2010. szeptember 17., péntek

SZEPTEMBER 17 - PUSZTULJON A CION-ÁVÓS ORBÁN-RENDSZER

BUDAHÁZY VÉDŐJÉNEK KÖTELESSÉGE LENNE
Gaudi-Nagy Tamásnak, Budaházy védőjének kutyakötelessége lenne, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba! Mivel: Az idegen, korábban szovjetbérenc, most cionista bérenc megszállóknak a takonytákolmánya nem „A REND”. Hanem ez egy felforgató, nemzetellenes, romboló cselekmények halmaza, amely kimeríti a minősített HAZAÁRULÁST. Ez a takonytákolmány illegitim, mivel Magyarországnak a Szent Korona Törvénye érvényteleníthetetlen és hatálytalaníthatatlan, ezért nem lehet megszüntetni.
 A Szent Korona Törvény megszüntetéséről a mai napig nincs ÍRÁSOS DOKUMENTUM! Ki kell mondani bíróság előtt, hogy kik írták alá? Kik a felelősek a mai napig érvénytelen idegen áltörvények, terrorral történő alkalmazásáért?
KI KELL MONDANI A BÍRÓSÁGON ÉS NAGY NYILVÁNOSSÁG ELŐTT
Mindazon álhivatalok, álintézmények (parlamenti képviselők, kormányok, pártok, önkormányzati képviselők, bíróságok, ügyészségek, minisztériumok, stb.) amelyek nem a TÖRVÉNYES RENDET SZOLGÁLJÁK (CSAK A SZENT KORONA TÖRVÉNY A TÖRVÉNY !), szemben a takonytákolmánnyal, azok mind BŰNRÉSZESEK HAZAÁRULÁSBAN !
KI KELL ÁLLNI A NEMZETI JOGAINKAT VÉDŐK MELLETT
Azok a magyar hazafiak, akik az érvényes és hatályos Magyar Szent Korona Törvény mellett állnak ki és nem ismerik el a patkányköztársaság nemzetrontó takonytákolmányát, azok a Magyar Nemzet hősei és szabadságharcosai. Az ellenük folytatott eljárásban, üldözésben résztvevők mind kimeritik a HAZAÁRULÁS BŰNCSELEKMÉNYÉT és meglakolnak tetteikért. Nem felejetünk! (1hozzászólás) Kép: Budaházy a tárgyaláson

A MAGYAR NEMZETI ELLENÁLLÁS FOLYTATÓDIK
A CIONÁVÓS ORBÁN-RENDSZER ELLEN