2010. december 7., kedd

DECEMBER 7 – CENZÚRA A KOMCSI LAPNÁL

EZEK MÉG AZ    ALKOTMÁNYT IS BETILTANÁK
                HA              RAJTUK         MÚLNA                  
Az alábbi épületes szöveg a fejérmegyei hírlapon van, ha valaki esetleg venné a bátorságot, hogy hozzászóljon egy cikkhez. Így aztán senki sem szól semmilyen témához.
Az ilyeneket kéne 25 millióval büntetni és mellékböntetésként eltiltani őket az újságírói szakmától.

"Fenntartjuk a jogot mindazon hozzászólások visszautasítására, illetve törlésére, amelyek valamilyen faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak, illetve ellentmondanak szabályainknak. Felhívjuk továbbá a hozzászólók figyelmét, hogy tartózkodjanak személyes adatok, telefonszámok közlésétől, és más oldalakról átvett szövegek, szövegrészletek nem megfelelő formában történő publikálásától. A hozzászólás tárgya és szövege nem tartalmazhat HTML kódot." (ukáz)
És ezek után mit lehet beírni? Legalább közölhettek volna egy minta-hozzászólást, hogy így képzelik el a véleményt. Nekünk is lenne egy üzenetünk ennek  a cionbolsi lapnak, nyugodtan továbbithatja neki bárki..... A........tok! Az ideillő jelzőt ezúttal mellőztük, de ők biztos értik, mert mi úriemberek vagyunk és nem bunkó kommunisták.