2010. június 17., csütörtök

JÚNIUS 17 – SZENTKORONA SVINDLEREK


MEGJELENTEK A MAGYAR TÖRVÉNYT
ZSIDÓSÍTANI AKARÓK

CIRKUSZOS JÓZSIKA

(dr. Halász József a képen, mintha egy égőszemű rabbit látnánk)
VEZETÉSÉVEL (megjegyzésünk kékkek beszúrva)
(Alábbi épületes szövegüket csak
erős idegzetűeknek ajánljuk,
mert ennyi zagyvaságot és tudatos
hamisítást nehéz zárt szájjal kibírni.)

NEMZETEGYESÍTÉS
A Szent Korona Alkotmányának érvényre juttatásával
A Szent Korona Alkotmányát nem helyezték hatályon kívül. Jelenleg is hatályban van, de nem érvényesül! Érvényre kell juttatnunk! A Szent Korona Alkotmányát - élve alkotmányozó jogommal - fogadalmammal és aláírásommal érvénybe helyezem. Vállalom, hogy környezetemben a Szent Korona Alkotmányának érvényre juttatása érdekében elvégzem nemzetegyesítő feladatomat. Szent Korona eskütétel (OKLEVÉL, Dr. Halász József eskü szövegével). Magyarország Alkotmánya a Szent Korona Eszme Alapelveiben megfogalmazott Szabadság Alkotmányának 5 pontja. Minden magyar alanyi jogon, mint egyén teszi le az esküt. Az a személy, aki valamely szervezetnek tagja (akár vezetője), ő is, mint egyén esküszik és nem a szervezet nevében teszi ezt. Szervezetének tagjait szintén, mint egyéni személyeket is bátoríthat az eskü letételére. Álljunk készen a hívó szóra!vitéz Gálfalvy Gallik Béla kezdeményező, Fetzer János kezdeményező.Támogatók: Dr. Halász József, Szántai Lajos magyarságkutató, Dr. Tóth Zoltán József jogtörténész, politológus, Varga Csaba nyelvész, vitéz Siklósi András költő, Dr. Tejfalussy András tudományos kutató, Dr. Nagy Attila orvos, közíró, Kovács Gábor népzenész, Kovács János Hírháló mindenes
Először Szent Korona Alkotmányáról beszélnek, aztán Szent Korona Eszme Alapelveiről, majd Szabadság Alkotmányáról. Ez most mind ugyanaz? Vagy ezek mind mást és mást jelentenek? Ha valaki ezt már megemészette, akkor jöhet a következő méregadag Halász doktortól.

CIRKUSZOS JÓZSIKA
FELVIZETETT, SAJÁT GYÁRTMÁNYÚ ALKOTMÁNYA

(dr. Halász már az EU alkotmányát is megírta "szentkoronásítva", de senki sem vette komolyan, amin nem is csodálkozunk. 1-ső paragrafus = A hülyeség örökké szabad, punktum! Kár hogy Cirkuszos Józska nem árulta el nekünk, egyszerű halandóknak, hogy a magyaron kívül még kiket tart államalkotó nemzetnek? A tótokat, a románokat és a többi rablóállamokat is körülöttünk? Józsika úgy gondolja, hogy a nálunk a bűnöző cigányok és zsidók leteszik őelőtte az esküt és máris a Szent Korona tagjaivá válnak és fel vannak oldozva minden bűn alól? Erre mondhatnánk azt, hogy ügyes. S ha valaki megsérti Cirkuszos Józsika értékrendjét, akkor annak a bakó a fejét veszi a Vérmezőn.
Nos, mi idejében szóltunk és tiltakozunk az ilyen zsidó szélhámosságok ellen.
Ez a képmutató, ám annál ravaszabb társaság azt hiszi, hogy a történelmi és latin szavak mögé bújva, majd azokat is magyarnak könyvelik el, akik nem azok, hanem a mi ellenségeink.)

Magyarország Alkotmánya
a Szent Korona Eszme
Alapelveiben megfogalmazott
Szabadság Alkotmánya
Készítette: Dr. Halász József
1. § Magyarország örökké szabad. (Hungaria semper libera)
2. § A kötelezettségek és jogok egységében a Szent Korona minden tagja egy és ugyanazon szabadságot élvez. (Una et eadem libertas)
a) A Szent Korona tagja az államalapító magyar nemzet tagja, bárhol él a világon, valamint az államalkotó nemzetek tagjai, ha a Szent Korona Országának területén élnek.
b) Államalkotó nemzet az, amely elfogadva a Szent Korona értékrendjét, kultúrájának helyet talált a Szent Korona Országának területén.
3. § Ami a magyar földön, föld alatt és föld felett van, a Szent Korona által jelképezett egyetemes magyarság elidegeníthetetlen, örök tulajdona, amelyet csak a Szent Korona tagjai birtokolhatnak. (Sacra Corona radix omnium possessionum)
A birtokos jogai azonosak a tulajdonjoggal, kivéve:
a.) Nem semmisítheti meg a birtokot.
b.) Nem változtathatja meg a birtok rendeltetését.
c.) Csak a Szent Korona tagjára ruházhatja át (örökítheti) a birtokjogot.
4. § Minden magyar érték a magyar érdekeket szolgálja. (Sub specie Sacrae Coronae)
5. § Mindazzal szemben, aki megsérti a Szent Korona értékrendjét, a Szent Korona minden tagjának nemcsak joga, hanem kötelessége ellentmondani és ellenállni. (Ius resistendi et contradicendi)
A NEMZETEGYESÍTÉS eskütétele és oklevele
A Szentkorona Alkotmányát -élve alkotmányozó jogommal - fogadalmammal és aláírásommal érvénybe helyezem.
Én ____________ az egyetemes magyarság minden tagjának és az általuk alkotott országnak szabadságot adó Szent Koronára esküszöm, hogy az egyetemes magyarság közösségteremtő erejének, a Szent Koronának örök és elidegeníthetetlen tulajdonát képező minden értéket, ami a Szent Korona Országának földjén, földje alatt és földje fölött van, a Szent Korona tagjainak birtokában megőrzöm, a Szent Korona tulajdonával létrehozott minden értéket kizárólag a Szent Korona tagjai érdekeinek szolgálatába állítom, mindenkinek ellentmondok, aki a Szent Korona Országa, vagy a Szent Korona tagjai érdekeit sérti és mindenkivel szemben ellenállok, aki az egyetemes magyarság és az általa alkotott állam szabadságát, tulajdon- és birtokjogát, értékeinek megőrzését sérti vagy veszélyezteti. A Magyarok Istene úgy segítsen földi életemben, ahogyan eskümet megtartom.
Kelt: ____ aláírás

Végezetül nézzük meg ezt a fenti agyrémet is. Egyetemes magyarság hol van nyilvántartva, név és származás szerint? Szabadságot ad a Szent Korona? Hát persze, Cirkuszos Józsika elgondolása szerint igen. Hiszen Józsika ezt az egész marhaságot azért izzadta össze, hogy a magyarokat és a bűnöző zsidókat és cigányokat egy közös nevezőre hozza. Ez nem fog menni. Innen is üzenjük azoknak a nevesebb figuráknak is, akik nevüket adták ehhez a nevetséges zsidó csaláshoz.