2010. szeptember 21., kedd

SZEPTEMBER 21 – ALVÓ TERRORISTÁK

RÓZSA-FLORES KLÓNJAI  

Szakemberektől hallottuk, hogy nemcsak alvó ügynökök vannak, hanem alvó terroristák is. Az alvó ügynök nem azt jelenti, hogy alszik állandóan, vagy szeret aludni, hanem hogy rejtőzködve marad évekig és amikor szükség van rá, akkor elkezdik működtetni: „aktivizálják”. Az alvó terroristáknál is hasonló a helyzet. Bár, ha visszanézzük Rózsa-Flores hatalmas pályafutására, akkor ő nem sokáig aludt, állandó lázban égett és közvetlen fajtársaira is ez volt a jellemző. Rózsa-Flores blogjai még ma is olvashatók, amelyeken érdekes fölfedezéseket lehet találni társairól is, mint pl. Ágoston Dánielről, aki Rózsához hasonlóan futószalagon gyártotta a „felvilágosító” oldalakat, mint alább is láthatók. Ágoston forradalmi szövegeit - Rózsa közvetlen, belső barátja volt - nemcsak innen ismerhettük meg, hanem a Jobbik lapjáról, a Barikádról is. Amelynek a korábbi netes oldala barnában úszott, de újabban a szimpatikusabb zöldre váltottak. Hátha azt hiszik a magyarok, hogy a lapnál nincsenek zsidó írók és szerkesztők. Ugyanígy egyenzöldben pompázik a Hajdú megyei Jobbikos szócső, a Szebb Jövő is, ahol Ágoston szövegei ugyancsak föllelhetők, más zsidó lapok mellett. Úgy látszik Rózsa-Florestől a Jobbikig még ma is széles az átjárás. Rózsa-Flores írótársa így vall magáról a „versblogjában”:
„Magamról
Önmagamról vagy jót, vagy semmit. Ami azonban biztos, hogy az elvek embere vagyok, s ez önmagában is elég ahhoz, hogy a siker különösképpen ne üldözzön. De mit is tehetnék, a vér kötelez. Három generációnyi filmes múlt, művészi hajlamok, becsület és tisztesség, mint családi örökség. Ennek szellemében gimnázium, majd főiskola, végül a sajtó és az írás. Eddig huszonnégy év van mögöttem, a horvát háború egy része a Chico forgatásával, Amerika, megannyi barátság, az Ellenkultúra.info, Anya elvesztése, egy testvér halála, igaz barátok, árulás és a nagybetűs szerelem. Ez vagyok én. S életem így semmi egyébre nem kötelez, mint arra, hogy normális, értékteremtő ember legyek: magyarul.”  Kép: Szebb Jövő oldalról


Hogy is van ez? Nemcsak a Nagy Lírai Költő (Rózsa-Flores) vett részt a horvát háborúban, hanem Ágoston is? Akkor neki látnia kellett Eduka kivégzési módszereit közelebbről is. A Chico című reklámfilmhez is köze volt, amely Rózsa „hőstetteiről” szólt, amelyet Amerikában és másutt a zsidó körök nagy elismeréssel fogadtak, még díjazták is a filmet.

Chico , Színes magyar film, 110 perc , Rendezte: Fekete Ibolya
Szereplők: Eduardo Rózsa Flores, Sergio Hernandez, Bodrogi Gyula, Ritchie Varga

Kép: a Chico filmben Rózsa apja, aki oktatja a kis Rózsát a terrorista harc módszereire, ugyanis Rózsa apukája a Vörös Brigádok-ban is harcolt a spanyol polgárháborúban, valamint Salvator Allende kommunista chilei elnöknek is a támogatója volt










Kép: a blogokról

NAGYÍTÁS
Jó ideje már, hogy nem hallatott magáról Ágoston (Augenstein), ám az utóbbi időben látványosan is folytatja azt az utat, amit kiképzőjétől, Florestől tanult. Korábban már feltártuk, hogy Ágoston a szökött terrorista, aki a nemzeti érzelmű bolíviai hatóságok elől menekült vissza Európába. Megírtuk, hogy miután a Flores vezette cionista terrorcsoport megtámadta a bolíviai kommandó tagjait, Evo Morales elnök - gesztusként - segítséget az egyébként cionista kontroll alatt álló Interpoltól. Ám ahelyett, hogy elfogták volna Ágostont és átadták volna Bolíviának, áthelyezte (helyesebben visszahelyezte) működési hatáskörét Magyarországra. Minderre abból lehet következtetni, hogy külső segítség nélkül aligha juthatott volna át a Brazil-Bolíviai határon. Hol máshol is talált volna helyet magának visszahelyezése után, mint a zsidók által pénzelt Jobbikban, ahonnan azonban - úgy tudni - anyagi okokból kirúgták (zsidóknál ez megszokott). Furcsa módon Ágoston kiválóan eléldegél munka nélkül, az internetes fórumokon rendszeresen siránkozik azon, hogy nincs munkája. Valahonnan azonban mégis kell, hogy kapjon fizetést, mert nyilván nem fénnyel táplálkozik. Így joggal merülhet fel a gyanú, hogy az interpolos tartótisztjén keresztül részesül ellátásban. Eltűnni persze nem tűnt el. Miután a Barikádtól távozott, a Jobbik által állítólag nagyon "gyűlölt" és "ellenséges", köztudottan a Zsidesz érdekeltségébe tartozó Nagyítás-hoz került, ahol azóta is publikál. (Ágoston opusza itt olvasható, nem magyar nyelven A szerk.):



Mindemellett töretlenül üzemelteti az általa és Rózsa-Flores által (így minden bizonnyal titkosszolgálati segítséggel) létrehozott Ellenkultúra.info oldalt, amit ugyancsak hirdetők, tehát pénz és ráfordítás nélkül tart fönn. Ami pedig az oldal technikai háttere tekintetében elképzelhetetlen háttérsegítség nélkül. A CIA-Interpol által biztosított anyagi hátteret igazolja az is, hogy az Ellenkultúra az USA-ban, New Yorkban van bejegyezve. Jól látszik, hogyha egy zsidó eltűnik a színről, akkor csak meghúzza magát, akár a patkány, hogy aztán újra, seregestől törjön elő, akár a csatornavíz. Ezért tudatni kell a magyarokkal, hogy már ismerjük a módszereiket és csak mi győzhetünk. (1hozzászólás)