2009. szeptember 18., péntek

SZEPTEMBER 18 – KURUCINFO MEGINT HAMISÍT





KURUCINFÓ ÁLLANDÓAN HAMISÍT

A 100 %-ig zsidó ECHO-TV-ből megtudhattuk, hogy Vona Gábor milyen nagy elismeréssel szólt a szerinte „tabudöntögető” Kuruc.info-ról. Akik figyelmesen és nem elvakultan, szemellenzősen olvassák a Kuruc.infot, azok már régen rájöhettek arra, hogy a provokáló oldal hazugságokat és szélhámosságokat művel évek óta. Magyarellenes szövegeik pedig kifejezetten fölháborítóak.

A KURUC.INFO ZSIDÓ OLDAL

Mese nincs, a Kuruc.info zsidószellemű és érdekű oldal, annak ellenére is, hogy néhol tartalmas és magyar témákat is feldologznak, de hát ez csak csalétek az agymosottak és agyhalottak számára. A Kuruc.info hamisításai sem egyforma súlyúak, az alábbi idézet a finoman hazudozó témák közé illik. Közlik a vérkommunista románzsidó politikai pályafutását és származásánál azt írják, hogy :
„Ami viszont minket, magyarokat illet, kemény meglepetésben lesz részünk: a kommunizmus bukása utáni román titkosszolgálat alapítója ugyanis Asztalos Imre, egy Szatmár-megyei magyar. „

ASZTALOS IMRE SZATMÁRI ZSIDÓ

A zsidókuruc címoldalon hozza a hazugságait. Azzal kezdik, hogy „Hihetetlen, de igaz.” - mármint a Kuruc.info szerint, hogy a román zsidókommunista magyar lenne. Nem az. A zsidókuruc rögtön azt akarja a magyar olvasóknak bemesélni, hogy egy szatmári zsidókommunista, aki a román kommunista vezérek egyik fontos figurája volt, hogy magyar volt. Csak a neve magyar. Magyar ilyen hosszú kommunista tevékenységre és ilyen titkosszolgálati munkára nem vállalkozott volna. Meg kell csak nézni a képeket róla, hogy Asztalos zsidó. Mint ahogy a Kuruc.info is az.

Mǎgureanu 1941-ben, egy, az erdélyi Szatmár megyében lévő kis faluban látta meg a napvilágot Asztalos Imre néven. 20 évesen szervezte be a Securitate, majd a hírszerzésnél kapott megbízatást. A Ceauşescu-rendszer „néma ellenzékéhez” tartozott, de már ez is elég volt ahhoz, hogy egy kényszerlakhelyet jelöljenek ki neki vidéken. A „néma ellenzék” tulajdonképp a sztálinista rezsimet egy puhább, kommunista diktatúrára felváltani óhajtókat takarta. 1989-ben tagja volt a Ceauşescu házaspárt elítélő „rendkívüli bírósági testületnek”, majd Ion Iliescu elnök nemzetbiztonsági főtanácsadója lett. 1990-ben, a SRI létrehozásakor a szervezet igazgatója lett, posztjáról 1997-ben önként távozott. Jelenleg egyetemi tanár a Bukaresti Egyetemen.
(Adevarul nyomán Friessner József, Nagyszeben - (Kuruc.info)