2010. május 21., péntek

MÁJUS 21 – MEDDIG LESZNEK POLITIKAI FOGLYOK?



MI VAN
A BUDAHÁZY
ÜGGYEL?
Megjegyzésünk kékkel közbeszúrva!

Keresztes Imre, a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője pénteken elmondta, hogy a nyomozás a végéhez közeleg. (Akkor nyomozási bizonyítékok nélkül vetették börtönbe! Hogy lehet valakit úgy börtönbe vetni, hogy még nincs is vége a nyomozásnak? Egy évig sem találtak bizonyítékokat!) Hamarosan elkezdődhetnek az iratismertetések (a nyomozási iratot vád esetén rögtön ismertetni kellett volna vádlottal és ügyvédjével, mert immár egy éve vád nélkül tartják börtönben), melyben a gyanúsítottak és védőik megismerhetik az ügyben keletkezett, rájuk vonatkozó iratokat, erre törvényi lehetőségük és joguk van.(Igen...? És ez csak most a Fidesz-kormány idején jutott eszükbe?) Ez a folyamat azonban akár hónapokig is eltarthat még, újabb gyanúsítás, gyanúsításközlés azonban egyelőre úgy tűnik, hogy nem lesz már az ügyben. (Ha már ezek a piszkos stricik előre tudják, hogy nem lesz több gyanusított, akkor miért húzzák az időt?) Mint ismert, a gyanú szerint a terrorcselekményekkel kapcsolatba hozott csoportot (Már ez is olyan hazugság, ami alapján az ügyészséget meg lehet vádolni! Reméljük ez is megtörténik. Ugyanis semmiféle terrorcselekményt Budaházy nem követett el. Ezt a Rózsa Flores, Tóásó Előd, Magyarosi Árpád, Dudog Gábor és Gáspár Dániel-féle bűnbanda követte el Boliviában, akiket a magyar hatóságok engedtek itthon felkészülni, működi és kiutazni!) 2007 elején Budaházy György hozta létre és vezette. A társaság négy tagját még 2009 áprilisban fogták el Pest megye különböző részein, ötödik társukat pedig körözték, azonban májusban őt is elkapták. Ő tárolhatta azokat a robbanóanyagokat (miért nem mutatják meg ezeket?), melyekkel később Budaházy György utasítására két országgyűlési képviselő házánál egyszerre akartak robbantani a gyanú szerint. (Ja, hamis gyanú szerint, de erre bizonyíték nincs.) Az emberi élet kioltására is alkalmas robbanóanyagot focilabdákba töltötték. (Ez akkora marhaság, hogy a kabarékba talán jó vicc lenne.) Időközben az ügynek számos új gyanúsítottja lett - köztük a Jobbik bicskei elnöke, aki lemondott tisztségeiről, mikor meggyanúsították.(ez is hamis vád) Az ügy tucatnyinál is több gyanúsítottjának nagy része ellen a nyomozás ideje alatt újabb és újabb bűncselekményekkel kapcsolatban találtak bizonyítékokat a nyomozó ügyészek. (miért nem mutatják a bizonyítékokat?) A gyanú szerint a csoport tagjai erőszakos cselekményekkel politikai döntéshozókat próbáltak befolyásolni. Ők felelhetnek például Hiller István és Kóka János, illetve más országgyűlési képviselők háza elleni támadásért, de Csintalan Sándor megveréséért és homoszexuális-bárok elleni Molotov-koktélos támadásokért, illetve az ő számlájukra írható a 100 millió forintos kárt okozó szabadszállási buszrobbantás is. (FH)
REMÉLJÜK AZ ÜGYÉSZSÉG IS
A VÁDLOTTAK PADJÁRA KERÜL
SOROZATOS HIVATALI
VISSZAÉLÉSEK MIATT
És azt is reméljük, hogy Budaházy György és társai több százmilliós kártérítési pereket indítanak az ávósbefolyású rendőrség és ügyészség ellen.
Érdekes fejlemény, hogy az ügyben most nem a zsidó Fazekas Géza ügyészségi szóvivő nyilatkozott, aki hónapokig folyékonyan hazudozott a tévékameráknak.