2010. december 1., szerda

DECEMBER 1 – CIONGLOBALISTÁK ÁMOKFUTÁSA

A VILÁGREND ELKEZDŐDÖTT
CSAK NEM A CIONBÖLCSEK SZERINT
1990. szeptember 11-én (!) id. Bush beszédet tart és meghirdeti az új világrendet (new world order). A neoliberális neokonzervatív "új világrend" kifejezést tehát ő vezette (dobta) be. Ehhez a WTC. lángjai a háttérvilágítást szolgáltatták. Nyilván tetszenek érteni. Nem arról beszélt, hogy Amerikát támadás érte, az ügyet megvizsgáljuk, a tetteseket, a felbújtókat, a bűnpártolókat fele lősségre vonjuk. Vizsgálatra azonban nem volt szükség, Bush nagyon jól tudta mi történt tehát azt is hogy az igazi bűnösöket nem fogják felelősségre vonni, hisz a bűnösök Amerika vezető körei. Azért gondoljunk bele kissé, hogy egy ilyen rendkivűl bonyolult akcióba hány embert kell beavatni, bevonni, koordinálni, megfizetni? Hánynak a hallgatását kell megvásárolni, vagy kikényszeríteni? Ebben az egészben az a félelmetes, hogy hány meg hány gazember ül az amerikai Kongresszusben, kormányhivatalokban, titkosszolgálatokban, akiknek börtönben, ill. akasztófán lenne a helyük, ha Amerikában (ill. a világon) lenne jog, ill. jogszolgáltatás. Nincs! A robbantás, ill. a Bush beszéd egybe-szinkronizálása értékes következtetések levonására ad alkalmat. Az új világrendre vonatkozó elképzeléseknek, sőt terveknek már készen kellett lenniük a WTC lerombolása előtt! Az új világrend megteremtése pontosan egybeesik azzal, amit a gondolkodó emberek a háttérhatalom világuralomra törő összesküvésének neveznek. Az amerikaiak tulajdonképp nem törődtek azzal, hogy WTC verziójuk hihető e vagy sem. Ők szembeköpték a gondolkodó embereket. A torony lerombolása óta eltelt tíz év távlatából több - kevesebb bizonyossággal véleményezhető: bölcsek e az amerikai cion bölcsei? A válasz nemleges... (szeszak oldaláról és képek)

MEGJEGYZÉS
A kommunista párt (gyengébbek kedvéért MSZMP) utódpártja (az SZDSZ és társai) csinálták meg a titkos rendszerváltási cirkuszt Magyarországon, 1989-ben. Ehhez a bűnszövetkezethez a legfőbb támaszt az MDF adta, más kisebb pártok és szervezetek mellett. 1989 nyarán idősebb Bush a zuhogó esőben, a Kossuth-téren látványosan összetépte a beszéde szövegét és rögtönzött egy ostoba, buttyant szöveget, amiben megigérte Amerika segítségét Magyarországnak és kikiáltotta, hogy mostantól kezdve „szabadság” van. Ez nagyjából olyan esemény volt, mint amit 1945 május 1-én Rákosi és zsidó bandája művelt. Akkor is a szabadságot és a demokráciát hirdették meg.

FAGYOS MINDEN

Orbán és társai azért nem hülye gyerekek. Legalábbis nem annyira azok, mint amennyire látszanak. Orbán most egy fenékkel két lovat szeretne megülni, ami nem megy. Egyrészt eleget akar tenni Amerikának és az orosznak is. Ezért Putyinnál kapott egy jó nagy taslit. Az oroszok nem viccelnek és nem hisznek a könnyeknek. Úgy látszik Orbánnak még tanulnia kell. Kép: a kép mindent elmond