2010. szeptember 7., kedd

SZEPTEMBER 7 – NÉPBUTÍTÁS FELSŐFOKON

A DIKTATÚRA BIZONYÍTÉKAI

Kell-e annál nagyobb bizonyíték a cionista diktatúrára, mint az, amit a tévékben művelnek? Ezekben folyik az agymosás, a népbutítás fölső fokon. Most ne is csak a szórakoztató és rémműsorokra gondoljunk, ne is a hírekre, amiket hamisan, torzítva adnak elő, hanem vegyük a beszélgetős „tényfeltáró” műsorokat. Ilyenek minden tévében találhatók, ahol a kérdezők eleve hamis és álkérdéseket tesznek föl. Ahol a válaszadók az ő kiválasztott, megbízható embereik. Akik bár jól tudják hogy eleve hamis kérdéseket tesznek föl nekik, ezt szóvá sem teszik, hanem belemennek a közös csalásba.
A tévékben semmilyen magyar véleményt nem engednek föltenni! Senkit nem engednek a kamerák elé, akik magyar véleményeket és érdekeket hangoztatnának!
Vegyünk csak egy gyors példát anélkül, hogy belemélyednénk a részletekbe. Itt van a PSZÁF, a pénzügyi szervezetek felügyeletének szóvivője (képen). Ő is hivatásos és profi hazudozók közé tartozik. Ez az állami szervezet egy hazug sóhivatal, ugyanis ilyenre nem is lenne szükség. Ha jó és betartható törvények vannak és erre megvannak a megfelelő külső és belső ellenőrzések, akkor nem lenne szükség az ilyen álszervezetekre. Egyébként hatalmas üvegpalota székházik van, a Déli pu. közelében. (képen) Hány százan dolozhatnak ott? Miközben a bankok vígan csalnak, miközben olyan hitelező cégek hirdethetik magukat a lapokban, akiknek erre semmilyen jogosultságuk nincsen.

ÁLLAMI BŰNÖZÉS FÖLSŐFOKON

Már a dolog a cégbíróságokon dől el, ahol hamis cégeket vesznek nyilvántartásba, ami az állami bűnözés legmagasabb foka. Ma egyetlen bank sincs Magyarországon, a közel negyven bank között, amelyiknek kinyomtatott egyoldalas, érthető szövege lenne arról, hogy X hitelnyújtásnak mik a feltételei és pontos garanciái. Ez nem vicc, ez a valóság. Mindent szóban hazudoznak és olyan szerződéseket nyújtanak át az ügyfeleknek, amelyek „kínai” nyelven szólnak. Na, itt kezdődik a hatalmas állami bűnözés. Tehát a lényegre térve. Nem az emberek az eleve bűnözők (általában véve), hanem a cionista rendőrállam!