2010. június 18., péntek

JÚNIUS 18- ÚJABB ZSIDÓBŰNÖZŐKRE DERÜLT FÉNY


POSTA- ÉS APEH-VEZETŐK
MEGGYANUSÍTVA
A nemzetgazdasági miniszter azonnali hatállyal vizsgálatot indított az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) elnökével szemben, hogy kiderüljön: az APEH elnöke jogszerűen állíttatta-e le a Malév köztartozásának behajtását 2008-ban - közölte a tárca az MTI-vel pénteken. Matolcsy György a vizsgálatot egy héten belül le kívánja zárni.
Bármilyen vezető céget nézünk, a felsővezetők mind-mind zsidók. Mint pl. Szikora János úr (képen) az Apeh élén, aki egy ép magyar hangsúlyozású mondatot nem tud kimondani, de a magyar nyelv használata is nehezére esik neki. Ilyen alakokat tettek az Apeh élére....A teljes Posta-vezetést átvilágítják, különös tekintettel a csaló módon eladott híres postaépületre, de más ügyek is bőven vannak, a hírek szerint.
VAN KÉRDÉSÜNK
AZ ILLETÉKES ELVTÁRSAKHOZ IS
Például a hírhedt Mazsihiszhez is lenne kérdésünk, amelyik a nagy nyilvánosságban elkövetett magyargyalázásokban húsz éve élenjár,
ugyan mivel magyarázzák azt, hogy a vezető bűnözők között a zsidók ekkora arányban szerepelnek?
Minden olyan ügyben, ami pénzcsaláshoz és rabláshoz köthető. Ha mondjuk a holoipar erőltetése helyett ezeket a feltárásokat megtennék a magyar társadalom felé, a zsidóbűnözés tekintetében, akkor végre világos képünk lenne első kézből erről a bűnözési fajtáról. Attól tartunk, hogy az ilyen feltárásokra hiába várunk . . .