2010. szeptember 10., péntek

SZEPTEMBER 10 – NÉMET BANKOS SZÖVEGE ELJUTOTT AMERIKÁBA IS

SAJTÓÜLDÖZÉS VAN NÁLUNK IS
A német bankos (Sarazzin, képen) híre és szövegei eljutottak Amerikába is, pár hét késéssel. A cionista oldalak mély felháborodással írták, hogy a német könyvének hatalmas sikere van hazájában, ami az ő szemükben hatalmas bűn. Németek német könyvet olvasnak és nem zsidó szemetet. Ajaj, ebből baj lehet... Ugyanakkor örömmel nyugtázták, hogy Merkel kancellár a kirugását kezdeményezte a banknál, amit azóta meg is tettek. Innentől kezdve a német egy üldözött mártír, nemzeti figurának számít, vagyis megtörtént a KIREKESZTÉSE. Jehudáknál ez az első lépés. Nekik szabad kirekeszteni. A második az ellehetetlenítés. Majd a folyamatos gyalázkodás ellene. Pedig a derék germán nem tett semmi különöset, CSAK AZT MONDTA KI, AMIT A NÉMETEK EDDIG IS GONDOLNAK. Ez pedig nagy baj a cionisták szemében, mert a jehuda gengszterek a valóság kimondásától rettegnek a legjobban. Elég csak megnézni a hazai nyomtatott sajtót. Közel 1600 -féle színes sz...r van kint az újságosoknál, de ebből közéleti-politikai lap alig egy féltucat, ezeket is zsidók firkálják. Szó szerint SAJTÓÜLDÖZÉS van nálunk. A tévékben semmilyen magyar vélemény nem hangozhat el. Csak így tovább Narancsfiúk! Legalább a magyar nép szeme jobban kinyílik, a németek már kezdenek látni.
A német Bundesbank igazgatója Thilo Sarrazin lemondott a „Németország felszámolja saját magát” c. könyvének megjelenése utáni támadások miatt. Az első jelentést a lemondásáról a bank tette közzé csütörtök este az AFP híradásában. Sarrazin könyében felvetette, hogy a muzulmánok intergrációs készsége nagyon gyenge és a magas születési szám közöttük elbutítja Németországot. (TT-AFP)
HOGYAN TOVÁBB GERMÁNIA?
A világ judeomédiái közölték ugyan a hírt a lapok margóin néhány sorban, de nem szenteltek nagyobb figyelmet az egész könyvnek. Ja, az agyonhallgatás taktikája jól bevált eszköz néha, de az említett probléma ezzel nem lett megszüntetve. Ugyanezen idő alatt a franciák folytatják a vándorromák kitoloncolását és az olaszok felszámoltak Milánó mellet egy cigány "királyságot." A szétdózerolt barakok lakóit egy "védett" rezervátumban helyezték el. Az EU eliélte a romák elleni akciókat. Itt látszik, hogy az EU-t egyáltalán nem érdekli a nemzetek sorsa. Nem nehéz kitalálni, hogy milyen sorsot szánnak nekünk is, ezek a lefizetett parlamenterek. A probléma megjelent Sarrazin könyvében írott formában, de mikor fog megjelenni könyv a zsidó területfoglalásról? Mert ez a probléma talán még égetőbb Magyarországon, mint a vándorcigányok ügye. (1hozzászólás)
A MEGÉLHETÉSI CIGÁNYNAK IS VAN VÉLEMÉNYE
Járóka Lívia, az Európai Parlament fideszes, néppárti képviselője az MR1-Kossuth Rádió reggeli műsorában elmondta: a kérdés megoldása egy európai roma stratégia lehetne. Közös európai felelősségvállalásra, európai pénzekre lenne szükség, hogy támogatni lehessen a legelmaradottabb térségeket, ahol nagy számban élnek romák. (MR)
Járóka, a szép kerek szemeivel miért nem akar saját országot fajtájának? Erről szövegeljen az EU-ban!