2010. június 28., hétfő

JÚNIUS 28 – OBAMA LEKONYULT

MÁR MEGVAN A KÖVETKEZŐ
ZSIDÓ ELNÖKJELÖLT

Vasárnap négy norvég katonát küldött a másvilágra a talibok bombája egy útszakaszon - közölték a mai reggeli hírekben. Más lapok egyre gyakrabban számolnak be Barack Obama csökkenõ népszerűségéről és úgy jellemzik az okoskodó csoki gyerkőcöt, hogy egy naív látnok, aki alól egyre jobban kicsúszik a talaj. Mentsük ami menthetõ alapon a napokban hagyta jóvá Obama az USA afganisztáni fõparancsnokának McChrystals generálisnak a lemondását. Ezt megelőzően a tábornok nyilatkozott a médiának és a sárga földig lehúzta a Fehér Házat. Az eset kapcsán több lap hasonlatosságot látott felfedezni Harry Truman intézkedése nyomán, amikor 1951-ben kirúgta a népszerű MacArthur generálist a Korea háború alatt, mert az nem engedelmeskedett Truman parancsának. Barack Obama szintén a saját tekintélyét próbálta menteni az intézkedéssel, de a nyakában van még az olajszennyeződés a Mexikói-öbölben, az egészségügyi reform, bevándorlási törvények Arizónában és a zátonyra futott palesztin - izraeli tárgyalások, hogy csak a nagyobbakat említsük. Obama egyre inkább egy karikaturává válik és ha nem tud változtatni ezen, akkor a 2012-es választásokon veheti a sétabotját. (1hozzászólás)

MÁR REKLÁMOZZÁK A KÖVETKEZŐT
A hazai olvasókat nem tájékoztatják arról, hogy amikor az Obama kampány folyt, akkor volt neki egy jól reklámozott alelnöki ellenfele, Sarah Palin (46éves képen) zsidó nő, Alaszka kormányzója. Aki a zsidók előretolt figurája, Kissinger bizalmasa. Mióta Obama hivatalba lépett azóta Sára asszony van minden címlapon, ezekből később közlünk képeket. Most csak egyet a jellegzetes figuráról.


SEMMI SEM VÉLETLEN

„Azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy nyilvánosságra hozta a republikánus párt alaszkai vezetőinek etikai vétségeit. 2008. augusztus 29-én a republikánus elnökjelölt John McCain Palint választotta alelnökjelöltjének, a republikánus konvenció szeptember 4-én hivatalosan is a párt alelnökjelöltjének jelölte. Ő az első republikánus párti alelnökjelölt nő, és a második olyan nő, aki egy nagyobb politikai párt alelnökjelöltje. Ő lett az első alaszkai politikus, aki az amerikai elnök- illetve alelnökválasztáson elindult. Alaszka legfiatalabb, és első női kormányzója.” (lexikon)