2010. február 20., szombat

FEBRUÁR 20 - MOSZAD MAGYARORSZÁGON

IZRAEL SORRA NYELI A BÉKÁKAT
A nyomozók kezében bizonyítékok vannak arra, egyebek közt telefonlehallgatások, hogy a Hamász-politikus januári dubaji meggyilkolásában szerepe volt az izraeli hírszerzésnek - jelentette ki egy szombati lapnak az emirátus rendőrfőnöke "Az újabb bizonyítékok között, amelyek a dubaji rendőrség rendelkezésére állnak, s amelyek a Moszad szerepvállalását támasztják alá a gyilkosságban, ott vannak olyan telefonbeszélgetések, amelyek a leleplezett tettesek között zajlottak le" - mondta Dáhi Halfán az al-Baján című dubaji kormánylapnak.
Izrael egyelőre hallgat


Mahmúd al-Mabhúhot, a Hamász katonai szárnyának egyik alapítóját január 20-án holtan találták dubaji szállodai szobájában (erről itt olvashat részleteket). A Moszad-szál már korábban is felmerült, de Avigdor Liberman izraeli külügyminiszter szerdán nem volt hajlandó sem cáfolni, sem megerősíteni Izrael érintettségét az ügyben, és hivatalosan Izrael azóta is hallgat. A szállodai szobában, amelyben a gyilkosok Mabhúhhal végeztek, a rendőrök olyan körülményeket találtak, mintha az áldozat természetes halállal halt volna meg. Halálának igazi okára csak egy héttel később jöttek rá, miután a dubaji hatóságok a Hamász sürgetésére vizsgálatot indítottak az ügyben. A dubaji rendőrfőnök már akkor kijelentette: csaknem bizonyos, hogy a Moszad áll a gyilkosság mögött. A Moszad vezetője, Méir Dagan nem lát okot arra, hogy lemondjon a gyilkosság miatt, és valószínű, hogy Benjámin Netanjahu kormányfő sem fogja erre kérni - mondta csütörtökön a hírszerzési főnök egyik bizalmasa. Egy izraeli forrás szerint Dagan lemondása egyenlő lenne a felelősség vállalásával. A Palesztin Hatóság (PH) biztonsági szolgálatának egyik névtelenül nyilatkozó tisztségviselője Rámalláhban csütörtökön azt állította, hogy a gyilkossággal összefüggésben az elmúlt napokban Szíriában letartóztatták Nehru Maszúdot, a Hamász katonai szárnya, az Ezzeddín el-Kasszám Brigádok egyik magas rangú vezetőjét. A Hamász szíriai szóvivője azonban ezt az információt hazugságnak nevezte. Egyúttal megerősítette, hogy a dubaji rendőrség által kihallgatott két másik palesztin férfi viszont korábban a Palesztin Hatóság biztonsági szolgálatának tagja volt, akiket a Moszad beszervezett. A Hamász a botrány kirobbanása óta azt a meggyőződését hangoztatja, hogy a Moszad áll a gyilkosság mögött. (MTI alapján)

MIT KERES A MOSZAD
MAGYARORSZÁGON?
A hírek szerint Izrael tovább gyalogol a saját maga által gyártott szakadékba. A mostani Moszad-gyilkossággal hatalmas világméretű tiltakozást váltottak ki, ami a 2008-as gázai mészárlás utánihoz hasonló. A külföldi oldalak csak ezzel foglalkoznak, nálunk persze síri a hallgatás a világméretű tiltakozásokról. A zsidók nagy hibát követtek el, amikor angol, ír, francia útleveleket is hamisítottak. Ha csak ezt tették volna, már abból is 100 %-ig bizonyított lett volna, hogy ez zsidóbűnözés, hiszen a zsidók bűnözési módszerei éppen olyan jellegzetesek mint ahogy a cigányok bűnözései. Az elkövetések módja elárulja a tetteseket. Kép: a meggyilkolt palesztín apja mutatja fia képét. Az ügy súlyosságát jelzi, hogy Dubai és több arab állam is igencsak felhorkant a banditák tetteire, ami egyfajta egységbe tömörülést jelent ezeknél, Izraellel szemben. Bámulatos az, hogy miközben egy tucat zsidó terrorista gyilkolhat szabadon, aközben erről az ENSZ és az EU mélyen hallgat, persze Amerika mellett. Ez is a kettősmércét mutatja, hogy a zsidóterroristák azok "jó" terroristák. Nálunk mélyen hallgatnak az illetékesek arról, hány Moszad-ügynök működik nálunk? Milyen útlevéllel? Milyen alapon és jogállásban vannak ezek itt? Aludhatunk-e addig nyugodtan, amíg ilyen gyilkológépek vannak nálunk? Miért hallgatnak erről a pártok és szervezetek? Miért hallgat erről a Jobbik?