2010. szeptember 12., vasárnap

SZEPTEMBER 12 – NÉMETORSZÁGBAN FELTÁMADT A NÉMET SZELLEM

NÉMETORSZÁG A VAZULLUS ÁLLAM 

Egyes nyugati médiák kissé megkésve vették fel a Thilo Sarrazin (képen)  könyve a "Németország felszámolja saját magát" okozta hőemelkedést. Arra vártak talán, hogy sikerül majd ezt is agyonhallgatni. Nem így lett és most magyarázzák a bizonyítványt. Angela Merkel szerint Sarrazin kárt okozott a németek tekintélyének és abszurdnak nevezte a muzulmán kisebbségre mondott nemzetrontó tulajdonságokat. Viszont egészen más a hangulat az országban. Sarrazin könyve hirtelen elkelt Németország minden könyvesboltjában. A kérdés az, hogy ugyan kinyomtatják e újra az igényeknek megfelelően? A szerző és volt bankár felolvasására minden jegy elkelt jó előre és a szervezők kénytelenek nagyobb helységeket bérelni a nagy érdeklődés miatt. Ugyanakkor szerveződnek a baloldali és bevándorló csoportok, hogy ellendemonstrációval fejezzék ki, hogy nekik mennyire joguk van tönkretenni Németországot. A lapok közül többen kifejezték véleményüket, hogy "Nem a németeknek kell alkalmazkodni a külföldiekhez, hanem fordítva." A Der Spiegel is kiállt Sarrazin mellet: "Aki nem akarja, hogy a középkor visszajöjjön." Jelenleg minden ötödik német választópolgár Sarrazinra szavazna, ha pártot alapítana. Elegük van abból, hogy az iskolák udvarában veszélyes kereszténynek lenni a tanulóknak. Egy közvéleménykutatás szerint 70 százalék egyetért Sarrazinnal. Egyes lapok megemlítik, hogy Európa több országában, köztük Magyarországon is kulcskérdésként kezelik a romák problémáját. Célzás történt a Jobbikra. (Svenska Dagbladet)
Egyszer el kell kezdeni felfedni a problémákat, mert a szőnyeg alatt már nem férnek el és penészedni kezdenek. Amíg nem késő. Mert 3.5 millió muzulmántól megszabadulni nem lesz könnyű. Főleg pedig, ha a háttérhatalom úszítja is őket. Sarrazin eddig megúszta épp bőrrel, nem úgy mint egykori kollégája Alfréd Herrhausen. Herrhausen a Deutsche Bank főnöke a kommunizmus összeomlásának hajnalán tervezett egy új pénzügyi központot varsói székhellyel a felszabadult kelet-európai országok részére, hogy mentesítse őket a bankok hiénáitól. Viszont varsói utazása elött néhány nappal 1989 nov. 30-án páncélozott autóját egy pokolgéppel felrobbantották. Herrhausen és sofőrje szörnyethalt a robbanás következtében. Reméljük, hogy Sarrazin és környezete tanulva a példákból, óvatosabb lesz ebben az esetben. (tudósítónktól)
SARAZZIN KÖNYVE FÖLKERÜL A SIKERLISTÁKRA?
SARAZZINT MIKOR HÍVJÁK MAGYARORSZÁGRA?
Attól tartunk Sarazzin a hazai előadásán többen lennének, mint Saranszkíjén vagy a holoiparos Wieselén együttvéve. Imre Kertészt most ne is említsük...Hát persze. Itt is hiába üvöltjük már húsz év óta, hogy nem a magyar nemzetnek kell alkalmazkodnia a törvényeinkhez, szokásainkhoz és erkölcseinkhez, hanem az idegen kisebbségnek, akiknek a tagjai közül kerülnek ki a bűnözők többsége. Csak mellékesen megjegyezzük, hogy a buzgó zsidók már igyekeznek a dolgok elébe vágni, nehogy rájuk terelődjön a figyelem, amikor a bűnözést halljuk. A You Tubera föltettek egy magyar nyelvű hazugságmaszlagot, amit a zsidókurucok terjesztenek..A filmben éppen a zsidóbűnözés lényegét és hátterét hallgatják el. A Jobbik hazaárulása is éppen abban nyilvánul meg, hogy nem mutatnak rá az igazi bűnözőkre. Persze más egyéb bűnöket is elkövet a lerobbant párt, amely még a saját gárdáját sem képes megvédeni. Lényeg a lényeg. Likud Viktor hasbeszéléseinek  lejárt az ideje...