2010. május 19., szerda

MÁJUS 19 - USRAELI TERRORISTÁK


ELFOGTAK EGY CIONBÉRENC GYILKOST
IRÁNBAN

Elfogták Jundallah vezetőjét, Abdolmalek Rigi-t (képen), aki azt mondta, hogy még Marokkóban izraeli vagy amerikai ügynökök adtak neki egy listát, hogy öljön meg emberek Teheránban.
Egy interjúban elmondta Rigi a Press TV-nek, hogy letartóztatása előtt Jundallahnál lezajlott több megbeszélés Casablancában, ahol volt aki azt állította neki, hogy vannak nekik NATO-kapcsolataik(...). Azt láttam akkor, hogy ez nagyon furcsa dolog. Akkor gondolkodtam és arra a következtetésre jutottam, hogy akár amerikaiakról van szó NATO fedezettel vagy izraeliekről ez ugyanazt jelenti. Rigi azt mondta, hogy az izraeli és amerikai ügynökök azt mondták neki, hogy adnak neki egy listát nevekkel, címekkel és képekkel, azokról az emberekről, akiket meg kellett volna gyilkolni Teheránban. Valamint egyéb felszereléseket és robbanóanyagokat is adtak volna neki, hogy elvégezzék a feladatukat. Megígérték neki, hogy igen magas összegeket kapott volna, konkrét összegeket, minden egyes gyilkosságért. Iráni biztonsági erők letartóztatták Rigit, miközben ő egy olyan repülőgép fedélzetén volt, ami Dubaiból Kirgizisztán felé ment volna, február végén. Jundallah szervezet Pakisztánban számos robbantást végzett, gyilkossági kísérleteket és terrortámadásokat Iránban, amelyek közül az egyiknél megöltek legalább 40 embert, a délkeleti Pishin városban. Utána letartóztatták. A főkolompos azt vallotta, hogy a nyugati hírszerző ügynökségek támogatják a a terror tevékenységet Iránnal szemben. Az interjú során Rigi azt is mondta, hogy az ő tevékenysége kétségtelenül keveréke a „tudatlanságnak és a gyűlöletnek." (presstv alapján)
HÁTTÉR
A hazai hírekben elhallgatják, hogy a nemzeti országok ellen, mint pl. Irán, Bolivia, Venezuela és még hosszasan sorolhatnánk, a terrorállamok (USA-IZRAEL) évtizedek óta terrorista bérgyilkosokat, ügynököket használ föl, hogy belső bomlasztást érjenek el. A tavalyi iráni lázadást ezek szították külföldről. Irán ellen pedig Pakisztából irányítanak állandóan ügynököket. Pakisztán a világterror egyik kiképző központja, az USA gyámsága alatt. Erről persze hallgatnak.