2010. szeptember 15., szerda

SZEPTEMBER 15 – A CIGÁNYOK BETETTEK AZ EU-NAK

KÖSZÖNJÜK SÁRKÖZY
Ha nincsenek vándorló bűnöző cigányok a franciáknál, akkor most nem tudtuk volna meg a francia diplomáciától, hogy „Franciaország az emberi jogok szülőhazája”. Ha Sárközy elnök nem ebrudalja ki a az élősködő bűnbandát, akkor most az EU-ban nem lenne ukáz a franciák ellen. Most el fog válni, hogy az EU le tudja-e nyelni a francia államot? Vagy! A franciák elég erősek lesznek ahhoz, hogy beintsenek az EU-nak, hogy „nyet”! Erre pedig elég sok jel utal. Az EU mocsokráciának a lényegét, most a cigányügy buktatta ki. Mint ahogy a németek rohadását Sarazzin bankár elhíresült könyve leplezte le. A szabadság és emberi méltóság szelleme újra kiszabadult a palackból és Magyarországon is vannak hatásai. De még mennyire! Most még Likud Viktorék a süketet játsszák. Ha jól belegondolunk, nem a Jobbik elszólásai hívták föl eddig a hatalmas cigány és zsidóbűnözésre a figyelmet, hanem azok a valóságos tények, amit eddig a cionsajtó elhallgatott és még mindig elhallgatni igyekeznek. A naponta halott véres gyilkosságok magyarok ellen, ez lesz az a pont amikor betelik a pohár. Most még csak gyűlik a sok kiontott magyar vér, de a pohár ki fog csordulni. Hiszen a 2006-os magyargyilkolások, szemkilövések ügye sem lett még tisztázva. Most pedig vegyük szemügyre a véres, embertelen demokráciák sötét történetét. Ebből eddig Magyarország kimaradt, de a zsidókommunisták 65 éves véres uralma mégis vértől csöpög és az áldozatok még nem szólalhattak meg.  Kép: a Brit Nemzeti Párt reklámja
1642 – A LEGTÖKÉLETESEBB DEMOKRÁCIA
Miután az angol családok hatszáz évig gyilkolták egymást, jött egy kis polgári forradalom, amely a szokásos mészárlást jelentette. Innentől számítják a demokráciát az angolok. A XIX. században is rabszolgamunka folyt náluk, elképesztő munkásnyomor, a demokrácia hazájában. Közben ez a demokrácia a világ legnagyobb gyarmatbirodalmát tartotta fenn, véres erőszakkal. Ők lennének a példaképeink?

1776 A DEMOKRÁCA MINTAÁLLAMA

Az USA szégyenteljes történetét felesleges ecsetelni. Az indiánok kiirtásával kezdődött, a világcsendőri szereppel folytatódott és most a cionista világállam tobzódását látjuk, véres népirtó háborúkkal, amit ők demokráciának neveznek. Ők lennének a példaképink?

1789 AZ EMBERI JOGOK SZÜLŐHAZÁJA

A francia forradalom alatt közel 16 ezer embert fejeztek le. Ez adta meg az alaphangot a dicső eszméikhez. Franciaország nem ismeri el a nemzetiségeket, elnyomja őket. Nagy részük volt a Trianon-i döntésben, amikor az emberi jogok a magyarokra nem vonatkoztak. A háború alatt lefeküdtek Hitlernek. Ők lennének a példaképeink?

1948 A LEGDEMOKRATIKUSABB ÁLLAM

Természetesen a pici és aranyos Izrael, amely a világ legnagyobb terrorállama. S ezekkel vannak szoros állami kapcsolataink...
AZ IGAZSÁG AZ ISZLÁMRÓL
Az angol párt kimondja azt amit a képmutató vezető pártok elhallgatnak. Azt mondják ki, amit ők nem könyvekből olvastak, hanem a saját bőrükön tapasztaltak meg. A muzulmánok: intoleránsak, gyilkosok, rablók, gyújtogatók, nőket molesztálók.