2010. június 17., csütörtök

JÚNIUS 17 – AZ ÖRÖK ZSIDÓK = KOMMUNISTÁK



MEDDIG VÁRJUNK ELVTÁRSAK?

Ezek úgy gondolták, hogy a magyaroknak....Örök zsidó film (képen) helyett, jó lesz egy másik is? Inkább nézzünk örökzsidó Biszku Béla kommunistát ?..... .Ezt is ostoba, hamis és teljesen hazug tálalásban? Ezek azt hiszik, hogy Magyarországon mindenki hülye? Vagy azt hiszik, hogy itt már senki sem emlékszik semmire? Nagyon tévednek az „urak”, akik 1989-ig elvtársak voltak.
A klasszikus filmet gyönyörű angolsággal mondják alá, azzal kezdik, hogy Lengyelországban négymillió jöttment vándorolt...Innentől a magyaroknak már semmit sem kell magyarázni, mert ha bekapcsoljuk a tévét, csak ezeket a pofákat látjuk... Persze Pintér ÁVO-sai megint túlteljesítettek, a film erőszakos betiltásával. Pedig „.....vváááááááááááááán mááááááááásiiikkkkk.......”

Mi csupa klasszikus, régi jó filmekre
vagyunk kíváncsiak....
Mint pl. a Nagy Imre tárgyalás filmje (1958), teljes terjedelmében, esti főműsoridőban....Meddig várjunk erre még? Ellftáááááásak! Vagy a Szálasi-tárgyalások filmjei 1946-ból...hogy most tovább ne is menjünk. Meddig várjunk?
De mondhatnánk jobbat is, ha már a véreskezű zsidó (Biszku) került szóba. Miért nem vetítik a tévékben az 1957-1960-ig szóló filmhíradókat? Miért? Miért?


http://video.google.com/videoplay?docid=-6229070629122885245
#