2010. június 27., vasárnap

JÚNIUS 27 - ORBÁN NEM AKARJA MEGFÉKEZNI A BŰNÖZŐKET



ORBÁN AZ OKOKAT NEM EMLEGETI
A rendvédelemben dolgozóknak feddhetetleneknek kell lenniük - mondta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap a Rendőrtiszti Főiskola tisztavatási ünnepségén, a budai Várban. Orbán - hasonlóan a néhány héttel ezelőtt katonák előtt elmondott beszédéhez - kijelentette: a rend és biztonság garantálását semmilyen félkatonai, félrendőri szervezet nem vállalhatja át az állami rendvédelmi szervektől. "Aki önök közül ilyen (...) irányba elhajlik, dezertőrnek minősül" - mondta a résztvevőknek. A végzett hallgatóknak Orbán azt mondta, kivételezett helyzetben vannak, mert tanulmányaikat már a nemzeti együttműködés rendszerében fejezik be, és kezdik meg pályájukat. Orbán részletesen beszélt a rend fontosságáról, szerinte a szabadság rend nélkül nem más, mint nyomasztó káosz. A rend és a közbiztonság megteremtését nevezte az egyik legfontosabb nemzeti ügynek. Szerinte ez lehet az alapja a gazdaság talpra állításának, a munkahelyek teremtésének, az egészségügy megmentésének, a szociális biztonság helyreállításának. Orbán szerint az emberek "azt várják, hogy ne kelljen félniük", és azt is elvárják, hogy senkinek se legyen lehetősége arra, hogy kivonja magát a felelősségre vonás alól. Orbán korábban a Honvédség állománygyűlésén jelentette ki, hogy dezertőrnek számítanak azok a katonák, akik belépnek a Magyar Gárdába. (MTI, részlet)

ORBÁN A LÉNYEGRŐL NEM BESZÉL
Megjegyzésünk: A hagyományőrző katonai szervezetek a nemzeti kultúrát és történelmi katonai hagyományainkat ápolják, azon túl, hogy ezek azt is megteszik, amit az állami oktatásban évtizedek óta elmulasztanak. A Magyar Gárdát az állami bűnözés elhatalmasodása hozta létre, amikor a cigánybűnözőknek és zsidóbűnözőknek törvényi támogatást adtak. A mai lezüllött rendőrséget és honvédséget a nemzet szolgálatába kell állítani, ami csak a királyság államformájában lehetséges. A királyság jelképére fölesketni a köztársaság fegyvereseit, több mint bűn. Orbánnak és narancsködben úszó cionbérenc pártjának előbb a magyar nemzet, magyar nemzetség fogalmát kéne tisztázni és helyesen értelmezni. Orbán elhallgatta, hogy kik szüntették meg a közbiztonságot és a rendet Magyarországon? Amíg erre a kormány nem ad hiteles választ, addig minden nemzeti erőnek joga van önvédelemre. Mert az állam nem védi meg a magyarok személyi és vagyonbiztonságát. Ami pedig a feddhetetlenséget illeti, ezt Orbán a belügyminisztere múltjának feltárásával kezdhetné. Orbán elhallgatja a lényeget, a 90 ezer fős, élősködő polgárőr szervezetet, elhallgatja az izraeli szervezésű Inkal Security bizonsági, fegyveres szervezet szerepét és kormánykötődését is. Elhallgatja Orbán, hogy miért kell százezeres, fegyveres vagyonőröket fenntartani, az üzletekben, bankokban, hivatalokban, stb?
A zsidók kitalálták azt a szófordulatot, hogy "talicskával tolták ki a pénzt" az állami cégektől. Ugyanezek a zsidók találták ki a " csontvázak" fogalmát is a lopások, csalások kozmetikázására. Orbán miért nem nevezi meg azokat a belvárosi bűnözői köröket, akikhez a legnagyobb rablások kötődnek? Orbán miért nem beszél arról, hogy a parlamentben és a fővárosi közgyűlésben a FIDESZ tagok miért nem jelezték évekkel ezelőtt a közpénzek fosztogatóit? Talán nem látták ezt közelről?