2010. szeptember 29., szerda

SZEPTEMBER 29 - HÁBORÚS BŰNÖS AMERIKAIAK

A SZADISTA,
TRÓFEAGYŰJTŐ
 KATONÁKRÓL NÁLUNK
 IS BESZÁMOLTAK
Azt állítják, hogy a képen látható őrmester Jeremy N. Morlock, 22 éves, valamint másik három társa, akiknek a parancsnoka Calvin R. Gibbs őrmester volt, afgán civileket öltek meg szórakozásból, mintegy sportot űzve ebből és az összegyűjtött testrészeket, a trófeákat eltetták maguknak. 2001 óta ezek a legkegyetlenebb cselekmények. Washingtonban Morlock őrmester bevallotta tetteit, amit Kandahár tartományban követtek el január és május között, erről a Washington Post számolt be. Morlock rá akarta kenni a gyilkosságokat Gibbs parancsnokára, azt állítva, hogy az ő ötlete volt és az ő ötlete volt, hogy ezeket az ártatlan afgánok "sportból " öljék meg. Morlock idézett egy sajtóközleményt amelyben Gibbsről kijelentették, hogy "Gibbsben tiszta gyűlölet volt minden afgánnal szemben és őket folyatosan vadaknak említette. " (presstv alapján és képek) Kép: Az alábbi újabb afgán háború tényfeltáró könyvet is betiltotta a Pentagon. Bezúzták.
Aki ismeri a katonai szabályzatokat, amelyek a világon mindenütt ugyanazok az jól tudja, hogy a katona önmagától – főleg háborúban – semmit sem cselekedhet, minden parancsra kell tenni neki. Van egy olyan érzésünk, hogy ez a gyilkoló és testrészeket gyűjtő csapat sem magától tehette ezt hónapokon keresztül. Az ügy azt példázza, hogy kiskatonákon akarják elverni a háborús bűnösség kérdését és nem az amerikai politikai vezetésen. Hiszen a politikai vezetés ad ki minden parancsot. Az iraki és más kínzásokat, civilek gyilkolását is a legfelsőbb parancsokra tették.
MA VAN A MAGYAR HONVÉDSÉG NAPJA
Régebben ezt a fegyveres erők napjának nevezték, a kommunista időkben. Az 1848-as pákozdi győzelem emlékre tartják ezt az emléknapot, de ma nagy a csönd, hiszen honvédség sincs már. Úgy tünik a HM vezetés teljesen az amerikai helyzethez igazodik, onnan várják a csodát az afgán háborúval kapcsolatban és emiatt nem merik megtenni a lépést, hogy kivonuljanak a magyar zsoldosok. Miközben ezt más NATO országok megtették már.