2010. május 5., szerda

MÁJUS 5 - ELHALLGATOTT HÍREK



AMERIKA RETTEG
AZ ISZLÁM BOSSZÚTÓL



Elfogták a 30 éves amerikai állampolgárt, aki pakisztáni származású (képen), aki autóba rejtett erős robbanóanyagot. Most Pakisztánba szeretett volna menni a mellékelt gépen, amely először Dubaiban szállt volna le. A férfit a new yorki Kennedy repülőtéren fogták le. Ez még semmi. De közben az egyik tálib vezető (képen) videón üzengetett Amerikának, hogy ne lepődjenek meg, ha sorozatos terrortámadások érik őket.


SANGHAJI VILÁGKIÁLLÍTÁS
Miközben a hazai kommunista-cionista vezérek Kínával szoros és elvtársi kapcsolatot létesítettek - amiből csak Kínának volt haszna -, aközben teljesen elhallgatják a világ eddigi legnagyobb és leghatásosabb világkiállítást. Még a magyar pavilonról sem mutattak képet, de az egészről semmit. Sanghaj 20 milliós lakosságú, csak a város. Kína a világ leggyorsabban fejlődő nagyhatalma és ezt nem akarják még mindig tudomásul venni nálunk és más államokban. Az persze más kérdés, hogy a kommunista Kína milyen rabszolgatartó módszerekkel éri el ezeket az eredményeket. Kínában ha egy cégvezetőt korrupción érnek, kivégzik.

HOVÁ LETT HAGYÓ ELVTÁRS?

Miért nem vonták be útlevelét? Miért hagyták futni? A Fidesz mélyen hallgat erről is. Pintér Sándor belügyminisztert meg sem kérdezik a cionlapok, hiszen Hagyó elvtárs védett, szent tehén.