2010. június 29., kedd

JÚNIUS 29 – A ZSIDÓK 10 LEGNAGYOBB HAZUGSÁGA


ÚJBÓL LELEPLEZTÉK
A CIONISTA TERRORISTÁKAT
Michel Collon belga újságíró (képen) könyvében, melynek címe "Izrael, beszéljünk róla," már évtizedek figyelmeztet a zsidóbűnözésre, amelyet a sajtóban elhallgatnak, annak érdekében, hogy ne támogassák Izraelt. Collon könyvében elmondja "a 10 legnagyobb hazugságot" amit a nyugati média elhallgat, csak azért, hogy "igazolja Izrael létezését és tevékenységét". Ezek röviden az alábbiakban:
1. Az első hazugság, hogy Izrael azért jött létre, mert ez volt a reakciója annak a mészárlásnak, amit a zsidók ellen a második világháborúban elkövettek. Ezt a meghatározás teljesen hamis. Izraelről valójában egy hatalmaskodó tervet hagytak jóvá, amely az első cionista kongresszuson volt a svájci Baselben, 1897-ben, amikor a nacionalista zsidók úgy döntöttek, hogy Palesztina területét elfoglalják.
2. A második hazugságuk Izrael legitimitása. Miszerint a zsidók csak visszatértek az atyáik "földjére”, ahonnan Krisztus után 70-ben már elhajtották őket. (Ezt a kifejezést használta a szerző. Mi elkergetést mondunk. A szerk.) Ez egy mese. Beszéltem a híres izraeli történésszel, Shlomo Sandal és más történészekkel és mindannyian úgy vélik, hogy nem volt "elvándorlásuk", így a "visszatérés" értelmetlen. A Palesztinában élő népek nem hagyták el földjeiket az ókorban. Valójában nem zsidók leszármazottai a Palesztinában tartózkodó emberek, akik jelenleg is itt élő palesztinok. Azok, akik azt állítják, hogy vissza akarnak térni a földjeikre, azok Nyugat-és Kelet-Európából és Észak-Afrikából származnak. A homok azt mondja hogy, nincs zsidó nép. A zsidóknak nincs közös történelmük, nyelvük és kultúrájuk. Az egyetlen közös dolog közöttük a vallás. És a vallás nem teszi ki a nemzetet.
3. A harmadik hazugságuk az, hogy a zsidó bevándorlók azért szállták meg Palesztinát, mert az üres és lakatlan ország volt. Vannak azonban olyan iratok és bizonyítékok, amelyek azt bizonyítják, hogy a XIX: században a mezőgazdasági termékeket Palesztinából exportáltak, a különböző országokba, köztük Franciaországba is.
4. Negyedszer azt hazudjűk, hogy a palesztinok hagyták el az országukat, a saját szabad akaratukból. Ez egy újabb hazugság, amit sok ember elhitt, beleértve engem is. Mindaddig, amíg az izraeli történészek, mint Benny Morris és Ilan Pappe azt mondja, hogy a palesztinokat a zsidók űzték el a földjeikről, erőszak és a terror segítségével, addig ezt kell elfogadnunk.
5. Azt mondják, hogy a mai Izrael az egyetlen demokrácia a Közel-Keleten és meg kell védeni, a " törvényes kormánnyal." De véleményem szerint nem csak ez a kormány nem törvényes. Hiszen ez az egyetlen rendszer, amelyik semmilyen törvényt nem tart meg a saját területén és a határoknál sem. Minden országban a világon alkotmány határozza meg a határait, de ilyesmi nem vonatkozik Izraelre. Izrael egy terjeszkedő állam, amely nem ismer határokat. Törvényeik teljes rasszisták. Törvényeik szerint Izrael az az ország, ahol a zsidók a nemzsidó állampolgárokat nem tekintik embereknek. Az ilyen jog ellentmondásban van a demokráciával.
6. Azt mondják, hogy az Egyesült Államok meg akarja védeni a demokráciát a Közel-Keleten, ezért kell Izraelt megvédeni. Tudjuk, hogy az Egyesült Államok évente pénzügyi támogatást nyújt Izraelnek, mitegy 3 milliárd dollárt. Ezt a pénzt arra használják fel, hogy Izrael szomszédos országait bombázzák. De Amerikát a demokrácia a Közel-Keleten csak annyiban érdekli, hogy onnan zavartalanul áramolhasson az olaj számára.
7. Úgy tesznek, mintha az Egyesült Államok arra törekedne, hogy megállapodást kössön Izrael és Palesztina. Ez is teljesen hamis és hazugság beállítás. Az EU korábbi külpolitikai vezetője, Javier Solana azt mondta, hogy Izrael "Te vagy a 21. országa az Európai Uniónak". Az Európa-i fegyveripar együttműködik az izraeli katonai iparral és pénzügyileg támogastják őket. De amikor a palesztinok választott kormánya segítséget kért, akkor Európa nem ismerte el és zöld utat adott anak, hogy Izrael támadást intézzen ellenük a Gázai övezetben.
8. Ha valaki kimondja a tényeket és a történelmi valóságot Izrael és Palesztina történetéről, ezeket feltárja, akkor megsérti ezzel az amerikai érdekeket és antiszemitának kiáltják ki és azt mondják neki, hogy maradjon csendben. De meg kell mondani, hogy amikor bírálják Izraelt, ez nem rasszizmus vagy antiszemitizmus. Azt kifogásolják, hogy a kormányuk nem tekinti egyenlőnek a zsidókkal a keresztényeket és muzulmánokat, s ezzel elpusztítják a béke híveit, a különböző vallások között.
9. A médiában azt mondják, hogy a palesztinok okozzák az erőszakot és a terrorizmust. Mi azt mondjuk, hogy Izrael megszálló hadserege folytatja az erőszakot, az a politikájuk, hogy a palesztínok földjeit erőszakkal elrabolják.
Van olyan kérdés, amely gyakran felmerül, hogy nincs más mód a helyzet megoldására és nincs megoldás, mint a gyűlölet és a harag Izrael és a cinkosai ellen. De van megoldás. Az egyetlen dolog, ami megállíthatná ezt a folyamatot, az a közvélemény nyomása Izraelre és cinkosára, az Egyesült Államokra. Európa és más részei a világ közvéleményének nyomást kellene gyakorolni a médiára, hogy az igazat mondja Izraelről. És az interneten keresztül vagy a többi médiában tegyék közzé valós híreket Palesztináról.
(presstv alapján és kép)

Teljesen igaza van a szerzőnek! A hazai cionrádió, amely Kossuth nevét bitorolja, öt évtizede nem használ palesztín tudósítót, hanem mindig egy zsidó hazudozza el a magyaroknak a palesztín híreket. Ugyanezt a csalást folytatják a tévékben is.
Kifelé a zsidó
szellemirtókkal a sajtóból!
Kép: Gázában minden nap lerombolják a palesztínok házait