2010. május 4., kedd

MÁJUS 4 - MAGYAR HÍRLAP STÍLUSA ALÁBB



Kép: a lexikon származási meséjét nagyítva érdemes elolvasni!





ÍGY FENYEGET EGY VOLT

KOMMUNISTAZSIDÓ
LIKUD VIKTOR SZÓCSÖVÉBEN OLVASTUK


A Fidesz bértollnoka ezúttal Nagyecsed polgármesterét pocskondiázta Széles Gábor bulvárlapjában.
"No, véreim, akkor tehát még egyszer, hogy világos legyen: miután kétharmaddal megnyertük a választást, egy szatmári seggnyaló, egy semmi ember, egy szocibérenc velem fenyegeti az ősfideszeseket" - írja Bayer. "Nagyon figyelj most, Kovács Lajos! Mint mondottam volt, ilyenféle alakokkal tele voltunk 1998 és 2002 között is már. De most nem leszünk tele. S te már most, a legelején jó, ha tudod, mostantól fogva a legszemélyesebb magánügyem, hogy veled leszámoljak. Ezt a kis cikket vedd selyemzsinórnak. Mert az. S nem érdekel, kivel vadászgatsz - semmi nem érdekel. Csak az érdekel, hogy a kétharmados győzelmünk után te vetted a bátorságot, hogy velem, az ötös számú párttagkönyv tulajdonosával fenyegesd, riogasd a helybéli ősfideszeseket. Egyáltalán: te vetted a bátorságot, hogy megfenyegesd az ősfideszeseket" - így a folytatás. (MH)


BAYER A TIPIKUS ÁMOKFUTÓ


„Újságírói pályáját a Mai Lapnál kezdte, majd a Kurírnál dolgozott. 1993–1994-ben a Népszabadság munkatársa volt. 2002-től 2007-ig a Magyar Nemzetnél dolgozott, 2007-ben Széles Gábor hívására az újjászervezett Magyar Hírlapban folytatta munkásságát. „ (wikipedia)
A zsidó lexikon nagyvonalúan elmegy amellett, hogy a Bayer a kommunista lapoknál kezdte pályafutását és a zsidó lapoknál folytatta. Persze ez egy kicsit logikátlan megállapítás, hiszen nálunk a zsidó és a kommunista ugyanazt jelenti. Na jó, a finom lelkek és a képmutatók manapság a kommunistát (korábban bolsevik) „baloldalira” finomítják. A zsidóknál semmilyen politikai vagy világnézeti cimkének, jelzőnek semmilyen jelentősége nincs. Bayer csak fajtája szellemiségét képviseli. Mellesleg megjegyezzük, hogy a zsidó szennylapból (MH) csináltak most érettségi tételt. Meg fog szünni ez a zsidó dáridó is, mindegy, hogy milyen nevek alatt futnak. Bayer esete is bizonyítja, hogy a Fideszt kommunista szülőkkel rendelkező zsidókölkök alapították 1988-ban. Kép: Bayert sohasem profilból ábrázolják