2010. december 2., csütörtök

DECEMBER 2 – JELENTÉS MOCSOKRÁCIÁBÓL

HA NEM MÉRGEZŐ 
 AKKOR IGYA MEG
RUTTNER AZ ISZAPOT
A zsidó sztárügyvéd legutóbb a csepeli kommunista kettősgyilkost védte, azóta sincs hír az ügyről. Most a vörösgyilkosokat próbálja védeni és több mint egy hónap után kitalálták, hogy „földrengés” vagy „esőzés” okozta az iszapkatasztrófát, amihez a cégnek semmi köze sincs. Ilyen nevetséges mesékkel előjönni...Úgy látszik Ruttner elfelejti azt, hogy hogyha valaki országúton balesetet okoz mondjuk gyorshajtás miatt, akkor azzal nem mentegetheti magát, hogy kérem szépen  esett az eső.



Kép: a kommunista Lánchíd Rádió egy olyan képpel reklámozott a pénzgyűjtésre ami nem egy valódi áldozatról készült, ezzel is a magyar emberek ábrázatát kigúnyolják, a Stop kommunista oldal pedig egy pénzgyűjtő szektával reklámozott.
Ruttner szerint rendkívül sok csapadék esik az ajkai térségben, majd hozzátette: a tragédia nem a gát rossz állapota miatt következett be, hanem a mélytalaj rétegekben volt a probléma. Rutttner György elmondta: a bíróság el is rendelte az ezzel kapcsolatos vizsgálatokat. Arra a kérdésre, hogy műholdfelvétel is bizonyítja, hogy a gáton repedések voltak, és hogy a Mal Zrt.-nél is dolgozók szerint is döbbenetes állapotok uralkodtak az ügyvéd azt mondta: ezek pletyka szintű információk. A Mal Zrt-t védő ügyvéd megerősítette: nem volt több zagy a tározókban a megengedettnél és nem mozgott a gát. A hatóságok folyamatosan ellenőrizték a tározókat a tragédia megtörténte előtt, és hozzátette: a hatósági előírások azért vannak, hogy megelőzzék a bajt. (hirben)