2010. június 23., szerda

JÚNIUS 23 - ANTALL-KORMÁNY ÁTMENTETTE A KOMMUNISTA BŰNÖZŐKET


HÓBAGOLY SÖTÉT MÚLTJA
Boross Péter 56 utáni pályafutása azok közé tartozik, akik több mint gyanús körülmények között úszták meg a kádári megtorlást. Sokkal kisebb dolgokért, mint a Boross Péter részvétele, ha igaz egyáltalán amit magáról mondott (!) hosszú börtönbüntetés vagy kötél járt. Mindenesetre ügyesen tudott alkalmazkodni a tenyérbemászó munkásőr ábrázatával. A Szent Korona küldetésével kapcsolatban mondott válasza jól hangzik, de ezekre mondta Szt. Ágoston: "Az igazságot szólják, hogy álnokságukat takargassák." Mellesleg Boross elvtárs nem egyedül evez ebben a csónakban, hiszen munkaadója Orbán Viktor a 2/3-os - tehát nem egészen komplett - miniszterelnök több mint húsz (20) éve döngöli agyagba a kommunistákat. Hát ilyen papírtigrisekből áll a mai magyar vezérkar. (1hozzászólás)

Boross a bünpártoló cinkosok közé tartozott Antallal együtt. Amikor lázadó MDF-esek már 1990 nyarán, őszén sürgették Antallt, hogy miért nem számoltatja el a kommunista bűnözőket, akkor cinikusan azt vágta a szemükbe a zártkörű MDF gyűléseken, hogy „ez nem demokratikus”. Antallnak és iszákos haveri, rokoni bűnbandájának az volt a célja, hogy a kommunista ávós gyilkosoknak a hajuk szála se görbüljön meg és ezt bizonyítja most az ilyen Biszku-féle tömeggyilkosok fölényes magatartása is, amikor gúnyosan a szemünkbe röhögnek a tévéken keresztül.
Ha a Jobbik is asszisztál ennek a mostani bűnbandának és nem követel azonnali felelősségre vonást, akkor ők is bűnözők között lesznek számontartva. Kép: Boross