2010. december 5., vasárnap

DECEMBER 5 – TELJES A KÁOSZ A ZSIDÓKNÁL

MÉG TŰZOLTÁSRA
 SEM KÉPESEK
Az izraeli Sasz párt ortodox rabbija (képen) azt állította, hogy az erdőtüzek Isten büntetése és amiatt vannak, hogy a terület lakói megszegték a vallási előírásokat és bűncselekményeket követtek el. Továbbá a tűzkatasztrófa "megszentségtelenítése Szombatnak". Továbbá azt javasolta az izraelieknek, hogy "tanulmányozzák a Tórát, vegyenek részt a jó cselekedetekben, tartsanak bűnbánatot, vegyék figyelembe a szombatot. És a vallási törvények szerint hála Istennek alkalmazhatják a teljes helyreállítást." Pénteken egy ultra-ortodox újság önálló vizsgálatot követelt, mondván, hogy a katasztrófa az Isten jele volt. Az izraeli tűzoltóságnak állítólag nincs tűzoltó repülőgépe. Média jelentések kimutatták, hogy egyéb hiányosságoK is vannak a tűzoltó szolgálatnál, ami közismert volt már a tűz előtt is. Tel-Avivot erősen kritizálták, hogy nem  képesek megbirkózni a katasztrófával. Izraeli tisztviselők korábban azt állították, hogy a tűznek vége lesz szombaton, miközben a tűzoltók vezetője azt mondta, hogy még több napig eltarthat  az oltás. (presstv alapján és kép)
MEGJEGYZÉSÜNK
Látható, hogy a rabbijuk egy kicsit megbuggyant és úgy tünik Jehova levette a kezét a zsidókról. Ha még saját országukban sem képesek rendet tartani, akkor milyen alapon bírálgatnak más országokat? Bezzeg milyen jók lennének most nekik azok a vízágyúk, amit Csótány és véreskezű zsidó bandája vásárolt méregdrágán Izraeltől, amivel lelocsolták  a magyarokat 2006-ban, mert tüntettek a mocskos, zsidóávós rendszer ellen.
WIKILEAKS TÖRÖK
 ÉS IRÁNI SZEMMEL 
Törökország azzal vádolja az USA diplomatáit, hogy ezzel a WIKI-féle "rágalommal" szerte a világban felborzolják az országokat. Hangsúlyozva, hogy ezeknek a megbízhatatlan információknak az a célja, hogy káros kapcsolatokat csináljanak az országok között. Mahmoud Ahmadinejad iráni elnök is kifejezte kétségeit. Szerinte az Egyesült Államok kormánya a "megjelent" anyagokat szándékosan hozta nyilvánosságra. Az anyagok nem szivárogtak, hanem szervezett módon hozták ezeket nyilvánosságra - mondta hétfőn a Press TV tudósítójának. Ezek a rosszindulatú cselekmények nem befolyásolják az országával tartott jó kapcsolatokat. Besir Atalay török belügyminiszter azt mondta csütörtökön, hogy Izrael csak hasznot akar húzni ebből az állítólagos amerikai dokumentumokból – jelentette az AFP. (presstv alapján és kép)