2010. szeptember 15., szerda

SZEPTEMBER 15 – ADATOKAT KÉRÜNK A BŰNÖZŐKRŐL

HA NEM GENETIKAI OKOK,  
 AKKOR MIK?
Adós maradt a válasszal az ál-tudós
A romák körében talán gyakoribb bűnelkövetésnek nem genetikai okai vannak, ezért Finszter (képen) azt vallja: a cigánybűnözés értelmezhetetlen fogalom. Azt azonban senki nem állíthatja, hogy e népcsoporton belül ne lennének – időnként aljas retorika által súlyosbított – szociális, kulturális és beilleszkedési problémák, amelyekről a kriminológus szerint is sokat kell beszélni. (Finszter Géza, kriminólógus, hír24, részlet)
ADATOKAT KÉRÜNK A BŰNÖZŐKRŐL
 KÉRDEZZÜK A KSH-T
Ugyan mikor teszik közzé a hazai bűnözési statisztikákat?
Milyen körökből kerülnek ki a gazdagsági-pénzügyi bűnözők? Milyen körökből kerülnek ki a köztörvényes bűnözők? Milyen körökből kerülnek ki a politikai bűnözők? Milyen körökből kerülnek ki a kulturális bűnözők?
Népünk Nagy és Bölcs Vezére, Szeretett Testvérünk azt mesélte a héten a parlamentben, hogy senki sem születik bűnözőnek. Na jó...... higgyük el ezt a Nagyvezírnek. De arra miért nem válaszolt, hogy mitől lesznek azzá egyesek? Méghogy nem születik bűnözőnek valaki? Cigánybűnöző családba születik a kiscigány és ugyan mit tanul ott felnőtt koráig? Miközben iskola helyett betörni, lopni jár a szüleivel vagy egyedül vagy csapatostul. Az sem igaz, hogy a cigányok nem szeretnek dolgozni! Szeretnek dolgozni, csak éppen ezek a munkák a bűnözés fogalomkörébe tartoznak. Zsidókra ugyanezek vonatkoznak a nagy statisztikai átlagot nézve, csak ott inkább a pénzzel bűvészkednek.