2009. szeptember 17., csütörtök

SZEPTEMBER 17 – A SZEMETET EL KELL TAKARÍTANI



ZSIDÓ ALAPÍTVÁNYOK CSALÁSAI


Magyarországon több ezer zsidó alapítvány és egyesület lopja az állam pénzét, hiszen állami pénzeket is megpályáznak és csodák csodájára ezt a pénzt meg is kapják. Most itt egy hatalmas csalás esete. Ezek a csaló szervezetek százmilliárdokat lopnak ki a magyar emberek zsebéből, a zsidók által meghozott törvények alapján.


Beperelte a magyar államot az egyenlő bánásmód megsértéséért az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány - olvasható a csütörtöki Népszabadságban. Az alapítvány ötvenmillió forint közérdekű bírság megfizetését kéri. A jogvédők szerint az oktatási tárca nem érvényesíti a roma gyerekek iskolai szegregációját tiltó törvényeket, pedig erre számos eszköze lenne: figyelmeztethené, sőt, akár be is perelhetné a jogellenesen elkülönítő iskola fenntartóját, mérésekkel ellenőrizhetné az oktatási munka minőségét. Az alapítvány vezetője, Mohácsi Erzsébet a napilapnak azt mondta: 2003-ban hozott a kormány egy sor jogszabályt az iskolai szegregáció felszámolására, ám a helyzet azóta sem javult, inkább romlott. Mohácsi szerint olyan szocialista polgármesterek is megsértik fenntartóként a törvényeket, akik korábban megszavazták az esélyegyenlőségi törvényt. Mohácsi szerint a roma gyerekek több településen még mindig a többiektől elkülönítve, rossz körülmények között tanulnak, és gyengébb színvonalú oktatást kapnak társaiknál.(origo)


Itt a zsidó csaló alapítvány oldala, amelynek már a címe sem magyar. Ebből idézünk. Kékkel a megjegyzésünk.
http://www.cfcf.hu/ Csak feltételezzük, hogy ezt az 50 milliót a saját számlájára kéri a csaló alapítvány.
Az Alapítvány célja a hátrányos helyzetű, elsősorban roma gyerekek iskolai szegregációjának megszüntetése. E cél elérése érdekélben hat feladatkörben tevékenykedik.
Célok és feladatok
1. Kutatások. A magyar oktatási rendszer szegregációs jelenségeit feltérképezõ tanulmányok célja, hogy megalapozott felkészülést biztosítson az Alapítvány számára a jogi úton való megoldáskereséshez, átfogó képet adjon a magyar társadalom szegregációs problémáiról. A kutatási eredményeket más civil szervezetek is szabadon felhasználhatják. (Megmagyarázzák a csalásukat. Nekünk magyaroknak nincsenek szegregciós problémáink, ez csak a zsidóknak van.)
2. Képzések, nyomásgyakorlás. Az igazságszolgáltatási rendszer nincs felkészülve az új, szegregációt és diszkriminációs tiltó törvények hatékony alkalmazására, melyek nemrég léptek életbe az országban. Ezt a tanulási folyamatot kívánja az Alapítvány felgyorsítani, és feladatának tekinti, hogy különbözõ tájékoztatási eszközöket igénybe véve nyomást gyakoroljon a magyar igazságszolgáltatási rendszerre és elérje, hogy a jogalkotói szándék érvényesüljön a mindennapi gyakorlatban. (Ha az igazságszolgáltatás nincs felkészülve, akkor alkalmatlan feladata ellátására. Idegbajos, pénzéhes zsidók magyarázatai ezek.)
3. Lobbizás. A szegregáció megszûntetése érdekében az Alapítvány feladatának tekinti a kormányzati intézményekkel való kapcsolatfelvételt, az ügyet támogató felelõs személyek megkeresését, a hátrányos helyzetûek érdekében ily módon való felszólalást, lobbizást. (Lobbizás? Magyarul befolyással való űzrkedés, tehát bűnözés!)
4. Jogérvényesítés. Törvény adta jogával élve az Alapítvány, mint civil szervezet él a diszkriminációt tiltó törvény betartásának ellenõrzésével és kikényszerítésével. Jogi úton, az igazságszolgáltatás tiszta eszközeivel lép fel a törvénytelen gyakorlatot folytató iskolák, vagy az iskolát fenntartó önkormányzatok ellen. Elsõ lépésben a közös megoldáskeresést, kooperációt ajánlja fel az intézmények számára. Amennyiben ez nem sikerül, jogi pereskedésre kerül sor. (Ez egy álprobléma, jogállalmban a jogérvényesítés nem gond, épp ez igazolja, hogy nem vagyunk jogállam.)
5. Jó gyakorlatok támogatása. Kapcsolati tõkénk felhasználásával finanszírozást, támogatást igyekszünk szerezni jó gyakorlatot folytató oktatási intézmények számára. (Kapcsolati tőke? Összefonódott zsidó bűnözők köre.)

6. Tájékoztatás. Fontos, hogy a szegregáció folyamatát a társadalom minél szélesebb köre megismerje. Ezért igyekszünk a sajtó útján minél szélesebb körben publikálni. (A zsidósajtó belterjed érdekei.)
Az alapítvány székhelye: 1056 Budapest Fõvám tér 2-3. (Ha emlékezetünk nem csal, akkor ez a Marx Károly közgazdaságtudományi egyetem, ahol Marx szobra is ott van.)
Alapító:
Dr. Polgár András
Kuratórium:
Elnök: Kóczé Angéla
Tagok:
1., Polgár Tamás
2., Dr. Virág György
3., Dr. Király Júlia (talán a NemzetiBank elnökhelyettese?)
4., Dr. Szõke Judit
5., Dr. Felcsúti Péter (eddig aBankszövetség elnöke volt)
Kép: Király Júlia legutóbb a zsinagógában osztogatta a plecsniket