2010. szeptember 7., kedd

SZEPTEMBER 7 - BOLIVIAI HÍREK

Az ENSZ emberjogi főbiztosa szerint Bolivia az élen jár a Föld Anya megmentésében. Jelenleg több mint 20 ezer ember dolgozik a földi éghajlat megmentése érdekében, a világ országaiban.


Irán első nagykövete átadta megbízólevelét Moralesnek. Egyben 254 millió dollár értékű üzletet is kötöttek ipari és bányászati témában. Korábban az iráni követség csak üzleti feladatokat látott el, de ezt most magasabb szintre emelték.
 
Az eddigi legnagyobb kokainfogást csinálták az idén az országban, 21.7 tonna mennyiségben, amire különleges kommandókat használnak fel. Miközben az USA hatalmas mennyiségben gyártja és terjeszti a kábítószereket a világban. Afaganisztában pl. az USA eltűri a kábítószertermelést és kereskedelmet. Egy régi hír szerint ebben Soros György is érdekelt volt annakidején. (ABI alapján és képek)
MI VAN MAGYARORSZÁGON?
Itt "nemzeti drogstratégiai program van." Ez azt jelenti, hogy annyi kábítószert hoznak be a határon, amennyit csak akarnak. Budapest a nagy elosztó központ, hazánk diszkói, iskolái a fő fogyasztóhelyek. Jó reggelt Narancs-kormány!