2010. június 23., szerda

JÚNIUS 23 – SZENT KORONA TAN ALAPISMERETEK


Ha valaki egy adott történelmi és jogi kérdésben tájékozatlan, az jobb ha nem szól hozzá az ilyen fontos kérdésekhez. Az ilyeneknek inkább olvasással kellene tölteni az időt, hogy súlyos lemaradásukat legalább bepótolják. Utalás Boross Péter zagyvaságaira, amikor éppen a lényeget elhallgatta. Kép: 1990-ben kiadott bélyeg tökéletesen rámutat a hatalmas ellentmondásra, amikor a történelmi magyar királyság címere a köztársaság jelképe. Most az Orbán-féle alkotmányozással is hatalmas ellentmondásokba fognak keveredni.


A Szent Korona Tannal foglalkozóknak

minimálisan tisztában kell lenni az alábbi ismeretekkel

Törvényt csak a Teremtő Isten hozhat az emberek számára, ennek a jogát örökre fenntartja magának. Azok a politikusok, akik törvényt gyártogatnak, ezeket Jézus áltörvényeknek nevezi és felszólítja az embereket, hogy a "törvény" nevezetű bálványt ne imádják! Ilyen áltörvény a zsidók által farigcsált 666 db áltörvény, amit "mózesi törvényként" próbálnak reklámozni a világban, de teljesen sikeretelnül. Ezzel a beteges agyőrülettel szállt szembe Jézus és folyamatosan szembemenetelt minden zsidó áltörvénnyel, egyet se tartott be. Mint tudjuk, a farizeus zsidók rabbiképzőjét se volt hajlandó elvégezni. Vaskos hazugság az is, hogy a gyermek Jézus zsinagógában prédikált a rabbiknak....A gyermek Jézus olyan éleseszű volt, hogy már akkor fölismerte a zsidók kígyó természetét, később ez a hit és tudás csak megerősödött benne. Jézus egyértelműen közölte, hogy csak az Atyja akaratát teljesíti. Azaz csak az Atya Törvényét tartotta be. Mi volt ez a Törvény? Tudjuk, hogy Jézus a „Melkizedek Rend”-je szerint való főpap volt, tehát az Atya Törvénye, az a Melkizedek-rendje, amire azt mondta, hogy „Betölteni jöttem a Törvényt és nem eltörölni.” A Teremtő Isten Törvénye az Igazság maga, az Igazságot jött szolgálni. Jézus az IGAZSÁG és az ÉLET, ami örök. Ez csak annak van meg, aki az Igazság Út-ját járja. Az igazság szó az „ige” szóból származik. Mi a Teremtő Isten Törvénye, amit Melkizedek-rendjeként ismerünk ? A Melkizedek-rendje nem más, mint a Szent Korona Tan (Törvény), ami örökérvényű, éppen ezért nem érvényteleníthető, se nem hatálytalanítható. Ennek ismeretében lássuk a Teremtő Isten Törvényének (a Szent Korona Törvény-nek) a hierarchiáját, aminek sorrendjén senki sem változtathat.
Legfelül áll:
SZENT KORONA TÖRVÉNY
(Örökérvényű, tehát érvényteleníthetetlen és hatálytalaníthatatlan, senki sem módosíthat rajta.)
Alatta áll:
JOGSZABÁLYOK (más néven törvénycikkelyek)
(Amit emberek alkotnak, hozhatnak meg, de betartva a "törvénysértés jogot nem alapít" elvét. Tehát nem mondhat ellent a Törvénynek, csak azt szolgálhatja. Amennyiben olyan jogszabályt hoznak, ami nem a Törvényt szolgálja, azt SEMMISNEK kell tekinteni.)
A MAGYAR ŐSI ALKOTMÁNY
(Alkotmánynak csak azon jogszabályok gyűjteményét nevezhetjük, amelyek a Szent Korona Törvényt szolgáló jogszabályok összességét tartalmazzák.) (1hozzászólás)