2010. december 3., péntek

DECEMBER 3 – ELHALLGATOTT KÜLFÖLDI HÍREK

ZSIDÓK GYÚJTJÁK FÖL
 A PALESZTÍN TERÜLETEKET
Zsidók fölgyújtják a palesztínok olajfaligeteit, hogy elűzzék onnan őket és a területüket elrabolják. És Izraelnek ezek után van még pofája külföldi segítséget kérni a tűzoltáshoz, miközben az ENSZ hallgat az ügyről, beleértve a hazai cionszócsöveket is. (presstv kép)
FRANCIA MULTICÉG OTTHAGYJA IZRAELT
Palesztínok követelésére egy francia helyiérdekű vasuti multicég otthagyja az építkezést Kelet Jeruzsálemben. A franciák azt hazudják, hogy nem politikai nyomásra, hanem üzleti megfontolások alapján vonulnak ki az egy millirád dolláros üzletből. (presstv alapján)
AMERIKAI BŰNÖZÉS
Amerika 80 Irán-ellenes szervezetet tart fenn  hatalmas pénzösszegekkel, hogy megdöntsék az iráni rendszert – jelentette ki az iráni biztonsági miniszter. A három fő bűnszervezet, amiket pénzelnek erre a célra,  a CIA, a MOSZAD és az angol titkosszolgálat, amelyeknek évi 2 milliárd dollárjába kerül ez az ellenséges munka. (presstv alapján) Mi csak annyit teszünk hozzá, hogy a BBC a cionista terror szócsövévé vált! Ezt akarja most követni az új MTI vezető. A hatalmas összegeket pedig az amerikai kisemberekkel fizettetik meg.

Kép: a rádió honlapján már a szándékos gyújtogatásról írnak, csak azt mondják, hogy ezek a tüzek eleve így keletkeztek