2010. június 3., csütörtök

JÚNIUS 4 – EGY TISZTA BESZÉD

IRÁNI ELNÖK KIMONDTA AMIT
MÁS ÁLLAMOK CSAK KERÜLGETTEK

Mahmoud Ahmadinejad iráni elnök arról tájékoztatott, hogy Tel Aviv szövetségesei vonják vissza a támogatást Izraeltől, mert Izrael korszaka véget ért. "A cionista rezsim korszakának vége és elvesztette a filozófiáját is" - idézte a Fars hírügynökség Ahmadinezsádot csütörtökön. Ahmadinejad szerint a hajótámadás miatt az Izrael-i rendszer elvesztette a "józan eszét" "Még a világ legostobább politikusai sem tennének ilyet. Egyértelmű, hogy a világ közvéleménye elitéli az izraeli vezetőket, akik megbolondultak." Az iráni elnök hozzátette még, hogy Izrael története tele volt ilyen atrocitásokkal. A cionista rezsim támogatóinak és mestereinek adnék egy tanácsot: Több mint 60 éve támogatták ennek a rendszernek a bűncselekményeit. Elég volt. Ez az Önök érdeke, hogy véget vessenek ennek a történelmi kitalált játékna- mondta az elnök. (presstv és kép)

IZRAEL NAGY TÁMOGATÓI
A német kancellár hallgat.(képen) Az angol züllöttek is hallgatnak, a francia stricik is hallgatnak és a svédek, a spanyolok, az olaszok és az EU is hallgat a zsidóterrorállam disznóságairól. Kép: iráni elnök és spanyol tiltakozók azzal vádolják kormányukat, hogy együttműködik Izraellel
IZRAEL ÁMOKFUTÁSÁNAK MÉG NINCS VÉGE
További segélyhajókat küldenek Gázába, kérdés, hogy Izrael erre mit fog tenni? Ha háborút robbant ki, akkor kemény visszacsapást fog kapni több ország részéről, amit az USA, Kína és az oroszok sem tudnak majd megakadályozni. Lehetséges, hogy egy ilyen hajók elleni újabb támadás ürügyén néhány rakétát megereszt Iránra, de ennek tudni lehet előre a következményeit. Kizárt dolog, hogy vadászbombázókkal támadnák Iránt, más országokon átrepülve. Másrészt Amerikának éppen most, nem jönne jól egy ilyen izraeli kaland.