2010. szeptember 22., szerda

SZEPTEMBER 22 – AZ ÜGYÉSZSÉG MÁR MOSAKSZIK

ÜGYÉSZ IS HIBÁZHAT!  
A BÍRÓK PEDIG SZENT TEHENEK?
A cionbíróságok és ügyészségek percről perce visszavonulnak és zavaros magyarázkodásokba kezdenek, a mostani és a 2006-os ÁLLAMI TERROR ügyekben. Ma a 13 órás hírekben már elismerték, hogy „az ügyész is hibázhat”. Csakhogy itt nem hibákról, hanem súlyos bűnökről, hivatali visszaélésekől van szó. Még élénken emlékszünk azokra a tv felvételkre, amikor egy Főbűnöző (bizonyos Kulcsár, akinek állítólag 8 általánosa volt, de milliárdokat osztogatott a bankjában, mint bankvezér) az ügyészségi irodában, kihallgatás közben az asztalra tett lábakkal csevegett a kihallgató ügyésszel és az ügyész kedélyesen elmondta neki, hogy miket valljon be és miket ne. Csodálatos módon az ilyen felvételket nem adják le a tévékben, csak azt amikor Auschwitzban a télikabátos kisgyerekek mutogatják a karjukon a tetovált számokat. Fogadni merünk, hogy akkor ez a színjáték nem a gyerekek eszébe jutott, hanem a zsidó filmrendező találmánya volt.
BAKA FŐBÍRÓ ELVTÁRS ELKEZDETT DADOGNI
Ma reggel az MTV adásában Baka főbíró úr elég rosszul szerepelt. Láthattuk, ahogy a „közjogi méltóság” egyre zavarosabb mondókákba kezdett, a világosan föltett kérdésekre. Azzal mentegetőzött, hogy 2006 októberében nálunk „rendkívüli helyzet és rendkívüli állapot” volt. Az a lényeges tényt elhallgatta, hogy a rendkívüli állapotot nem hirdették ki hivatalosan, hanem csak csinálták az ávós rendőrök, amikor gázfelhőben úszott a belváros, fegyverek dörögtek és jajveszékelések, halálsikolyok hallattszottak. Nem filmet idéztünk, csak a valóságot.
ORBÁN VIKTORT A VÁDLOTTAK PADJÁRA KÉNE ÜLTETNI
A Fidesz elnöke, miközben látta, hogy fegyverek dörögnek, a gáz csípi a tömeg szemét, ömlöttek a magyarok könnyei  és a lövések hangjától és a jajveszékelésektől még a mikrofonokat is alig lehetett hallani, nos akkor Orbán Viktor megtartotta műsorát, ahelyett, hogy hazaküldte volna a tömeget, hogy ez nem jogállami állapot, hogy az ünneplő pesti tömegeket fegyverekkel lövöldözi az államrendőrség. Nem tudjuk, hogy Baka elvtárs mennyire tartja jogállami állapotnak azt, hogy lovasrendőrök kivont karddal verik a tömeget és taposnak az emberek közé....
BAKA DUMA  
A mai tévéadásból kideürt az is, hogy a 2006-os magyarok bírósági ügyénél NEM NÉZTÉK MEG A BIZONYÍTÉKOKAT, hanem a vérbírók elfogadták azokat a hazugságokat, amiket a cionista ügyészek beterjesztettek és az alapján itélték el az ártatlan magyarokat. Nesze neked jogállam! De ez még mind semmi! A tömeges perek miatt a bírókat kioktatták előre, hogy milyen itéleteket hozzanak. Baka főbíró azzal védekezett, hogy ő nem tudja, hogy ezek szakmai vagy politikai utasítások voltak? Ezen egy percig sem kéne töprengeni, hiszen a tények azt mutatják, hogy:
A BÍRÓSÁGOK POLTIKAI UTASÍTÁSRA HOZTAK ITÉLETEKET!