2010. június 6., vasárnap

JÚNIUS 6 - NE VÁSÁROLJ IZRAELI TERMÉKET



AMIT A HAZAI HÍREKBEN
ELHALLGATNAK

28 török gyerek maradt apa nélkül a zsidó hajótámadás miatt.
+++++++++++++++++++++++
ENSZ felszólította Izraelt szüntesse meg a blokádot Gáza ellen.
+++++++++++++++++++++++++
A Press TV tudósítója Hassan Ghani szombaton elmondta, hogy az izraeli katona gránátot dobott a hajón lévőkre és gumilövedékekkel lőtték őket. A zsidó kommandósok 9 törököt megöltek, 40 megsebesült, sokat elfogtak és börtönben tartják őket. Ghani hozzátette, hogy a katonák közelről fejbe lőtték őket és nem önvédelemből lőttek. A sok sebesült fehér zászlóval jelezte, hogy ne lőjjék őket. A Press TV-riportere azt is elmondta, hogy akiket őrizetbe vettek nem engedik meg nekik a WC használatot, hiába könyörögnek.
+++++++++++++
A svéd dokkmunkások bojkottálják az izraeli hajókat (képen). A szakszervezetüknek mind az 1500 tagja csatlakozott ehhez.
(presstv alapján)

NE VÁSÁROLJ ZSIDÓ ÜZLETBEN
ZSIDÓ TERMÉKEKET
A tévékben az állandóan hirdetett TEVA gyógyszerek linkségek, csalások, semmilyen gyógyszert nem szabad venni aminek TEVA a gyártója. Ezek rabolták el a debreceni világhírű gyógyszergyárat is. Miközben a tévék egyéni vásárlókat erőltetnek, hogy a vásárolt áruikból adjanak az árvízkárosultaknak, aközben ezek a multi bevásárló központok röhögnek a markukban, mert a nálunk vásárolt anyag az ő hasznuk lesz és ők semmilyen pénzt, árút nem adnak az árvízkárosultaknak. A Jobbik közzé fogja tenni a zsidó cégek listáját, amit bojkottálni kell.
A BŰNÖZÉS MAGAS FOKA
A különböző szeretetszolgálatok, lovagrendek és mindenféle szekták a multi áruházakkal vannak kapcsolatban, akik adnak ezeknek termékeket (amit adójukból leírhatnak csalásos módon), amit aztán ezek a bűnszekták nagy képmutató módon kiosztanak a nyomorult magyaroknak. Tehát a nyomorult, kifosztott, eladósított szegény magyar olyan ajándékot kapott a Máltaiaktól és Ökumenikusoktól, Krisnásoktól és mindenféle szemét alapítványtól, amit a magyarok már valahol megfizettek.