2010. szeptember 18., szombat

SZEPTEMBER 18 – TOROCZKAI A SÖTÉT LÓ


MIÉRT NEM AVATKOZOTT KÖZBE A RENDŐRSÉG?
MIÉRT VOLT ÜRESJÁRAT A BUDAHÁZY-TÜNTETÉS?

A 2006-os zsidó összeesküvés után négy évvel megint ismétlődnek a dolgok. Anélkül, hogy most belemennénk a részletek elemzésébe csak a lényeget közöljük. 2006-ban valóban önmagától gyűlt össze a felháborodott tömeg a Kossuth-téren, Gyurcsány öszödi beszéde miatt, amivel vérig sértette a magyarságot. Minden hazudozás és találgatás ellenére ezt a zsidó provokációt Gyurcsány bandája találta ki, ők jutatták el a rádióba is, megfelelően délutánra időzítve. A cionrádiót azóta sem kérdezték meg, hogy ki vitte be a hangkazettát? Ki döntött az adásba kerülésről? Csodálatos módon a zsidósajtó ezt még négy év után sem feszegeti a „közszolgálati” cionszócsőnél. A tömegek aznap nemcsak Pesten, hanem a vidéki nagyobb városokban is összejöttek és utána hetekig tartottak a heves tüntetések. Mostanság erről is hallgatnak. Ami a lényeg. A Kossuth-téren összegyűlt tömeget Toroczkai László „vezette át” a TV székház elé, ahol be akartak olvastatni egy kézzel írott nevetséges szöveget. (képen) A szöveg tartalma: ”A MAGYAR NEMZET KÖVETEL!
Hogy a Gyurcsány kormány azonnal mondjon le! Hogy a Köztársasági elnök azonnal írjon ki új parlamenti választásokat miután a jelenlegit feloszlatta. Követeljük, hogy igazi gazdasági szakemberek állapítsák meg mekkora az ország eladósodásának mértéke! Nem a kozmetikázott hiányt, hanem az igazságot akarjuk tudni. Hogy álljon össze egy független szakemberekbõl álló bizottság, ami kidolgoz egy rövid és középtávú gazdasági tervet. Követeljük, hogy az Uniós képviselõket hívják vissza azonnal és igazi az ország érdekeit képviselõ delegáltak váltsák le õket.Gyurcsány és kormánya teljes anyagi és erkölcsi felelõsségre vonása megtörténjen és amíg nem születik ítélet, addig zárolják vagyonukat, Õk ne hagyhassák el az országot! Hogy Magyarország végre a Magyaroké legyen, ne a tõkeerõs érdekcsoportok szabad prédája!”
Toroczkainak tudnia kell, hogy ki firkálta össze ezt a zsidó szöveget? Ki adta neki ezt a papírfecnit? Toroczkai azt is tudja, hogy valójában nem is akarták ezt beolvastatni, hanem ez csak egy megvezetése volt a begerjesztett tömegnek, amelyik ment a maga feje után. S ha akkor beolvassák ezt a szöveget, semmi sem történt volna, mert ez egy nevetséges zsidó szöveg, aminek semmi köze nem volt az akkori jogos magyar követelésekhez. Tehát hatása sem lett volna akkor éjjel, mert akkor már mindenki aludt és Baló György is lekapcsolta a tévét időben. Ekkor dobták be a zsidók a „Gyurcsány takarodj!” nevű rigmust és ezzel fárasztották hónapokig a tüntetőket. Zsidó szervezők találták ki a „félpályás” útlezárás nevű marhaságot is. Név szerint is ismerjük a Kossuth-téri színpad zsidó szereplőit, műsorvezetőit és alkalmi bohócait. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy most négy év után újra felbukkant Toroczkai. No nem a szabadcsapataival, ami nincs neki, hanem odacsapódott a Budaházy tüntetéshez alkalmi szónoknak. Persze semmi fontosat nem mondott. A képeken is látszott, hogy korszerű technikát vittek ki a térre, színpadot, kivetítőt, műkellékeket, csak éppen a lényeg nem hangzott el senkitől sem. Budaházy neve csak egy ürügy volt. Ezeknek eszük ágában sem volt őt kiszabadítani, sem most, sem korábban. Ugyanez a zsidó banda a Szentkorona Rádióval az élen találta ki azt a szélhámosságot is, hogy Budaházyt 2009-ben jelöltették a börtönből képviselőnek. Ennek meg a fő reklámozója a zsidó Kurucinfó volt. Kérdezhetnék a gondolkodók, hogy hol volt most a Jobbik a tüntetésen? Nos, ezt is zsidó módszerrel oldották meg. Ott szónokoltak a képviselőik, de maga a párt nem állt ki Budaházy mellett! Ez az igazság. Ha van valami haszna Budaházy börtönének az csak az, hogy időmilliomos lett. Lenne ideje gondolkodni. Kérdés, hogy helyes következtetéseket fog-e levonni, a zárkában? Egy embert be lehet csapni egyszer. Még kétszer is. De ha valaki harmadszor is becsapatja magát, az már egy marha. Világos a zsidók célja Budaházy börtönben tartásával. Nemcsak megtörni akarják (ez nem biztos, hogy sikerül nekik), hanem a nyilvánosság felé egy lejáratódott, feledésre méltó szánalmas alakot akarnak faragni belőle. Persze Toroczkai a lényegről nem beszél, pedig lapja is van neki. 2006-ban is beszélt a téren Budaházy, neki bújkálnia kellett a rendőrség elől. Toroczkai, aki főszereplő volt a téren és a TV előtt, őt nem csukták börtönbe. A lapja pénzelőiről is mélyen hallgat. Akkor kiknek az oldalán is áll valójában Toroczkai? Erről kéne beszélnie, végre. De ha nem mond semmit, a tettei akkor is beszélnek helyette és mindenki tudja. A TV-ostrom szintén előre megtervezett akció volt a Gyurcsány-banda részéről. Ugyanis a szeptemberi ostrom előtt pár hónappal utcai plakátok jelentek meg egy TV elleni „forradalmi” támadásról, ez a kép akkoriban a neten is megjelent (képen).

Tüntetés Budaházy mellett?          
Hétfőn elvileg Budaházy mellett tüntettek nemzeti radikálisok Budapesten, a Kossuth téren. A tüntetést illetőleg van néhány körülmény, ami kérdésessé teszi, mi volt a dolog célja? Először is eltolták a rendezvény idejét. Eleve lehetetlen időpontra, hétköznap, hétkezdet. Az eredményes megmozdulás érdekében még az évfordulóhoz kötött rendezvényeket is a legközelebb eső hétvégére szokták időzíteni, amikor az emberek többségének szabadnap van. Ráadásul a rendezvény kezdetének időpontja este hat óra volt. Ilyenkor befejezni szoktak egy rendezvényt, számítva a menetrendekkel. A vidékieknek esélyük nem volt részt venni a hazautazás miatt. Megfelelő propaganda nem volt. Ugyan még sms-eket is küldtek boldog-boldogtalannak – aznap. Az összegyűlt párszáz ember pedig egy jobbikos kampányműsort hallgatott. Egyetlen valamirevaló beszédre nem került sor. Ez volt a „soha nem látott erejű tüntetéssorozat kezdete”… A ’tüntetés’ üzenete nagyjából annyi volt Budaházy felé: egyedül vagy! Várhatóan hamarosan történni fog valami az ügyében. Ki csak úgy nem engedhetik, mert önjáró. Ez adott helyzetben jól kihasználható (az érzelmi-indulati alapállás miatt), jelenleg azonban a hatalom nem zavaros helyzetre játszik, hanem diktatúrát épít. Az optimális megoldás számukra, ha megtörik, visszavonulásra késztetik, és úgy engedik vissza a családjához, a közügyekből kivonás feltételével. Az előkészítés megtörtént. (jovonkinfo)