2010. május 16., vasárnap

MÁJUS 16 - JELENTÉS MOCSOKRÁCIÁBÓL


Kép: 33 évig ez nem keltett félelmet a zsidókban?

VEGYES HÍREK
MOCSOKRÁCIÁBÓL

Többek között új, páncélozott gépjárműveket és egyéb eszközöket kap Magyarország az amerikai védelmi minisztérium felajánlásaként - mondta Tömböl László vezérkari főnök az afganisztáni Mazari-Sarifban. A vezérezredes elmondta, hogy elsősorban a különleges műveleti képesség fejlesztésére fordítják az Egyesült Államoktól kapott, mintegy tízmillió dollár értékű keretet. Az amerikai felajánlásnak és a magyar kérésnek megfelelően páncélozott gépjárműveket, éjjellátókat, éjszakai célzó berendezéseket és irodai eszközöket kap a honvédség. Magyarország a felajánlott keretből például tizennégy korszerűsített, páncélozott Hummer terepjárót és más, nagyobb páncélzattal ellátott járműveket is kaphat – tette hozzá Tömböl László.
A vezérezredesnek inkább arra kellett volna válaszolni, hogy mi a fenét keresnek Afganisztánban?
ZSIDÓ ERŐSZAK
A szennytévé vallási műsorában elárulták, hogy a Krav Maga nevű „önvédelmi” zsidó katonai szervezetet egyre jobban terjeszkedik nálunk. Meg is mondták, hogy a zsidók önvédelemre készülnek. Megtudhattuk azt is, hogy Izralenek sehol a világon nincs kulturális intézete, de most Pesten lesz ilyen is. Héber nyelvű könyveket fordítanak le magyarra. Ezeket aligha fogják magyarok olvasni. Ebben a műsorban szerepelt az a hír is, hogy a zsinagógában (a rabbik engedélyével) bemutatták a „Kislány a pokolban” című remekművet, amiben a „kislánynak” az volt a legnagyobb baja, hogy a láger kapujában zenekar fogadta őket....A darab fő jelente az volt, amikor az azonosságzavaros kislány magából kikelve ordítozta, hogy ő most zsidó vagy magyar? Vagy magyarzsidó zsidó? Vagy Zsidózsidó magyar?

Ki az igazi szélsőség? Ki a valódi kirekesztő?
Hamarosan ismét választások elé nézünk. Ősszel az önkormányzatokról kell döntenünk. A Jobbik egyik választási jelmondatában arra hívta fel figyelmünket, hogy Magyarország legyen ismét a magyaroké, vagyis a miénk. Ha majd választani kell, kérem, ne feledkezzenek meg a magyar ember két legfontosabb ismérvéről, melyről az országgyűlés alakuló ülésén is részletekbe menően kitűnő képet kaphattunk. Az egyik ilyen ismérv, hogy a magyar ember a tetteiről ismerszik meg, nem pedig a szavairól. A papír ugyanis sok mindent elbír. A másik, legalább ilyen fontos ismérv: A magyar ember nem csak hiszi, de tudja is az Istent! A Jóistennel való élő kapcsolatunk pedig – egyedülálló módon a nemzetek sorában – a Törvényhozás Házában a maga élő valóságában jelenlévő magyar Szent Korona. Felfedték valódi arcukat, mindenki láthatta, éppen ezért soha ne feledjék, ki az igazi szélsőség, ki a valódi kirekesztő! Isten áldja Magyarországot! 1 öntudatos pécsi polgár (johafigyelunk, részlet

FIDESZ SZÉLHÁMOSSÁG
A Fidesz-KDNP a parlamenti képviselők számának módosítását javasolja: legfeljebb kétszázban maximálnák a létszámot - 13 nemzeti és etnikai kisebbségi képviselővel kiegészítve. (MR)

A Fidesz legújabb húzása, hogy most a 13 kisebbséget is be akarja venni a parlamentbe, de részeleteket nem mondanak, miközben napokon belül előterjesztik ezt a törvényt. Az 1993-as kisebbségi törvény is egy hatalmas csalás, mert felsorolnak benne 13 kisebbséget, de a zsidók, az arabok, a kínaiak, vietnámiak, négerek nincsenek köztük. Az biztos, hogy a cigányok vannak a legtöbben, de olyan kisebbségek, mint a lengyelek, ruszinok, örmények, szlovénok elenyészően vannak és több kisebbség egyáltalán nincs a 13 között. Végül is a statisztikák hallgatnak arról, hogy össze-vissza, szőrőstől-bőrőstől

hány nemzeti és etnikai
kisebbség van nálunk?

Meggyőződésünk, hogy összesen talán egymillióan vagy azon felül egy kicsit lehetnek. Pedig ezt részletesen tudni nagyon fontos lenne. A jövő évi népszámlálás miatt. És hogy képzeli el a Fidesz? Minden kisebbség 1 képviselőt kapna vagy ez is lélekszámarányos lenne? Az biztos, hogy a parlamentben a cigányok és a zsidók 20 év óta több képviselővel is szerepeltek. A Fidesz arról is hallgat, hogy az a 200 képviselő listás lenne vagy egyéni?