2010. június 18., péntek

JÚNIUS 18 - ORBÁN ELSŐ ÁTVERÉSE

SZÉLHÁMOS MINISZTERELNÖK

CIGÁNYBŰNÖZŐK MINDENÜTT
RENDŐRÖK SEHOL
Orbán kampányában azt igérte, hogy 2 hét alatt lesz minden faluban rendőr. Most még Borsodban sincs, ahol a legnagyobb bűnözés, de ez az egész országra jellemző. A fő bűnözők a Kossuth-tér környékén tanyáznak. Ma már a cionrádió délben is ezzel kezdte, hogy az emberek elégedetlenek. Bezzeg Pintér a valódi bűnözőket nem üldözi, hanem kommandókat vezényel történelmi filmek betiltásásra. Fogy türelmünk. De nagyon!
Előzetesben a vecsési gyilkos
Késelt a román állampolgárságú férfi
Előzetesben az a vecsési (román állampolgárságú) lakos, aki a napokban több késszúrással gyilkolt meg egy férfit. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés gyanúja miatt folytat eljárást - fogva tartása mellett - B. Ervin Levente 22 éves román állampolgárságú vecsési lakos ellen. Az elkövető 2010. június 14-én Vecsés belterületén - előzetes szóváltást követően - több késszúrással bántalmazott egy 34 éves vecsési férfit, aki belehalt sérüléseibe. A férfi a gyilkosság után pár órával önként jelentkezett a rendőrségen. A gyanúsítottat a mai napon az illetékes bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. (hir6)

Helyi hírek szerint 40 cm-es késsel gyilkolt a bűnöző, legalább negyven késszúrással, kibelezte, fejét levágta. Erről egyetlen hírben sem számoltak be a tévék! Bezony, Pintér elvtárs!


VAN ÁM ZSIDÓBŰNÖZÉS IS

A cionrádió híréből megtudtuk, hogy Illés Zoltán fideszes államtitkár följelenti Réz András esztétát, de inkább ügyes üzletembert, aki csaló plakátokkal szerepelt az Libatolvaj-kormány alatt. Hát persze, hogy anyagi kár van, de ennek összegét nem közölték. Kép: a szaftosbeszédű Réz