2010. június 3., csütörtök

JÚNIUS 3 - SÓLYOM MEGINT BELÉNK RUGOTT


A ZSIDÓK MOCSKÁT A MAGYAROKRA
KENTE SÓLYOM LÁSZLÓ
Úgy látszik Sólyom elnök nem bírja ki, hogy hetente ne gyalázza a magyarokat. Most a rádió híreiben idézték mocskos szavait, amivel újból a magyarságot rágalmazta. Ezt állította a magyarokról:
A korrupció " a társadalom mélyén gyökerező" jelenség, továbbá a korrupciót nem lehet "teljesen kiirtani", csak mérsékelni.

SÓLYOM LÁSZÓNAK ÜZENJÜK
Azt üzenjük a magyargyűlölő közjogi méltóságnak, a patkányköztársaság elnökének, hogy ne a saját fajtájából induljon ki, amikor véleményt alkot társadalmi jelenségekről. Ugyanis a korrupció, a megvesztegetés a magyarok között mindig ismeretlen volt. Ha volt is erre a történelmi múltban példa (pl. Monarchia, Horthy-korszak) az csakis az akkori zsidók uralta viszonyok miatt volt. Fölvilágosítjuk az elnök urat arról is, hogy a korrupció magyarul és közönségesen csak csalást jelent, ami a zsidók vérében van. Ne terjessze ki hamis rágalmait az egész társadalomra, mert annak csak egy elenyésző kisebbsége a bűnözők rétege, s ezek is főként az állami hivatalokból kerülnek ki. S még annyit, ha nemzeti kormányunk lenne, mint ahogy nincs, akkor az gyökerestől és azonnal megszüntetné ezt a zsidó bűnözési formát.