2010. július 14., szerda

JÚLIUS 14 - KÉTFÉLE EU VAN

KÉTFÉLE UNIÓS
ORSZÁGOK VANNAK
Az egyik féle uniós országok azok, amelyek inkább a nyugathoz tartoznak. Ott valahogy jobb törvényeket hoznak és jobban betartják a törvényeket, mint például nálunk, ahol másfajta EU-s mércék vannak. Ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy nyugaton minden fenékig tejfel, minden tökéletes és ott nincs nagy bűnözés. Csakhogy, ott másképp lépnek fel a bűnözők ellen és a sajtójuk is jobb mint amit mi kénytelenek vagyunk elszenvedi a züllött jehudák miatt. Itt van pl. a tegnapi olasz maffiahír. Az ATV ugyan mutatott képeket, de azon csak rendőrök látszottak és nem a maffiózók. Ez sem véletlen. Majd azt hallottuk, hogy a lefogott maffiózók között voltak ügyvédek, orvosok és brókerek is. Hát ez az! Nem is értjük, hogy miért nem jönnek el hozzánk az olasz tévések? Ha igazi maffiákat akarnának bemutatni, akkor ennél jobb helyet nem is találnának, mint Magyarország. Itt aztán vannak brókerek és bűnöző ügyvédek bőven, főleg a zsidóbűnözők és pártok emberei között. Most is azzal hencegtek a hírekben, hogy az állítólag 8 osztályt végzett Kulcsár (képen), akinek a milliárdjait egy Gyuszi nevű sofőr állítólag táskákban szállította, most élvezheti a korlátlan liberális demokrácia minden szabadságvívmányát, hiszen, ahogy hallottuk a sok milliárdos bűnözőről, csupán azzal büntetik, hogy nem hagyhatja el lakhelyét. Szörnyű! Kulcsár 8 éve bukott le, 3 évet már ült kényelmes zárkában (nem ám büdös buzicigányok között) letartóztatásban és már most azt sugallják a megvezetett közvéleménynek, hogy a bróker amolyan tévedés áldozata csupán. Hogy mikor lesz az itélet ellene? Erről mélyen hallgatnak. Bezzeg Budaházy Gyuri, aki leszerelte egy pattintással a vörös csillagot a Zsidók Bálványa című mocsok emlékműről, őt börtönben kínozzák, családjától távol, stb. Ez lenne a liberós kettősmérce? Vagy ezek lennének az EU-normák?
Az olaszok nem pofáznak, csak cselekszenek. Igazán elkelne nálunk az olasz sajtó és az olasz igazságszolgáltatás. Lenne itt rend kérem.
Kép: Kulcsár, akinek védik a személyiségi jogait
ÁRULKODÓ ÁBRÁZAT

Ha ránéz valaki Kulcsár kifinomult, dörzsölt pofájára, rögtön az jut az ember eszébe, hogy ez az alak ugyan milyen hasznos munkát végzett korábban? Mielőtt még a nagybank élére került. Egyáltalán milyen alapon kerülhetett egy vezető nagybank élére egy ilyen alak? Talán jó volt az erkölcsi bizonyítványa? Nálunk elég sok lap veri a mellét, hogy milyen jó oknyomozó újságíróik vannak. S most, amikor itt egy nagyhal, akkor sehol semmi. Kulcsár múltja sötét, de nagyon....