2010. május 4., kedd

MÁJUS 4 - BESZÉDES KÉPEK

Kép: a görögök már tudják mi az EU lényege (MRkép) , az EU nem aggódik, hanem rohad....

Kép: miért csúszik az ülés? Mert Semjén csak akkor léphet hivatalba, ha előbb módosítják az alkotmányt, de addigra azt is kitalálják, hogy mi lesz Semjén szakmai feladata, mert ezt még most sem tudják (MRkép)



Kép: H. Ivánt ügyvédet a rendőrkocsiba tuszkolják (MRkép)

Kép: a rendőröknek béreltük van a BKV székházba, már 17 BKV gyanusított van


Kép: keressük az oligarchákat...... A HM főtisztek egy része letartóztatva, a Moszkva-i kereskedelmi kirendeltséget 3-szor adták el a hazai maffiák külföldi maffiáknak és a nemzetbiztonsági hivatal csak most nyomoz utánuk. Csak úgy halkan kérdezzük: a Likud-kormány tagjai átmentek a C-tipusú átvilágítási vizsgán?

Kép: Demszkíj Mao árnyéka Hagyó Miklós, MSZP

MENEKÜL A CIONSZÓCSŐ
Eladó a Hírszerző, az összes dolgozónak felmondtak

Eladó a Hírszerző nevű hírportál – erősítette meg a Kreatív online-on megjelent információt Gavra Gábor, az internetes lap főszerkesztője. Szabados Krisztián, a Hírszerzőt birtokló Capital Group tulajdonosa szerint elképzelhető, hogy a politikai-közéleti lap gazdasági-elemző portállá alakul át. (MTI)
A szennyadók lassú színeváltozáson mennek át. Egyes újságírók már átmentek narancsba, s újabban a szennytévék is igazdonak Likud Viktor narancsköztársaságához. Ha valaki megfigyelte, akkor az összes ciontévé megszüntette Orbán Viktor szapulását és már nem ábrázolják démoni Lucifernek. Épül a Narancs-köztársaság.