2010. szeptember 28., kedd

SZEPTEMBER 28 – ELHALLGATOTT FONTOS KÜLFÖLDI HÍREK

HORVÁTORSZÁG ÉS IRÁN EGYMÁS OLDALÁN
Tankovic, a horvát parlament elnöke az iráni parlamentben kijelentette, hogy az Iráni Iszlám Köztársaság fontos ország a Közel-Keleten és hozzátette, hogy a horvát parlament és a nemzet különleges tiszteletben tartja Iránt. (presstv, részlet)
Bezzeg a cionista hazai vezetés!
Mással sem törődnek, csak azzal, hogy a cionista tömeggyilkosoknak eleget tegyenek. Most már szeretnék kivonni Afganisztánból a magyar zsoldosokat, csak egy jó ürügyön törik még a fejüket...A honvédelmi miniszter (Hende Csaba) kijelentette, hogy a párszáz magyar katonának már bakancsokat is tudnak adni, a hatalmas fejlesztések során....A patkányköztársaság elnökének meg nincs jobb dolga (miközben magyar politikai foglyokat tartanak börtönben), hogy TOM LANTOS INTÉZETET hozzanak létre, a türelem, a béke, a tolerancia és a más vélemények szabadsága érdekében! Ezek lennének az EU-s normák. Nesze neked jogállam! Orbán és züllött bandája teljesen tudathasadásos állapotban nyilatkozik és cselekszik. Az új alkotmányba a Szent Koronát mint egy múzeumi tárgyat akarják belevenni az előszóba, hogy a magyarok száját befogják, miközben a Szent Korona a MAGYAR TÖRVÉNY-nek, a közjogi jelképe volt ezer éven át 1945-ig és a mai napig is az, hiszen a törvénytelenség állapotában vagyunk 65 éve! Piszkos, gyilkos kommunista zsidók!
A kommunista rendszert ti csináltátok Magyarországon és a véres köztársaságotokat is!


A SZENT KORONA TÖRVÉNY
 HÁRMAS EGYSÉGE EBBŐL ÁLL:

MAGYAR NEMZET
MAGYAR KIRÁLY
SZENT KORONA-TAN
 ÉS A JELKÉPE A SZENT KORONA

Csak úgy megjegyezzük halkan ezeknek a narancsos bitangoknak, hogy Horvátország (és Dalmácia) a Szent Korona Államának közel 800 évig a szerves része volt!