2010. szeptember 24., péntek

SZEPTEMBER 24 – IRÁN TŐRDÖFÉSE A CIONISTÁKBA

OBAMA BEDÜHÖDÖTT
 AZ IGAZSÁGRA

Barack Obama amerikai elnök szerint visszataszító és gyűlöletes, hogy az iráni elnök felmelegítette a 2001. szeptember 11-i merényletekről keringő összeesküvés-elméleteket az ENSZ-közgyűlésben elhangzott csütörtöki beszédében. Mahmúd Ahmadinezsád kijelentései megbocsáthatatlanok - mondta Obama a BBC perzsa tévéadásában sugárzott interjúban. Az elnök nyilatkozatát a Fehér Ház ismertette. Az iráni elnök felszólalásában azt hangoztatta, hogy a merényleteket bizonyos amerikai kormánykörök szervezték meg Izrael megsegítésére. Tiltakozásul kivonult a tanácsteremből az amerikai és az összes európai uniós ENSZ-küldöttség. Az iráni elnök nem hajlandó visszakozni kijelentésétől, amely szerint a világ nagy része az Egyesült Államokat gyanítja a 2001. szeptember 11-i támadások mögött. Egy pénteki, New York-i sajtótájékoztatón az erre vonatkozó újságírói kérdésre MahmúdAhmadinezsád Irakra és Afganisztánra utalva azt válaszolta, hogy "a történtek következtében két országba hatoltak be, és emberek százezrei haltak meg". Az iráni elnök azt javasolta, hogy alakuljon ENSZ-ben tényfeltáró bizottság a terrortámadások kivizsgálására. Ahmadinezsád a sajtótájékoztatón azt is kijelentette, hogy Irán kész tárgyalni a "hatokkal" atomprogramjáról, és felszólította az Európai Uniót, hogy tűzzön ki egy időpontot a tárgyalásokra. Az elnök októbert említette, mint lehetséges dátumot. (MTI)
Azt már elhallgatják a hírben, hogy a világ töb mint száz állama viszont nagy érdeklődéssel végighallgatta a cionistákat leleplező beszédet, de erről sem képet, sem videót nem fogunk látni! A hazai hírekben teljesen elhallgatják az iráni elnök beszédét és most már érthető az is, hogy a hazai jehudákat miért nem érdekelte Obama egyórás üres szövegelése. A világ legnagyobb hatalmát leleplezték, megalázták az ENSZ-ben, az igazság kimondásával. Kérdés: milyen bosszút forral Amerika Irán ellen? Kérdés: Van-e olyan helyzetben most Amerika, hogy ilyen lépést megtegyen?
FEJLEMÉNYEK
A cionbérenc Hír-TV "botrány okozásnak" nevezte az iráni elnök beszédét. Csak 33 ország ment ki a beszéd alatt, a zsidóbérenc hazai küldött is, de a többi 130 ország végighallgatta és ez a lényeg. A hír bekerül az összes világsajtóba, hogy a cionisták csinálták a 9/11-et. Közben Izrael megölt egy gázai halászt a partoknál, provokációs célzattal.