2010. szeptember 19., vasárnap

SZEPTEMBER 19 – NÉMETEK A FRANCIÁK OLDALÁRA ÁLLTAK

A FRANCIA-NÉMET-OLASZ EGYSÉGET AZ EU NEM TUDJA MEGTÖRNI 
KÖSZÖNJÜK SARAZZIN!  
A német bankár (képen) többet tett kis könyvével, mint a politikusok húsz év alatt. Már az ügy elején látszott, hogy a franciákat nem tudják az EU-komiszárok megtörni, s most a németek is a legjobb időpontban, a franciák mellé álltak, a cigány és külföldi bűnözők ügyében. Merkel kancellár is bekeménytett a bűnözőknek üzenve. Erre most az olaszok is vérszemet kaptak, akiknek már nagy gyakorlatuk van a cigánybűnözők ellen és koncentrációs táborokba (KZ) zárják az elfogott külföldi bűnözőknek. A képmutató EU és nálunk ezek bérencei arról hallgatnak, hogy az EU államokban a szabad mozgás, a szabad költözködés és a szabad letelepedés csak a TÖRVÉNYTISZTELŐ EU-s polgárokra vonatkozik. Mi van a bekeményítések hátterében? Az, hogy a fenti három országban rájöttek arra, hogy a bűnözők segélyezése ilyen válság idején túl sokba kerül, másrészt a hatalmas bűnözések rombolják a társadalmat. Most már csak arra leszünk kíváncsiak, hogy Likud Viktorék vigyázó szemüket mikor vetik Párizsra?
ORBÁN KORMÁNYA VALÓBAN MEGHÜLYÜLT
Ma az egyik főmufti bejelentette, hogy olyan törvényt fognak hozni, miszerint a törvények meghozása előtt azokat társadalmi vitára viszik, társadalmi szervezetek véleményét is ki akarják kérni. Nocsak! A FIDESZ most bakot lőtt, mert ha ezt a készülő alkotmánnyal nem teszik meg, abból elég nagy bajok lesznek.... Most már az alkotmányt előkészítő figurák egymásnak teljesen ellentmondó nyilatkozatokat tesznek. Tegnap pl. Kukorelli István, kommunista alkotmányjogász saját magának mondott ellent a rádióban. Miszerint ő támogatja a királyság államformáját, ha ebben a kérdésben a társadalom így dönt. Miközben ő is tudja, hogy Orbán társulata nem akarja megkérdezni az alkotmányról a társadalmat. Ők önkényesen akarnak alkotmányt faragni. Kukorelli azt is kijelentette, hogy a jelenlegi alkotmány szerint népszavazással nem lehet az államforma kérdéséről döntetni a magyar népnek....De mi lesz akkor, ha ezt az új lehetőséget az alkotmányba beleveszik? Ha pedig ezt nem veszik be, az egyet jelent az önkényuralommal, amit másképpen diktatúrának neveznek. Az államforma kérdése nem is lehetne kérdés nálunk, mivel ezer évig királyság voltunk, amit önkényesen változtattak meg a zsidókommunisták, 1946-ban és 1989-ben.
MENEKÜLNÉNEK A BŰNÖZŐ PATKÁNYOK
Baka András (képen a zsidó körökben elfogadott jóelvtárs, jobbján az előző zsidó elődje), legfőbb bíró élesen jajgatott az ellen, hogy a 2006-as bírói és ügyészi bűnözőket is kihalgassák és dokumentumokat kérjenek be tőlük. Baka szerint nem szabad felülvizsgálni a korábbi téves és bűnös itéleteket. Ugyan miért nem?
ELÉG VOLT A CIONISTA
VÉRBÍRÓKBÓL ÉS ÜGYÉSZEKBŐL!