyzés nélkül. Tehát ők egyet értettek Stoffán őrült beszédével. Stoffán több lemezzel le van maradva, hiszen tudnia kéne, hogy Jézus tanításai (aminek tolmácsolását az egyháztól elvárnánk) nem azonos a mai zsidóérdekű és zsidóvezetésű Saul-rabbi egyházzal. Ez az egyház Saul rabbit és Mózest idézi minden szentmisén. Erről hallgat Stoffán. A másik nagy hazugsága Stoffánnak – aki beteges szövegében Auschwitzot is fölhozta -, hogy nem említette a kommunista egyházvezetést (a békepapokat és püspököket), akik kiszolgálták a Rákosi és a Kádár-rendszert. De ez az egyház 1848-ban, 1919-ben is levizsgázott nemzetellenességből. Tisztelet néhány nagy püspüknek, papnak, akiket a magyarság azóta is elismer és igazi értékükön tart számon.
- - - -
Nincsen új a nap alatt. A Stoffán féle lakájok mindíg is voltak. Prohászka Ottokár így írt 1920-ban: "A nemzetgyűlés kis koponyák és nagy akarnokok gyülekezete. Tele ambicióval, elbizakodottsággal és - panamákkal. "Keresztény kurzus" : kereszténység és keresztények nélkül! Ez a baj: a hordónak nincs feneke: a pártnak nincs alap, szirt a lába alatt. A keresztény kurzus lobógója csattog a levegõben, a zsidók meg csinálják az üzleteket." (Prohászka: Napló 1920) Ezen bejegyzés óta eltelt nyolcvankilenc év. A magyarországi egyház mint szervezet levitézlett a kommunizmus alatt. Az Egyház cserbenhagyta a leghűûségesebb papjait a legnehezebb időkben és tucatemberkéket ültetett püspöki és hercegprímási székekbe. Most ezeknek a senkik gyülekezetének kell valaki, aki segít fújni a trombitát. (1hozzászólás)