2009. december 18., péntek

DECEMBER 18 - SZANATÓRIUM KABARÉ



KINEK HIGGYÜNK?


Úgy látszik a hétvége legjobb műsorának ez a betűlopás tünik. Ma este a 9.45-ös ATV híradóban - amely a Holo-Pojáca - hazai műsorát is adta egy héten keresztül - újabb meglepő adatokkal jött elő. Nem kevesebbet mondtak mint azt, hogy 1.3 millió zsidót öltek ott meg a táborban, ezek közül 400 ezer magyarországi zsidót. "A munka szabaddá tesz" feliratról meg azt mondták, hogy ezzel a nácik - úgymond - "hamis biztonságérzetet keltettek" a jámbor zsidókban, akik azt hitték, hogy munkatáborba kerültek és ehelyett gázkamrákba vitték őket. Ezt mondták.


AKKOR MOST SZÁMOLJUNK
Ma este a Holo-Pojáca kedvenc csatornája azt állította, hogy csak 1.3 millió zsidót öltek meg, akkor az eddigi 6 millió már érvényét veszítette? Akkor egész Európából csak 900 ezer zsidót és Magyarországról 400 ezret vittek oda. Most azzal az aprósággal ne foglalkozzunk, hogy a cigányokat és homoszexuálisokat ebben a hírben kihagyták. Viszont mi azt is tudjuk, hogy a 80-as években még mindig 350 ezer "magyarajkú" zsidóról beszéltek a hazai lapok és könyvek Izraelben, akik túlélték a gázkamrákat. Ami annyit jelent, hogy a Nemzetközi Vöröskereszt szerint 1945-ben Budapesten közel 250 ezer zsidó élte túl az állítólagos "nyilasterrort", ami elég szép eredmény, ahhoz képest, hogy egyetlen zsidó holttestet sem fogtak ki utána a Dunából. Tehát a 350 ezer izraeli és a 250 ezer pesti zsidó az máris 600 ezer zsidó túlélő. Viszont bennünket magyarokat 600 ezer zsidó elgázosításával vádolnak. Valami itt nem stimmel. Ha valaki jobban tudja ezt a témát, írja meg és lehozzuk. Nagyításhoz képre kattintan!

HOLOMÍTOSZ HALDOKLÓBAN

A svédországi TT hírügynökség szerint lehetetlen megállapítani pontosan, hogy mennyi zsidót és cigányt öltek meg a gázkamrákban a nácik Auschwitzban. Ez a szám ingadozhat 800.000 - 1.6 millió között. Nicsak, mintha közelednénk az igazsághoz,de attól még messze vagyunk. Csak így tovább. A felíratért meg nem kell aggódni, mert valamelyik üzem újrakészítheti rozsdamentes acélból, hogy idõálló legyen. Izraeli oldalról kifejezték az illetékesek, hogy "Ez az esemény tiszta hadüzenet." Hogy kik üzentek hadat, kiknek azt nem villantotta fel a nagyérdemû kaftános. Probléma lehet még itt, hogy ki fizesse a kártérítést. Nagy kár, hogy nem Németországhoz tartozik az auschwitzi tábor, mert akkor a németek máris zokszó nélkül és nagy bocsánatkérések közepette rendeznék az anyagi és erkölcsi jóvátételt. Úgy tünik, hogy a hazudozóknak egyre rosszabbúl megy mára. (tudósítónktól)