2009. szeptember 23., szerda

SZEPTEMBER 23 – NEVETSÉGES HAZUGSÁGOK



Mert tiszták vagyunk és érintetlenek, hitelesek és tettrekészek, amit gondolunk azt kimondjuk, amit kimondunk, azt meg is valósítjuk! Nem vagyunk elkötelezve senkinek, sem bankoknak, sem multiknak, sem idegen hatalmaknak! Egyetlen egy vezérel minket, a Hazánk. Tényleges elszámoltatást szeretnénk és itt jön, ami miatt fél tőlünk a narancs színű brigád! Ha bekerülünk tiszta erőként a parlamentbe elénktárul, hogy mi is történt itt az utóbbi 20 évben. Milyen háttéralkuk, leosztások, érintettségek, mutyik szövik át és fojtják nemzetünk torkát! És ezt mi nyilvánosságra fogjuk hozni! Történelmi jelentőségű lenne, ha Ön, mint egy a köz megbecsülését élvező tiszta ember, akire sokszázezren felnéznek, nem dőlne be az álnemzeti ajánlatoknak, hanem nyitna az igazi nemzeti oldal felé, hogy tényleg létrejöjjön a valódi rendszerváltás! Tisztelettel: L. P.
a Hír Tv egyik volt alapító tulajdonosa (barikad, részlet)

AKKOR NÉZZÜNK A SZAVAK MÖGÉ

A fenti dicsőítő szöveget - nem nehéz kitalálni – a Jobbikról írták. A szerzője a legfontosabb dolgokat elhallgatta, ezt mi most bepótoljuk, a tények kedvéért.
A Hír-TV is a zsidószellemű adók egyike, erről nem is kell többet beszélni.
A Jobbik tiszta? Attól függ honnan nézzük. 2006-tól kezdve már több olyan utcai rendezvény volt, ahol ki kellett volna állni a MAGYAR NÉP JOGAIÉRT, az utcákon fegyveresen támadó rendőrséggel szemben is, de a Jobbik sehol sem volt. Ők azt mondták és most is azt állítják, hogy elitélik az utcai harcosokat, akik igyekeztek ellenállni a bűnhatalmat védő zsoldosokkal szemben. Maga a pártelnök is többször értekezett erről, hogy az utcai ellenállás sehová sem vezet. Ezért van az, hogy most is olyan részvétlenek és közömbösek a politikai foglyok és üldözöttek iránt, Budaházy Györggyel az élen, akinek ugyan sok tévedését és hibáját el lehetne mondani, de azt nem lehet elvitatni tőle, hogy először csinálta meg 2002-ben a nemzeti ellenállást, amit azóta is töretlenül folytat. Míg a Jobbik fotelből nézte az események alakulását és számos olyan nemzeti ünnep, rendezvény volt, ahol meg sem jelentek, nemhogy a hangjukat hallatták volna.
Nincs a Jobbik elkötelezve senkinek? Csak éppen elfogadják a jelenlegi bűnrendszert és ennek a játékszabályait, hogy szalonképesek legyenek, s ennek meg is van a jutalma a zsidó tömegtájékoztatásban rendre szerepelhetnek. Az EU csatlakozás előtt a Jobbik még EU-ellenes hangokat eresztett meg és idén már tülekedtek, hogy ott legyenek az EU-ban.
Ja? Csak akkor tárul majd elénk a valóság, ha a Jobbik 2010-ben beül az országházba? Addig is nem tudunk meg semmit? Érdekes egy logika. Úgy látszik a Jobbik tudhat valamit, aminek bevallásával még vár egy évet.
A szerző és vele együtt a Jobbik nem árulja el, hogy kik „fojtogatják nemzetünk torkát”?
A fenti levélrészlet annak a Széles Gábornak, többszörös gyártulajdonosnak, többszörös sajtótulajdonosnak, a kommunista rendszernek és a mai bűnrendszernek egyik jelentős figurájának lett címezve, akit a szerző „tiszta embernek” próbál feltüntetni....
Valójában ez a jobbikos kampányoló annak a bánatának adott hangot, hogy a zsidó ECHO-TV, akinek a főszerkesztője egykori Mazsihiszes volt nem segíti műsoraival a Jobbikot...Mert a Jobbiknak most ez a leghőbb vágya.