2010. július 27., kedd

JÚLIUS 27 - JELENTÉS MOCSOKRÁCIÁBÓL

FÉRGEK A KÖZTÉVÉBEN
Ma reggel az egyik szennytévében a kormányszóvivő nőt kérdezték, hogy mi a véleménye arról, hogy a Jobbik azt javasolja, hogy az állami zászlóba újra bekerüljön a szentkoronás címer, ahogy a háború előtt volt és az iskolákba függesszék ki a Kis Magyar Hiszekegyet. Egy normális országban - ami csak nemzetállam lehet - ilyet nem is pártnak kéne javasolni, hanem a kormánynak ez a kötelessége lenne. Erre a beszédhibás, rángásos nő azt válaszolta, hogy a kormánynak erről még nincs kialakult álláspontja és erről őneki sincs véleménye. Micsoda féreg az ilyen! Az ilyen nem magyar. Mi az hogy nincs véleménye? Talán be....rt attól, hogy esetleg a narancsfejű főnökei majd leszavazzák ezt a javaslatot?
ÚJABBAN GYILKOSOKNAK
RENDEZNEK SAJTÓTÁJÉKOZTATÓT
Megdöbbentő volt látni, hogy arra voltak képesek, hogy a cigánygyilkost sajtótájékoztatón szerepeltették. Még az itélet előtt ilyet tenni, az nem más, mint a közvélemény befolyásolása. A cigánygyilkos azt hazudta, hogy nem tudta azt, hogy kocsijával eltaposta a magyar rendőrt. Jellemző a Pintér Nyűvekre, hogy erről a gyalázatos ügyről a rendőrség nem tartott sajtótájékoztatót, pedig ez olyan ügy volt, ami ezt kivánta volna. Pintér beszámolhatott volna arról is, hogy saját rendőreit sem tudja megvédeni. Egy. Kettő. Miféle jogosultságuk van ezeknek a rendőröknek, hogy üldözés közben nem lőtték szitává az ilyen férgeket. Amerikában és más országokban ezt tették volna. Itt meg szerepeltetik a gyilkost, mint egy színészt a tévében.
MEGÖLTÉK A WISZKIS-RABLÓT
A HÍRT MINDENÜTT ELHALLGATTÁK
Csak egy vidéki honlap hozta nyilvánosságra, hogy a börtönben megölték az elhíresült rablót, aki 42 éves volt, de az ügyről illetékes elvtársék még mindig hallgatnak. Tetszik érteni? Bortönben ölnek meg egy elitéltet és hetek óta hallgatnak a hatóságok. Kép: a híres rabló