2010. december 1., szerda

DECEMBER 1 – ZSIDÓ PROVOKÁCIÓK FOLYAMATOSAN

BEZZEG
 DEBRECENBEN 
Rejtett Dávid-csillag miatt dühöng az iráni elit
Mélyen felháborodtak az iráni kormány tisztviselői, miután egy internetező a Google Térkép szolgáltatással kiderítette: egy Dávid-csillag van az iráni légitársaság épületének tetején. A kormánytisztviselők követelték a zsidó szimbólum azonnali eltávolítását. Az iráni nemzeti légitársaság központi épületét zsidó építészek tervezték, még az 1979-es iszlám forradalom előtt, mikor még Reza Pahlavi sah uralkodott Iránban, aki jó viszonyt ápolt Izraellel. A hatágú csillagot három hónappal azt követően fedezték fel, hogy a teheráni Forradalom tér egyik épületének tetején is találtak egyet a zsidó szimbólumból. (hir24 és kép)
Debrecen, Kósa Fideszköztársasága tele van Dávid-csillagokkal, amellyel nyugodtan bekerülhetne a város a rekordok könyvébe. Még a VII. kerületben sem látható annyi zsidó jelkép, mint ott. Magyarországon tiltott önkényuralmi jelképnek kéne nyilvánítani minden zsidó szimbólumot, jelképet.

BUZIZSIDÓ KILÖVETI MAGÁT
FÖNT IS MARADHATNA AZ ŰRBEN  
Leonardo Klein Farkas befizetett egy űrutazásra. A szemét zsidó oldal (stop) "magyarnak" nevezte a buzizsidót. Farkas Bertalan és Charles Simonyi valóban magyar, akik ennek számtalanszor bizonyítékát adták külföldön és itthon is. Őket egy lapon emlegetni ezzel a rosszpofájú, festetthajú zsidó provokátorral, bűncselekmény.
"Feleségemmel együtt űrutasok leszünk. Megvettük a lehetőséget. Büszke vagyok rá, hogy mi leszünk az elsők nemcsak Chiléből, hanem egész Latin-Amerikából, akik megjárják a kozmoszt. Feleségem azon szokott viccelődni, hogy ha már egyszer meg kell halni, haljunk meg együtt - a világűrben. Szerintem ez rossz vicc, nem igaz?" - idézi a Napi Ász Farkast, aki korábbi elképzeléseivel szemben lehet, hogy mégis elindul a chilei elnökválasztáson. (stop alapján és kép)