2010. május 21., péntek

MÁJUS 21 – ÁLLAMPOLGÁRSÁGI FELTÉTELEK


HAZAÁRULÓK
MAGYARGYILKOSOK

NEM LEHETNEK
MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK

Az elrabolt nemzetrészeinken is bőven vannak zsidókommunisták, többszörös cigánybűnözők és hazaáruló férgek. Ezeket most Fidesz egy kalap alá veszi és nekik is megadja az állampolgárságot. Pedig semmi szükségünk újabb árulókra és bűnözőkre, mert csonkahazánkban is vannak bőven. Pontos szűrőt kéne alkalmazni, szigorú feltételekkel. Részletek a május 20-i parlamenti szövegekből, az origó alapján.
TÖRVÉNYSZÖVEG KEZDETE
"Mi, a Magyar Köztársaság Országgyűlésének tagjai, azok, akik hiszünk abban, hogy Isten a történelem ura, s azok akik a történelem menetét más forrásokból igyekszünk megérteni, hazánkért és a magyar nemzet egészéért (...) a következő törvényt alkotjuk". Micsoda aljasság a Fidesz részéről, hogy a törvénytervezetet az a Kövér László terjesztette elő, aki nem akarja vissza a magyar határokat.
ZSIDÓ MÉTELY
A LMP azt javasolta, hogy mlékezzenek meg „ azokról a nem magyarokról, akik szolidárisak voltak a magyarság ügyével.” Micsoda sötét zsidószöveg....Ezek a szolidarisak az ÁVO-ban gyilkolták a magyarokat, Schiffernek az elődei.
GAUDI-NAGY RÉGI HATÁRAINAK KÖVETELI

Hibásnak és nemzetközi jogi szempontból érvénytelennek tartja az 1990-es évek alapszerződéseinek a határok sérthetetlenségére vonatkozó részeit a jobbikos Gaudi-Nagy Tamás. Szerinte továbbra is fenn kell tartani a lehetőségét, hogy békés, demokratikus úton - példaként a soproni népszavazást említette - megváltoztassák a határokat. A moldvai csángók érdekében - akik a történelmi határokon kívül élnek - pedig egy külön rendelkezést javasol: e szerint kedvezményesen honosítható lenne, aki "román állampolgárként valószínűsíti a magyar nemzethez tartozását".
KÖVÉR LÁSZLÓ AZ IDEGENBÉRENC ÜGYNÖK
A vitában korábban felszólaló, esetleges határmódosítást emlegető Gaudi-Nagy Tamás szavaira reagálva azt mondta: nem érdemes irreális célokat kitűzni, mert az csak hátráltatja a nemzet határokon átívelő egyesítését. Kövér üzent Zagyva Gyula jobbikos képviselőnek is, aki korábban arról beszélt, hogy ő és társai tüntetéseket szerveztek a szerb, szlovák és román követségek előtt a békeszerződés évfordulóján. "Lebeszélném erről Zagyva képviselőtársamat" - mondta Kövér, aki szerint nem várható el a szerbektől és a románoktól, hogy ne tekintsék nemzeti céljaik beteljesülése napjának azt, ami a magyaroknak tragédia.