2010. május 18., kedd

MÁJUS 18 - JELENTÉS MOCSOKRÁCIÁBÓL

IZRAELI ÜGYNÖKÖK A PARLAMENTBEN
Érdekes színfoltja volt az ünnepi alkalomnak az is, hogy némely szo­cialisták Izrael állam jelképeivel a mellükön jelentek meg mint magyar országgyűlési képviselők. Ezt nem tette szóvá senki. (MH)
GÁRDISTÁK A GÁTAKON DOLGOZNAK
A TV2-őn sms jelent meg, hogy miért nem hallani arról sehol sem, hogy a gárdisták a gátakon dolgoznak.
A KOMMUNISTA DIKTATÚRÁKAT
A ZSIDÓK CSINÁLTÁK
A javaslat a totalitárius rendszerek bűneinek és áldozatainak azonos mércével mérése érdekében módosítja az előző Országgyűlés által elfogadott új büntetőjogi tényállást, amelyet „a holokauszt nyilvános tagadása” néven iktattak a magyar büntetőjogba. A jövőben a Btk. a nemzeti szocialista és a kommunista rendszerek bűneinek nyilvános tagadását is bünteti három évig terjedő szabadságvesztéssel. (FH)


KOMMUNISTA BÖLCSELŐ
Földes György elvtárs (képen) a kommunista párt kiöregedett harcosa, a páttörténeti intézet igazgatója jó családba született. Édesapja magyargyilkoló zsidó ávós volt, Jánosom Kadarom idején. Édes testvére a Hobó névre hallgató gusztustalan és ellenszenves, züllesztő figura (képen), aki popzenész. Földes elvtárs igen nagy bölcsességeket mondott pártjáról, az MSZP-ről. Idézzük: „ Nem a bűnök miatt kell vezekelni az MSZP-nek, hanem a vereség miatt.” Továbbá: Hitelesnek kell lenni, el kell ismerni a vereséget. Nehéz dolog lesz a baloldalt hitelesnek láttatni.

Kép: Hobó
FIDESZ SUMÁKOL
Miközben a Fidesz hatalmas léptekkel rohan a törvénykezésben, aközben egyetlen szót sem szólnak az álláshalmozó bűnözőkről. Például, aki oszággyűlési képviselő, az ne lehessen polgármester is és cégeknél se lehessen igazgatósági és egyéb tag.